X

Νέα συνάντηση Δένδια-Πάιατ: Η Ανατολική Μεσόγειος στο επίκεντρο της συζήτησης

Συνάντηση με τον πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα στο υπουργείο Εξωτερικών, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Γράφει: TheToc team

Συνάντηση με τον πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα στο υπουργείο Εξωτερικών, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ, περιφερειακά ζητήματα, καθώς και η Ανατολική Μεσόγειος, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Πάιατ: Αποφασιστικότητα της Ελλάδας να βρει διπλωματικές λύσεις για τις εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο

"Χαίρομαι να συναντώ τον υπουργό Νίκο Δένδια για να συζητήσουμε τα πολλά κοινά μας συμφέροντα, συμπεριλαμβανομένης της διευρυμένης αμυντικής συμφωνίας και της κοινής μας ατζέντας στα Βαλκάνια", ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ο Τζέφρι Πάιατ. "Χαιρετίζουμε το ρόλο της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας και την αποφασιστικότητά της να βρει διπλωματικές λύσεις για τις εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο", προσέθεσε.