Ο Γεωργιάδης εγκαλεί τη Χάρις Αλεξίου για λαϊκισμό

Για λαϊκισμό εγκάλεσε, εμμέσως πλην σαφώς, τη Χαρούλα Αλεξίου με αφορμή τη χθεσινή συναυλία στο Σύνταγμα για τις απολυμένες καθαρίστριες, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

o-gewrgiadis-egkalei-ti-xaris-aleksiou-gia-laikismo
SHARE THIS
0
SHARES

Για λαϊκισμό εγκάλεσε, εμμέσως πλην σαφώς, τη Χαρούλα Αλεξίου με αφορμή τη χθεσινή συναυλία στο Σύνταγμα για τις απολυμένες καθαρίστριες, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Η κ. Αλεξίου δεν έκανε συναυλία για απολυμένη καθαρίστρια από τον ιδιωτικό τομέα

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο Mega ισχυρίστηκε ότι «Οι απολυμένες καθαρίστριες δεν έχουν περισσότερα δικαιώματα από οποιονδήποτε άλλο εργαζόμενο» και ότι η κ. Αλεξίου «δεν έκανε συναυλία για απολυμένη καθαρίστρια από τον ιδιωτικό τομέα» συμπληρώνοντας ταυτόχρονα ότι «κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνουμε με το λαϊκισμό στη χώρα».

Επίθεση και στο ΚΚΕ για τον 902

Απευθυνόμενος μάλιστα στον Νίκο Καραθανασόπουλο του ΚΚΕ και με αφορμή τις απολύσεις στον 902 αναρωτήθηκε: «Το ΚΚΕ όταν δεν βγαίνει, μπορεί να απολύει... αλλά το ελληνικό Δημόσιο όταν δεν βγαίνει, δεν μπορεί να απολύει;», με το στέλεχος του Κομμουνιστικού Κόμματος να του απαντά: «Το ΚΚΕ δεν είναι επιχείρηση. Διασφαλίστηκε το σύνολο των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Δε γίνεται το ίδιο με τις καθαρίστριες».

Αναφερόμενος τέλος στο νομοσχέδιο για τον αιγιαλό σημείωσε ότι «κακώς» η Κυβέρνηση το πήρε πίσω διότι, όπως είπε, «Κρίσιμος παράγοντας για να αυξήσουμε τον εθνικό μας πλούτο είναι η αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου».


 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook