Νέα κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τη διαπλοκή

Τα δύο κόμματα εξαπέλυσαν κατηγορίες εκατέρωθεν περί διαπλοκής, αμέσως μετά τις ανακοινώσεις για τα νέα ονόματα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

nea-kontra-suriza-nd-gia-ti-diaploki
SHARE THIS
0
SHARES

Πόλεμος ανακοινώσεων ξέσπασε λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των δέκα νέων ονομάτων στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και του κυβερνώνοντος κόμματος. Τα δύο κόμματα εξαπέλυσαν κατηγορίες εκατέρωθεν περί διαπλοκής.  

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Το να μιλά η ΝΔ για διαπλοκή, που λειτουργεί ως φερέφωνο του κ. Μαρινάκη, πάει πολύ» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας δια του Γραφείου Τύπου του κόμματος, στη ΝΔ .

«Μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει τις επίσημες ανακοινώσεις του κ. Μαρινάκη να τις βγάζει κάποια από τις εφημερίδες του. Σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι τις βγάζει και η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη. Τσάμπα τους πληρώνει τα λειτουργικά έξοδα άλλωστε;» σημειώνεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει:

«Ως προς την ουσία, το να μιλά η ΝΔ για διαπλοκή, που λειτουργεί ως φερέφωνο του κ. Μαρινάκη, πάει πολύ. Γελάει ο κόσμος...».

Νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία είχε κατηγορήσει για διαπλοκή τον ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση της. 

«Κόκκαλης στα δημόσια έργα, Κόκκαλης στο Κόντρα Τσάνελ, τώρα Κόκκαλης και στην Ευρωβουλή», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ με αφορμή τη δημοσιοποίηση των νέων 10 ονομάτων υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα έπεσε και το τελευταίο φύλο συκής στις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την διαπλοκή. Γι αυτό που ο κόσμος το' χε τούμπανο και ο κ. Τσίπρας κρυφό καμάρι. Το να τιμήσει ο κ. Τσιπρας το όνομα Κόκκαλης, το οποίο γέννησε τον όρο διαπλοκή στην Ελλάδα, είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της κατρακύλας του ΣΥΡΙΖΑ», συνεχίζει η Πειραιώς και τονίζει: «Η υποκρισία και ο κυνισμός τους προκαλούν πλέον μόνον τον χλευασμό κι αυτό θα φανεί σύντομα. Στις κάλπες της 26ης Μαΐου».

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook