Νέο επεισόδιο με Πολάκη: «Είσαι ξεφτίλας» - «Είσαι λασπολόγος»

Κατηγορεί Διοικητή Υγειονομικής Περιφέρειας ότι πήρε άδεια 57 ημερών μέσα σε λίγους μήνες - Λάσπη και ψεύδη απαντά ο Διοικητής

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Καβγάς έχει ξεσπάσει μεταξύ του τέως Αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Φώτη Σερέτη.  Αφορμή ήταν η άγρια επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης κατά του κ.Σερέτη κατηγορώντας τον ότι πήρε άδεια 57 ημερών μέσα σε λίγους μήνες από την ημέρα του διορισμού του.

Ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας σε γραπτή του απάντηση μιλά για λάσπη και ψεύδη από την πλευρά Πολάκη, αφού τις μισές και πλέον από τις 57 ημέρες άδειας τις είχε λάβει ο προηγούμενος Διοικητής της 5ης ΥΠΕ που είχε διορισθεί επί ΣΥΡΙΖΑ. 

Επίσης ο κ.Σερέτης αναφέρει ότι το διάστημα της απουσίας του επισκέφθηκε από κοντά όλα τα νοσοκομεία και τις υγειονομικές μονάδες της περιφέρειάς του η οποία είναι αυτή της Θεσσαλίας.  Μάλιστα καθιστά σαφές ότι θα καταθέσει μήνυση και αγωγή εναντίον του, για την συκοφαντική δυσφήμιση στο πρόσωπό του.

Η ανάρτηση Πολάκη:

 

Ειναι λάσπη και ψεύδη

Όπως αναφέρει ο κ. Σερέτης σε μια μακροσκελή ανακοίνωση του "από τις 57 ημέρες που αναφέρεται ότι δήθεν μετέβην σε εκτός έδρας μετακινήσεις με οδοιπορικά, οι 30 ημέρες είναι μετακινήσεις που έκανε ο προκάτοχός μου και επί κυρίου Πολάκη διοριζόμενος διοικητής και μόλις οι 27 ημέρες ήταν δικές μου μετακινήσεις, εκ των οποίων μόνο οι 14 ήταν με διανυκτέρευση και οφείλονταν στο γεγονός ότι αναλαμβάνοντας υπηρεσία στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, την μεγαλύτερη σε γεωγραφικό μήκος υγειονομική περιφέρεια, θέλησα να έχω ιδία άποψη για τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας τα οποία υπάγονται στην αρμοδιότητά μου.

Αντί αυτού, ο κ. Πολάκης εν γνώση του αναφέρει ψευδώς, ότι όλες οι μετακινήσεις έγιναν από εμένα μέσα σε 3 μήνες και 10 ημέρες, προκειμένου να μεμφθεί την δουλειά που κάνουμε όλον αυτόν τον καιρό στην 5η ΥΠΕ, αλλά και να στοχεύσει ανεπιτυχώς, κατά της πολιτικής της κυβέρνησης στο χώρο της υγείας".

Τι απαντά για ρεβεγιόν στο Πήλιο

Στις κατηγορίες του Παύλου Πολάκη ότι έκανε ρεβεγιόν στο Πήλιο την Πρωτοχρονιά ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ τονίζει ότι "ο εκτοξευτήρας της λάσπης του όμως, δεν αναφέρει ότι μετέβην στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς το βράδυ της πρωτοχρονιάς, επιλέγοντας να ανταλλάξω ευχές στην αλλαγή του χρόνου με τους νοσηλευτές και ιατρούς του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς και επέλεξα το συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας, διότι επί θητείας της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχε αφεθεί πραγματικά στην τύχη του, τόσο από πλευράς υλικοτεχνικής υποδομής, όσο και από πλευράς προσωπικού".

Καταλήγοντας ο κ. Σερέτης τονίζει ότι για τον κ. Πολάκη τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια. Το ήθος και η ευπρέπεια στον δημόσιο λόγο, χαρακτηρίζουν και τις πράξεις του καθενός μας. "Τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη και τις επόμενες ημέρες καταθέτω μήνυση και αγωγή εναντίον του, για την συκοφαντική δυσφήμιση στο πρόσωπό μου. Θέλω τέλος να τονίσω, ότι η 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και εγώ προσωπικά καθώς και οι συνεργάτες μου, δουλεύουμε εντατικά όλο το 24ωρο και οι ύβρεις και οι συκοφαντίες δεν μας φοβίζουν. Απεναντίας μας κάνουν πιο δυνατούς, γιατί η δουλειά μας είναι η υπεράσπιση και βελτίωση της υγείας των πολιτών στους 9 νομούς της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας, που έχουμε την εκ του νόμου αρμοδιότητα".

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI