Νέος διευθύνων σύμβουλος: «Ντεκλαρέ» υπέρ της αξιολόγησης

Αποφασισμένος να βάλει τάξη στο «άναρχο» τοπίο της ΕΡΤ εφαρμόζοντας αξιολόγηση σε όλα τα επίπεδα, εμφανίστηκε ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ.

neos-dieuthunwn-sumboulos-nteklare-uper-tis-aksiologisis
|
SHARE THIS
0
SHARES

Αποφασισμένος να βάλει τάξη στο «άναρχο» τοπίο της ΕΡΤ εφαρμόζοντας αξιολόγηση σε όλα τα επίπεδα, εμφανίστηκε ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ.

Η τοποθέτηση το Γιάννη Δρόσου, όπως και των νέων μελών του ΔΣ της ΕΡΤ, μεταξύ αυτών και του γνωστού συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου, εγκρίθηκαν από την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Ο κ. Δρόσος απάντησε σε σωρεία ερωτήσεων των μελών της επιτροπής.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε σχόλιο για το ήθος συγκεκριμένων σχολιαστών της ΕΡΤ, αναφερόμενος μάλιστα σε συγκεκριμένα πρόσωπα (Καψώχας – Ακριβοπούλου), ενώ ο Σπύρος Λουκούδης ρώτησε τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο για την εικόνα που παρουσίασε η δημόσια τηλεόραση το τελευταίο διάστημα.

Σε ότι αφορά τον κ.Βενιζέλο απάντησε ότι είναι εχθρός της λογοκρισίας, αλλά φίλος του πλουραλισμού και διαβεβαίωσε ότι θα καταβληθούν όλες οι προσπάθειες για την ποιοτική αναβάθμιση των προγραμμάτων, πρόσθεσε δε «βεβαίως και δεν λογοκρίνουμε δημοσιογράφους, από εκεί και πέρα επειδή υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι οικοδεσπότες μακρηγορούν, θα ακούνε από εμένα μάθε παιδί μου να ρωτάς αλλιώς μάθε γράμματα».

Δήλωσε ξεκάθαρα και «ντεκλαρέ» υπέρ της αξιολόγησης, υποσχόμενος ότι θα εφαρμόσει και όλα τα διαθέσιμα εργαλεία και μεθόδους που χρησιμοποιούνται από όλα τα ευρωπαικά κανάλια

Σε ότι αφορά τις σχέσεις μεταξύ των μελών της προηγούμενης διοίκησης ο κ. Δρόσος, απέφυγε να σχολιάσει τα πεπραγμένα τους, περιορίστηκε να δηλώσει πως κανείς δεν φέρνει μόνο κακά πράγματα, κάτι θα έκαναν, τώρα ότι τα έμπλεξαν λίγο μεταξύ τους, ε ας μην τα έμπλεξαν.

Σε ερώτημα τέλος για τις προβληματικές σχέσεις διοίκησης και εργαζομένων, ο νέος διευθύνων σύμβουλος δήλωσε ότι δεν συμμερίζεται την άποψη ότι είναι παραγκωνισμένοι. «Η γνώμη μου είναι ότι παραήταν εναγκωνισμένοι» δήλωσε αντίθετα.

Φωτογραφία: Ευρωκίνηση 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook