Νικολακόπουλος: Οι πρώτες εκτιμήσεις μετά το exit poll της KAΠΑ

Η πρώτη εκτίμηση για την ετυμηγορία της κάλπης

nikolakopoulosoi-prwtes-ektimiseis-me-tin-anakoinwsi-tou-exit-poll
SHARE THIS
0
SHARES

Την πρώτη εκτίμηση για την ετυμηγορία της κάλπης έδωσε ο εκλογικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος με την παρουσίαση του exit poll της Kapa Research που διενεργήθηκε για λογαριασμό της δημόσιας τηλεόρασης. 

Σύμφωνα με το exit poll της ΚΑΠΑ, τα ποσοστά της ΝΔ κινούνται από 30.5 έως 33,5 %, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ από 25.5 έως 28.5%, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται το KINΑΛ με ποσοστά μεταξύ 6 και 8%. 

Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά στον πίνακα: 

 

Σαφώς πρόκειται γα μια ιδιαίτερα σημαντική νίκη της ΝΔ, εκτίμησε ο Ηλίας Νικολακόπουλος και ανέφερε πως η ΝΔ κερδίζει τον στόχο της πλειοψηφίας και αποκτά  33,5 ποσοστιαίες μονάδες σύμφωνα με την εκτίμηση της Καπα Research. Η ΝΔ επιβεβαίωσε τη συσπείρωση με εισροές και από άλλους χώρους, ενώ ένα κομματι των ψηφοφόρων της ΧΑ εισέρευσε στη ΝΔ και άλλο ένα στην «Ελληνική λύση»

Πρόσθεσε πως το ΚΙΝΑΛ βρίσκεται λίγο χαμηλότερα από τις Ευρωεκλογές του 14 και λίγο υψηλότερα από το 2015

Τι δήλωσε ο Γεράσιμος Μοσχονάς

Σημαντική νίκη και πιθανώς μια μεγάλη νίκη για τη ΝΔ χαρακτήρισε τα αποτελέσματα ο Γεράσιμος Μοσχονάς

Για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως είναι σημαντικό πως κράτησε σταθερό ποσοστό ελέγχει συνολικά το κέντρο μιλώντας για καλό αποτέλεσμα.  

Τασος Γεωργιάδης Γενικός Διευθυντής της Καπα Research

Για συμμετοχή σαν και αυτή του Σεπτεμβρίου του 2015 μίλησε ο Τάσος Γεωργιάδης από την Καπα Research. Φαίνεται την τελευταία ωρα το ΚΚΕ να είναι λίγο πιο ψηλά ενώ θρίλερ εξελίσσεται για ποιο θα είναι το 3 κόμμα, πρόσθεσε

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook