
Οι ατέρμονες προσπάθειες της Ζωής Κωνσταντοπούλου να φέρει... σιδεροδέσμιο το Γιάννη Στουρνάρα στη Βουλή, προκειμένου να τον "ανακρίνει", μάλλον θα λείψουν στον κεντρικό τραπεζίτη, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται μεταξύ Φρανκφούρτης, Λουξεμβούργου και Παρισιού για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Όπως αναφέρει ο "Βηματοδότης", στο Παρίσι ο Γιάννης Στουρνάρας έμαθε για την εναγώνια αναζήτηση γραφείο του απερχόμενης προέδρου της Βουλής και δεν παρέλειψε να σχολιάσει σε συνεργάτες του. «Κρίμα, γιατί η Ζωή είχε γίνει το αλάτι και το πιπέρι της ζωής μου. Τώρα τι θα κάνω χωρίς Ζωή; Θα είμαι αναγκασμένος να ασχολούμαι με άλλα... βαρετά θέματα», είπε χαρακτηριστικά, εννοώντας π.χ. τη συνάντηση με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που είχε την Πέμπτη.
«Ποια είναι η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα μετά τις εκλογές;», τον ρώτησε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών. «Βλέπω θετικότερες εξελίξεις», του απάντησε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr