
Έκπληξη προκάλεσε σε όσους το είδαν, το σχόλιο που έκανε η επίσημη σελίδα του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, στο Facebook, κάτω από ανάρτηση της Λίβερπουλ.
Συγκεκριμένα, κάτω από το ποστ του βρετανικού συλλόγου με τις δηλώσεις του προπονητή Γιούργκεν Κλοπ, μετά την ήττα με 4-1 από τη Νάπολι για το Champions League, υπάρχει ένα σχόλιο του... Νίκου Παναγιωτόπουλου, με συμβουλευτικό χαρακτήρα και πρόταση για να αλλάξει το αγωνιστικό πρόσωπο της Λίβερπουλ.
"Αγοράστε έναν top class πλάγιο μπακ, βάλτε τον Αλεξάντερ-Άρνολντ στον άξονα. Και το πρόβλημα λύθηκε!" έγραψε χαρακτηριστικά, λαμβάνοντας μάλιστα και τα εύσημα από τους οπαδούς της Λίβερπουλ.

Προφανώς δεν πρόκειται για σχόλιο του ίδιου του υπουργού, αλλά για εκ παραδρομής λάθος των ανθρώπων που χειρίζονται τη σελίδα του στο Facebook, ωστόσο ήταν κάτι που προκάλεσε εντύπωση και αρκετά σχόλια.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr