Το ζήτημα των πλειστηριασμών είναι το αντικείμενο του πρώτου σποτ της προεκλογικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τίτλο: "Ως εδώ. Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ", το οποίο ανήρτησε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας.
Το βίντεο πραγματεύεται το πρόβλημα των χρεών και τον κίνδυνο απώλειας της πρώτης κατοικίας και της επαγγελματικής στέγης.
"Δεν είμαστε μόνο εμείς, 700.000 άνθρωποι κινδυνεύουν να χάσουν τα μαγαζιά και τα σπίτια τους", λέει η συμπρωταγωνίστρια του σποτ, με τον πρωταγωνιστή να αναφέρει "Δεν μπορούμε να ζήσουμε άλλα τέσσερα χρόνια με αυτούς που έχουμε μπλέξει. Κάτι πρέπει να αλλάξει". Το μήνυμα "Ως εδώ" κυριαρχεί στη νέα καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές.
Δείτε το βίντεο:
Ως εδώ. Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.#ΣΥΡΙΖΑΠΣ #ΔικαιοσύνηΠαντού #εκλογές2023 pic.twitter.com/8wCWj13Atx
— Αλέξης Τσίπρας - Alexis Tsipras (@atsipras) April 29, 2023
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr