Νικολόπουλος στο Μαξίμου μαζί με το «ναι» για τον εκλογικό νόμο

Εχοντας ήδη ξεκαθαρίσει πως θα στηρίξει τον εκλογικό νόμο ο Νίκος Νικολόπουλος συναντάται με τον Αλέξη Τσίπρα.

nikolopoulos-sto-maksimou-mazi-me-to-nai-gia-ton-eklogiko-nomo
SHARE THIS
0
SHARES

Εχοντας ήδη ξεκαθαρίσει πως θα στηρίξει τον εκλογικό νόμο που προτείνει η κυβέρνηση ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος ανέβηκε τα σκαλιά του Μαξίμου προκειμένου να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα. 

» Έστειλα στον κ. Τσίπρα μια επιστολή την Παρασκευή και αμέσως κλείστηκε το ραντεβού της συνάντησης. Στην επιστολή αναφέρω ότι συνήλθε η ΚΕ του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, η οποία αποφάσισε να υποστηρίξουμε τον εκλογικό νόμο και το λέω εκ των προτέρων, ώστε να μη λεχθεί ότι βάζουμε κάποιους όρους, και αν τα βρούμε τα βρήκαμε, αν δεν τα βρούμε δεν θα ψηφίσουμε. Γι' αυτό το δηλώνω πριν τη συνάντηση»,ανέφερε νωρίτερα ο Νίκος Νικολόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Θα καταθέσουμε κάποιες απόψεις επ’ αυτού, μήπως συνδιαμορφώναμε καλύτερα κάποιες διατάξεις. Όμως ανεξάρτητα αν θα τις δεχθεί ή όχι, εμείς πήραμε απόφαση να στηρίξουμε τον προτεινόμενο εκλογικό νόμο, διότι υπάρχει κάτι ουσιώδες. Γιατί υπάρχουν Έλληνες, όπως είναι το όνομα του κόμματος, χριστιανοί και δημοκράτες, που θέλουν να εκφράζεται η δική τους φωνή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook