
Σε στενό μαρκάρισμα του Βασίλη Λεβέντη επιδίδεται σε κάθε ευκαιρία ο Αλέκος Φλαμπουράρης.
Μετά την «επίθεση φιλίας» του Υπουργού Επικρατείας προς τον Πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων μέσω τηλεοπτικής εκπομπής, σήμερα οι δύο άνδρες συναντήθηκαν δια ζώσης και συνέφαγαν στο Κολωνάκι.
Η επαφή τους πάντως ήταν καθαρά κοινωνική, αφού έτυχε να είναι και οι δύο καλεσμένοι του ΤΕΕ σε εστιατόριο του Κολωνακίου, στο ετήσιο γεύμα του Επιμελητηρίου.
Οπως αναφέρει το vima.gr, ενώ ο κ.Φλαμπουράρης χαιρετούσε τους άλλους καλεσμένους, έπεσε το βλέμμα του σ' ένα τραπέζι και λέει δυνατά: «Με το που μπαίνω βλέπω κατευθείαν τον Λεβέντη...».
Πράγματι σ΄ένα από τα τραπέζια καθόταν ο Πρόεδρος των Ενωσης Κεντρώων Βασ. Λεβέντης, πολιτικός μηχανικός και ο ίδιος. Ωστόσο ενώ όλοι νόμιζαν ότι οι δύο θα καθήσουν μαζί και θα συνομιλήσουν, απλώς χαιρέτησε ο ένας τον άλλον και ο κ. Φλαμπουράρης πήγε να καθήσει με τους φίλους τους και παλαιούς συμμαθητές του.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο κ.Λεβέντης -μέσω του TheTOC- έθεσε τέρμα στα σενάρια πιθανής συνεργασίας του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr