
Στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε η Κατερίνα Νοτοπούλου, μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Από την πλευρά της, ζήτησε να αποσύρει την πρότασή του ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλιώς "να πάμε σε κάλπη".
Παράλληλα, σχολίασε ότι αποτελεί απόλυτη υποτίμηση της κοινοβουλευτικής ομάδας ο τρόπος που αυτή συγκλήθηκε.
"Σήμερα έπρεπε να συζητάμε για τη ΔΕΘ και η εισήγηση είναι για το πώς θα διαλυθούμε. Ως κοινοβουλευτική ομάδα δεν αφήσαμε καρφίτσα να πέσει κάτω από όσα κάνει η ΝΔ, εμείς κάνουμε στην πραγματικότητα και την παραγωγή θέσεων, η ΚΟ ήταν η μόνη που λειτουργούσε ενωμένη", τόνισε.
"Μήνες τώρα, η παραγωγή πολιτικού έργου επισκιάζεται μονίμως από την παραγωγή εσωστρέφειας και παραπολιτικής", επεσήμανε η Κατερίνα Νοτοπούλου και εξαπέλυσε τα βέλη της κατά του Στέφανου Κασσελάκη.
"Όλα όσα συνέβησαν μέχρι σήμερα ήταν αποκλειστικά επιλογές προέδρου: ΝΑΤΟ-ιερή συμμαχία, αντικοινοβουλευτικός λόγος, ευρωεκλογές με πόθεν έσχες. Στοχοποίησή μας και αναρτήσεις αόριστης καταδίκης δεν σημαίνουν τίποτα όταν στοχοποιούμαστε συστηματικά από την ηγετική ομάδα", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενη στην Πολιτική Γραμματεία, επεσήμανε ότι τα κόμματα που λειτουργούν δημοκρατικά ανέχονται τη διαφωνία. "Ο πρόεδρος κάνει αναρτήσεις και βίντεο περιγράφοντάς μας ως υπονομευτές και μιλά για την ενότητα προοδευτικού χώρου ως σχέδιο διαπλοκής, δείχνοντας την πόρτα της εξόδου", συμπλήρωσε.
"Εκτιμώ και αγαπώ τους συντρόφους που προτάθηκαν να μπουν προεδρείο, αλλά τους καλώ να μη δεχτούν για να σώσουμε την συνοχή και την αξιοπρέπεια της κοινοβουλευτικής ομάδας", υπογράμμισε και κατέληξε: "Ο πρόεδρος να αποσύρει την πρότασή του, αλλιώς να πάμε σε κάλπη".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr