Την έναρξη της διαδικασίας αξιολόγησης προανήγγειλε ο πρόεδρος του Eurogroup Γ. Ντάισελμπλουμ. Όπως σημείωσε, το Σαββατοκύριακο αναμένεται να ξεκινήσει η αξιολόγηση του πακέτου διάσωσης της Ελλάδας, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Bloomberg.
Σύμφωνα με τον κ. Ντάισελμπλουμ, η αξιολόγηση αναμένεται να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες, ενώ αναφερόμενος στο ασφαλιστικό σημείωσε πως υπάρχουν ορισμένα κενά αναφορικά με τις δημοσιονομικές επιπτώσεις.
Νωρίτερα, την επιστροφή των επικεφαλής των θεσμών στην Αθήνα είχε προαναγγείλει ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς.
Όπως ανέφερε ο κ. Σχοινάς, οι επικεφαλής της αποστολής μαζί με τα τεχνικά κλιμάκια που βρίσκονται, ήδη, στην Αθήνα θα ξεκινήσουν τις συζητήσεις με τις ελληνικές Αρχές στις αρχές της εβδομάδας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr