X

Ντόρα Μπακογιάννη: "Στις εκλογές θα είμαι ξανά υποψήφια στα Χανιά" - Απέρριψε το Επικρατείας

Την απόφασή της να είναι ξανά υποψήφια στον νομό Χανίων με τη ΝΔ, ανακοίνωσε η βουλευτής και πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη.

Γράφει: TheToc team

Τέλος στα σενάρια που αφορούν την υποψηφιότητά τις στις επόμενες εκλογές, έβαλε η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Την απόφασή της να είναι ξανά υποψήφια στον νομό Χανίων με τη ΝΔ ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας (31/5) η βουλευτής και πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή "Στο Κέντρο" του Γιώργου Κουβαρά.

Διαβάστε Επίσης

Η κ. Μπακογιάννη είπε ότι είχε πρόταση να συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, όμως την απέρριψε, διότι δεν μπορεί να μην είναι αιρετή. "Εγώ εξελέγην σε 3 διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας. Δεν μπορώ να κατέβω διορισμένη, έχω ανάγκη την επαφή. Θα είμαι ξανά υποψήφια στα Χανιά", είπε στην εκπομπή.