
Νέα στοιχεία σχετικά με το άνοιγμα των λογαριασμών του Μανώλη Πετσίτη στην Κύπρο έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με έγγραφο που παρουσιάζει η ιστοσελίδα newsbomb.gr, οι αρμόδιες αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας έχουν ξεκινήσει να ερευνούν τις δραστηριότητες του Μανώλη Πετσίτη στην Κύπρο και ειδικότερα τις σχέσεις του με τους δικηγόρους των εταιρειών Λαυρεντιάδη.
Έρευνες επίσης γίνονται και στον Έφορο Εταιρειών, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο Μανώλης Πετσίτης συμμετέχει σε εταιρείες εγγεγραμμένες στην Κύπρο.
Όπως σημειώνει το newsbomb, τις σχετικές έρευνες για τον Μανώλη Πετσίτη πραγματοποιεί η Μονάδα Καταπολέμησης Αδικημάτων Συγκάλυψης (ΜΟΚΑΣ) της Κύπρου, της οποίας ηγείται η εισαγγελέας Εύα Ρωσσίδου-Παπακυριακού.
Επανέρχεται η ΝΔ
«Οι κ. Τσίπρας και Παππάς δεν μπορούν να κάνουν άλλο τα στραβά μάτια στην υπόθεση Πετσίτη-Αρτεμίου-Λαυρεντιάδη. Σήμερα, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία που αφορούν έρευνα που διεξάγουν και οι κυπριακές αρχές», δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μαστρογεωργίου, και πρόσθεσε: «Η Νέα Δημοκρατία απαιτεί απαντήσεις στα ερωτήματα που έχει θέσει: Γιατί μπαινόβγαινε ο κ. Πετσίτης στο Μέγαρο Μαξίμου και τι τον συνδέει με τους κ. Αρτεμίου και Λαυρεντιάδη; Ακόμη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν πλέον εξηγήσεις. Η κυβέρνηση μέχρι πότε θα σιωπά;»

Σάκης Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) : Χρειάζονται εξηγήσεις για τον Πετσίτη
Την ανάγκη να δοθούν εξηγήσεις «από εκείνους που τον είχαν στενό φίλο μέχρι τώρα» τον Μανώλη Πετσίτη, τόνισε στον ΘΕΜΑ 104,6, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος.
Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «ειδικά ο Νίκος Παππάς έχει ανακοινώσει ότι η σχέση έχει διαταραχθεί εδώ κα καιρό και δεν ήταν στο στενό του περιβάλον».
«Αν αυτός εκμεταλλεύτηκε τις στενές σχέσεις που είχε για κάποιο διάστημα με κυβερνητικά στελέχη πρέπει να το εξετάσουμε», πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr