Με μία λιτή ανακοίνωση, ο Κώστας Καραμανλής γνωστοποίησε σήμερα πως δεν σκοπεύει να είναι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες εκλογές Λίγο αργότερα, ο Ευάγγελος Αντώναρος προχώρησε σε σειρά αναρτήσεων, σχολιάζοντας την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού.
Μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι δέχεται εκατοντάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα από "καραμανλικούς". "Είναι κραυγές αγωνίας για το που θα πάνε. Θέλουν να φύγουν. Ώρα αποφάσεων" έγραψε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή.
Δέχομαι 100άδες τηλεφωνήματα+ηλεκτρ.μηνύματα από διαχρονικούς(πολιτικούς)φίλους της χρυσής εποχής με τον Κ.Καραμανλή στη κορυφή της ΝΔημοκρατίας. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε όλα. Θα απαντήσω σε όσα μπορώ. Είναι κραυγές αγωνίας για το που θα πάνε. Θέλουν να φύγουν. Ώρα αποφάσεων.
— Evangelos Α. Antonaros (@EvangAntonaros) February 21, 2023
Κατά την άποψή του μάλιστα, η απόφαση Καραμανλή σηματοδοτεί την έναρξη της διαδοχής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ. Εκτίμησε δε ότι η σημερινή δήλωση του υπουργού Μεταφορών αποτελεί ένδειξη ενδιαφέροντος για το "τιμόνι" του κόμματος, ενώ αναρωτήθηκε εάν θα ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα του πρώην πρωθυπουργού.
Σήμερα (δεν ξέρω πόσοι το καταλάβαν) άρχισε η "μάχη" για τη διαδοχή Κυρ.Μητσοτάκη.Πρώτος φαίνεται να σήκωσε το χεράκι του ο συνονόματος του αποχωρούντος πρώην πρωθυπουργού εξάδελφος.Είχα πει ότι αντίστοιχο ενδιαφέρον έχει επιδείξει ο ΥπΕσ.Θα υπάρξει και γυναικείο άρωμα.Κι άλλοι.
— Evangelos Α. Antonaros (@EvangAntonaros) February 21, 2023
Περιμένω να δω αν και πόσοι μέσα από τις τάξεις της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του Κώστα Καραμανλή.
— Evangelos Α. Antonaros (@EvangAntonaros) February 21, 2023
Επεσήμανε δε ότι ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για ολοκλήρωση της κοινοβουλευτικής του διαδρομής και όχι για απόσυρση από την πολιτική και υποστήριξε ότι το Μαξίμου δεν ξέρει πως να διαχειριστεί την αποχώρηση Καραμανλή.
Ιδιαίτερα προσεγμένη η από καιρο αναμενόμενη δήλωση Καραμανλη για μη συμμετοχή του στις επόμενες εκλογές. Κάθε λέξη μετρημένη. Μιλάει για ολοκλήρωση της "κοινοβουλευτικης του διαφρομης". Και ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ για απόσυρση απο την πολιτική -- όπως σπευδουν να ερμηνευσουν τα παπαγαλάκια.
— Evangelos Α. Antonaros (@EvangAntonaros) February 21, 2023
Το Μαξιμου τα έχει χαμένα.
— Evangelos Α. Antonaros (@EvangAntonaros) February 21, 2023
Δεν ξέρει πως να διαχειριστεί την αποχώρηση Καραμανλη από τη Βουλή.
Προσπαθεί με τις γνωστές ταχυδακτυλουργίες και μεθοδευμένα ψέμματα προς φιλικούς δημοσιογράφους να παραπλανήσει την κοινη γνώμη.
Μάταιος κόπος.
Ότι κι αν κάνει, το πλήγμα είναι βαρύ.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr