X

Ντόρα Μπακογιάννη: Γιαγιά και εγγονή ποζάρουν με τα ίδια ρούχα - Το ευχαριστώ για τη γιορτή τους [εικόνες-βίντεο]

Με τη συνονόματη εγγονή της πέρασε την ημέρα της ονομαστικής της εορτής η Ντόρα Μπακογιάννη.

Γράφει: TheToc team

Την ονομαστική της εορτή είχε χθες η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία επέλεξε να βρεθεί στην αγαπημένη της Κρήτη. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανήρτησε η ίδια, πέρασε τη συγκεκριμένη μέρα με την εγγονή της, η οποία έχει το όνομά της.

Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον δεν είναι ότι η βουλευτής της ΝΔ πόζαρε μαζί με τη μικρή Ντόρα, αλλά το γεγονός ότι γιαγιά και εγγονή φορούσαν τα ίδια ρούχα. Συγκεκριμένα επέλεξαν μία casual εμφάνιση, φορώντας φαρδύ τζιν παντελόνι και λευκή μπλούζα με μπλε ρίγες.

Διαβάστε Επίσης

Μάλιστα, η Ντόρα Μπακογιάννη ανήρτησε και βίντεο στη σελίδα της στο Facebook από το Μαράθι Χανίων, ευχαριστώντας όσους ευχήθηκαν στην ίδια και την εγγονή της για την κοινή τους γιορτή, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκονται στο Μαράθι Χανίων.

"Από το Μαράθι μας, η Ντόρα και εγώ σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές σας. Να ‘στε καλά και του χρόνου με υγεία", δήλωσε χαμογελαστή η "γαλάζια" βουλευτής, με τη μικρή Ντόρα να χαιρετά την κάμερα, στο τέλος του βίντεο.

Δείτε εικόνες και βίντεο: