X

Ο Αβραμόπουλος "αυτοθαυμάζεται" και χαρακτηρίζει (με σεμνότητα) τη θητεία του στον Δήμο Αθηναίων "χρυσή οκταετία"

Μάλλον δεν πάσχει από υπερβολική σεμνότητα ο πρώην Επίτροπος και πρώην Δήμαρχος Αθηναίων

Γράφει: TheToc team

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο βουλευτής και πρώην Δήμαρχος Αθηναίων Δημήτρης Αβραμόπουλος για την επέτειο της εκλογής του στον δημοαρχικό θώκο. Ως εδώ καλά, τίποτα το εξαιρετικό.

Το ενδιαφέρον εντοπίζεται στο πώς αποτιμά ο ίδιος ο κ. Αβραμόπουλος τη θητεία του στον Δήμο. Που στο ίδιο δελτίο Tύπου, αφού αναφέρει, καθόλου σεμνά ομολογουμένως, ότι η εκλογή του άνοιξε τον δρόμο "για μια οκταετία δημιουργίας, ποιοτικής και αισθητικής αναβάθμισης της Αθήνας και ενίσχυσης του θεσμικού κύρους και της διεθνούς ακτινοβολίας της Πόλεως (το Π κεφαλαίο παρακαλώ), καταλήγει:

"Μοιραζόμαστε σήμερα την επέτειο αυτή με τις Αθηναίες και τους Αθηναίους και όλους όσοι συνέβαλαν στη χρυσή οκταετία 1994- 2002." Χρυσή οκταετία λοιπόν η θητεία του κ. Αβραμόπουλου στην Δημαρχία. Και δεν το λέει όποιος όποιος! Το λέει ο ίδιος ο πρώην Δήμαρχος. Σεμνά και ταπεινά.

Διαβάστε Επίσης