Νέα πολιτική αντιπαράθεση για τις δηλώσεις Στουρνάρα

Σύγκρουση με φόντο τις δηλώσεις Στουρνάρα για το δημοσιονομικό κόστος επιπλέον μέτρων αλλά και τη φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη για επταήμερη εργασία

SHARE THIS
0
SHARES

Κλιμακώνεται η ένταση ενόψει των επερχόμενων εκλογών με τον υφυπουργό Εργασίας Κώστα Μπάρκα και τον βουλευτή της Ν.Δ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να συγκρούονται στο κεντρικό δελτίο του OPEN και την Έλλη Στάη με φόντο τις δηλώσεις Στουρνάρα για το δημοσιονομικό κόστος επιπλέον μέτρων αλλά και τη φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη για επταήμερη εργασία. 

"Ο κ. Στουρνάρας δεν είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Είναι κεντρικός τραπεζίτης", ανέφερε ο κ. Μπάρκας σημειώνοντας ότι ελπίζει να μην ειναι αυτός πίσω από δημοσιεύματα για τον προβληματισμό των Βρυξελλών. 

Ο κ. Βαρβιτσιώτης σχολιάζοντας τα μέτρα της κυβέρνησης ανέφερε ότι είχαν κατοχυρωθεί ήδη από το 2014 και "άδικα" πλήρωναν οι Έλληνες, ενώ για τον κ. Στουρνάρα υπογράμμισε ότι φέρνει τις κακές ειδήσεις.

 Κόντρα ξέσπασε ακόμα μία φορά όταν αναφέρθηκαν στο ζήτημα της επταήμερης εργασίας. Ο κ. Μπάρκας υποστήριξε ότι εδώ και χρόνια υπάρχει η επταήμερη λειτουργία σε εργοστάσια.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης του επιτέθηκε σημειώνοντας ότι η μόνη προοπτική που δίνει στους εργαζόμενους είναι να μην παίρνουν πάνω από 1.000 ευρώ και ένα καλό διαβατήριο για να δουλέψουν κάπου έξω. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook