X

"Ντροπή για ένα κοινοβουλευτικό κόμμα" - Οργή ΝΔ για βίντεο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ με τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

Προβάλλονται στιγμιότυπα από τις επιχειρήσεις της αστυνομίας στη Νέα Σμύρνη αλλά χωρίς πλάνο από τις άγριες επιθέσεις που δέχθηκαν άνδρες της ΕΛΑΣ

Γράφει: TheToc team

Βίντεο με τον τίτλο "Λυμένα χέρια-Δεμένη Δημοκρατία-Λέμε όχι στην Αστυνομοκρατία" ανήρτησε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τα επεισόδια της Νέας Σμύρνης.

Στο βίντεο προβάλλονται στιγμιότυπα από τις επιχειρήσεις της αστυνομίας στη Νέα Σμύρνη μετά την πορεία διαμαρτυρίας, ενώ δεν υπάρχουν οι άγριες επιθέσεις που δέχθηκαν άνδρες της ΕΛΑΣ, όπως ο σοκαριστικός τραυματισμός του 28χρονου αστυνομικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αφορμή το βίντεο, η ΝΔ απάντησε σε οργισμένο ύφος:

"Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ σε σημερινό βίντεό της δεν είδε πουθενά τα λυμένα χέρια εκείνων που έκαναν δολοφονική επίθεση εναντίον του αστυνομικού, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο δρόμο", αναφέρει σε σχόλιό της η ΝΔ και προσθέτει: "Τόσο πολύ καταδικάζουν την επίθεση! Ντροπή για ένα κοινοβουλευτικό κόμμα".