Ο δημοσιογράφος Παπαχρήστος εξηγεί γιατί μπήκε στο μάτι του Παπαγγελόπουλου

Οπως κατέθεσε ο εισαγγελέας Αθανασίου, ο Παπαγγελόπουλος του ζητούσε να φτιάξει κάτι σε βάρος του δημοσιογράφου

Με ένα άρθρο φωτιά στην προσωπική του στήλη το Στίγμα στην εφημερίδα τα Νέα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος εξηγεί και ερμηνεύει γιατί είχε μπει στο μάτι του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την κατάθεση του εισαγγελέα Αθανασίου ο τότε αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης του ζήτησε να “φτιάξει κάτι” σε βάρος του Γιώργου Παπαχρήστου.

Γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος

Αν ο Παπαγγελόπουλος ζητούσε επιτακτικά από τον εισαγελέα Αθανασίου να φτιάξει κάτι σε βάρος μου, μια δικογραφία, για να με εξοντώσουν πολιτικά αλλά και οικονομικά και να με ακυρώσουν πολιτικά, δεν το έκανε προφανώς γιατί είχε ο ίδιος κάποιο πρόβλημα μαζί μου, επι προσωπικού.

Ούτε αντεραστές ήμασταν, ούτε καν οικόπεδο διεκδικούσαμε, ούτε καμιά οικονομική δοσοληψία είχαμε. Εκείνος ήταν υπουργός, εγώ δημοσιογράφος. Εκανε ότι έκανε, ζητούσε επιτακτικά να με στήσει με κάποια κατασκευασμένη υπόθεση, με τίποτα χαλκευμένα στοιχεία ο κύριος Αθανασίου, διότι προφανώς κάποιος του το ζητούσε. Επιτακτικά και από τον ίδιο. Γιατί το απαιτούσε; Διότι όπως γνωρίζουν οι επιμελείς αναγνώστες της στήλης μου, η αρθρογραφία νμου ενοχλούσε τον σουλτάνο του Μεγάρου Μαξίμου. Τον υπέρτατο όλων, Τσίπρα διότι όπως λένε και στην Ηπειρο, με όσα έγραφα και τον αφορούσαν του χάλαγα τη ζαχαρένια. Διατάρασσα δηλαδή την ηδονή της εξουσίας του.

Αρα, αυτός που ζητούσε από τον Παπαγγελόπουλό να απαιτήσει από τον Αθανασίου να μου φτιάξει κάτι, μια κατασκευασμένη δικογραφία με πλαστά, χαλκευμένα στοιχεία, δεν μπορεί παρά να ήταν ο Τσίπρας. Η κάποιος για λογαριασμό του Τσίπρα. Αυθτόν λοιπόν., η κυβέρνηση Μητσοτάκη, τον έχει βγάλει εκτός κάδρου. Γιατί άραγε;

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΟ 25 Φεβ 2020 | 22:43

Κεγκέρογλου σε "Κελέση": Η Τουλουπάκη αποκάλυψε την ταυτότητά σου

"Η κ. Τουλουπάκη που σας διαβεβαίωσε όμως ότι θα σας προστατεύσει, έχει αποκαλύψει την ταυτότητά σας"

25 Φεβ 2020 | 20:10

"Σκληρή γραμμή" από την Κελέση: Γιατί δεν απάντησε σε ερωτήματα της προανακριτικής - Οι διάλογοι

Σκληρή γραμμή έναντι της προανακριτικής επιτροπής κράτησε σύμφωνα με πληροφορίες η "Αικατερίνη Κελέση".

ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS 25 Φεβ 2020 | 17:53

Μετά τον Σαράφη, η σειρά της Κελέση στη ΓΑΔΑ: Κατάθεση χωρίς εικόνα, μόνο με ήχο

Στην ΓΑΔΑ έφτασε στις 6 το απόγευμα η "Αικατερίνη Κελέση" προκειμένου να εξεταστεί ενώπιον της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης

NOVARTIS 25 Φεβ 2020 | 12:16

Νέα ένταση στην προανακριτική: Η Τουλουπάκη κρύβει έγγραφα από τους βουλευτές

H κ. Τουλουπάκη αρνήθηκε να αποστείλει συγκεκριμένα σημαντικότατα έγγραφα που σχετίζονταν με την αλληλογραφία που είχε με το FBI.

ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΓΑΔΑ 25 Φεβ 2020 | 07:28

Με "φωνή ρομπότ" κατέθεσε ο "Μάξιμος Σαράφης" - Πότε είχε ξαναγίνει

Ήρθε σε επαφή μόνο με τον διοικητή του Τμήματος Προστασίας Μαρτύρων και τους "χειριστές" του.

ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΑΔΑ 25 Φεβ 2020 | 07:06

"Τα μάζεψε" ο μάρτυρας "Σαράφης": Δεν έχω στοιχεία για χρηματισμό πολιτικών

Ο προστατευόμενος μάρτυρας της υπόθεσης Novartis φέρεται να δήλωσε ότι πιθανολόγησε και ότι δεν έχει στοιχεία για χρηματισμό πολιτικών.

ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS 24 Φεβ 2020 | 18:50

Τα "γυρίζει" ο Σαράφης: Δεν γνωρίζω αν πήρε χρήματα συγκεκριμένος πολιτικός

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προστατευόμενος μάρτυρας φέρεται να κατέθεσε πως δεν γνωρίζει εάν έχει πάρει χρήματα κανένας συγκεκριμένος πολιτικός.

24 Φεβ 2020 | 18:36

Η Τουλουπάκη παραδέχεται ότι δεν έστειλε όλα τα έγγραφα της δικογραφίας στην προανακριτική

"Μόνο με την άδεια του FBI η αποστολή απόρρητων εγγράφων για την Novartis στην Βουλή" απαντά η Ελ.Τουλουπάκη στο αίτημα της προανακριτικής

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΚΕΛΕΣΗ 24 Φεβ 2020 | 15:16