Ντόρα Μπακογιάννη: Η ΝΔ είναι πλέον μικρό κόμμα

«Μικρό κόμμα» χαρακτήρισε η Ντόρα Μπακογιάννη τη ΝΔ σε μια δήλωση που ήδη προκαλεί συζητήσεις. Λέει, πάντως, ότι « δεν έχει αυτή τη στιγμή, προσωπική αρχηγική φιλοδοξία»

ntora-mpakogianni-i-nd-einai-pleon-mikro-komma
SHARE THIS
0
SHARES

Αίσθηση προκαλεί δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη ότι η ΝΔ είναι πλέον μικρό κόμμα. «Η Νέα Δημοκρατία σήμερα, είναι μικρό κόμμα, δεν έχει καμία σχέση με τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που γνώρισα εγώ» τόνισε η βουλευτής Επικρατείας και πρώην υπουργός Εξωτερικών στην τηλεόραση του Alpha.

Η κυρία Μπακογιάννη, αναφερόμενη στην κεντροδεξιά παράταξη, σημείωσε ότι «εμείς είμαστε άνθρωποι φιλελεύθεροι, σεβόμαστε τη διαφορετικότητα» και υπογράμμισε με αιχμηρό τρόπο: «Αυτό σημαίνει ότι αναδεικνύουμε αυτήν τη διαφορετικότητα, ότι δεν δίνουμε την αίσθηση ότι είμαστε ένα μικρό κόμμα ακροδεξιό, διότι δεν είμαστε»

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η κυρία Μπακογιάννη είχε αντιδράσει έντονα με αφορμή την υπόθεση Μπαλτάκου, λέγοντας  ότι  «Μπαλτάκοι δεν έχουν θέση στη ΝΔ» και σημειώνοντας με νόημα ότι  «η ΝΔ είναι η φιλελεύθερη, κεντροδεξιά παράταξη».

Η κυρία Μπακογιάννη, στη συνέντευξή της,  διευκρίνισε ότι «η ίδια δεν έχει, αυτή τη στιγμή, προσωπική αρχηγική φιλοδοξία», προσθέτοντας πως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα καθορίσει τα νέα δεδομένα στο πολιτικό πεδίο.

 Τόνισε επίσης ότι στις περιφερειακές εκλογές δεν κρίνονται τα κόμματα, αλλά τα πρόσωπα. «Τα κόμματα θα κριθούν από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών» είπε «γιατί μόνο σ' αυτές είναι πολιτική η ψήφος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook