Οι νέες "βόμβες" Καλογρίτσα κάνουν άνω κάτω τον ΣΥΡΙΖΑ - Η απάντηση Παππά

Στους ισχυρισμούς του Χρ. Καλογρίτσα για τον ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ στη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών απάντησε ο Νίκος Παππάς.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
καλογρίτσας - παππάς

Ένα ακόμη "επεισόδιο" στο "σίριαλ" Καλογρίτσα και στην κόντρα του επιχειρηματία με τον Νίκο Παππά σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες, "παρακολουθεί" ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στους ισχυρισμούς του Χρήστου Καλογρίτσα για τον ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ στη διαδικασία απάντησε σήμερα ο Νίκος Παππάς χαρακτηρίζοντας "ξαναζεσταμένο φαγητό" τις καταγγελίες σε βάρος του. Μιλώντα στον Flash της Θεσσαλονίκης, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως ο Χρήστος Καλογρίτσας έχει συγγενικές σχέσεις με τον υπουργό της ΝΔ Τάκη Θεοδωρικάκο και δικηγόρο τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Λοβέρδο και υποστήριξε πως κάθε φορά που η Νέα Δημοκρατία στριμώχνεται ανασύρει και μια τζούφια υπόθεση, όπως χαρακτήρισε το θέμα Καλογρίτσα.

ΝΔ: Ο Αλέξης Τσίπρας καταφεύγει στη σιωπή, γνώριζε ή όχι για τις δοσοληψίες του Ν.Παππά;

Άμεση ηταν η απάντηση της Πειραιώςη, η οποία σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας μέχρι τώρα έχει αποφύγει τις απαντήσεις και καταφεύγει στη σιωπή. ¨Οπως τονίζει η ΝΔ "ύστερα όμως από τις νέες αποκαλύψεις του επιχειρηματία κ.Καλογρίτσα δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά. Γνώριζε ή όχι για τις δοσοληψίες του στενότερου συνεργάτη του Ν.Παππά; Αν όχι γιατί τον κρατάει; Γίνονταν όλα αυτά κάτω από τη μύτη του και δεν είχε καταλάβει τίποτα; Ποιος είναι ο Λευκός Οίκος και η White Porscha; Εχει κάποια σχέση με το Μέγαρο Μαξίμου επι των ημερών του και με τον ίδιο; Τα 3 εκατομμύρια που δόθηκαν ύστερα από περίεργες διαδρομές για να στηθεί το Documento έφθασαν εκεί μέσα από νόμιμες διαδικασίες; Ο "ερευνητής" κ.Βαξεβάνης έχει να πει κάτι; Μήπως μπορεί να εξηγήσει πώς από υπάλληλος έγινε ιδιοκτήτης;". Και κατήλήγει η ΝΔ: "Περιμένουμε τις απαντήσεις. Και θα επανερχόμαστε μέχρι να δοθούν. Από όλους".

ΚΙΝΑΛ: "Οικογενειακό μαγαζί γωνία, με δικό του κανάλι, αναζητά γραμμή"

"Οικογενειακό μαγαζί γωνία, με δικό του κανάλι, αναζητά γραμμή". Με αυτό το δηκτικό σχόλιο στα κοινωνικά δίκτυα, ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, αναφέρεται στους ισχυρισμούς του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα στη Δικαιοσύνη για τις τηλεοπτικές άδειες και τον ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ισχυρισμοί Καλογρίτσα

"..Του ζητήθηκε λόγω των στενών σχέσεων και της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του και αντιστρόφως να τους "δανείσει" το αριστερό καθαρό επιχειρηματικό του όνομα και μόνο και να μπει "μπροστινός" και μόνο για τη συμμετοχή σε Διαγωνισμό που θα διενεργούνταν για τηλεοπτικές άδειες, προκειμένου μέσω αυτού να καταφέρουν να λάβουν μία τηλεοπτική άδεια, την οποία θεωρούσαν απαραίτητο μέσο για την υποστήριξη της πολιτικής τους….".

Αυτή είναι μια από τις νέες τροχιοδεικτικές βολές που εξαπέλυσε ο "κόκκινος" εργολάβος, κατά των πρώην συντρόφων του, σε υπόμνημά του προκειμένου να ξεκινήσει η εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες του κατά του τότε υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, σχετικά με το παρασκήνιο του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών του 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η διαμάχη και οι νέες βόμβες

Ο Χρήστος Καλογρίτσας, ξέσπασε τον περασμένο Ιούλιο, όταν ο λιβανέζικος κατασκευαστικός κολοσσός CCC, ιδιοκτησίας της οικογένειας Χούρι, του ζήτησε πίσω 3εκατομμύρια ευρώ παρουσιάζοντας ένα συμφωνητικό υπεργολαβίας για ένα έργο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο Καλογρίτσας εξεμάνη πως επρόκειτο για εικονική σύμβαση, με "κουμπάρους" τον Νίκο Παππά και το White Ηouse , για να καλύψει την εγγυητική επιστολή στα τέλη Αυγούστου του 2016, ώστε να πάρει τηλεοπτική άδεια:

"Και εδώ πράγματι είναι το σημείο της απόλυτης απογοήτευσης, της προδοσίας και της διάψευσης της εμπιστοσύνης ,αφού τα άνω στελέχη, τα οποία επί σειρά ετών εμπιστευόταν και τις εντολές των οποίων εκτελούσε πιστά, δεν αξίωσαν από την CCC και τονSamer Khouri την τήρηση της συμφωνίας, που οι ίδιοι είχαν κλείσει μαζί τους, αλλά αντιθέτως εγκατέλειψαν τον Χρήστο Καλογρίτσα και την οικογένειά του, και τους θυσίασαν προκειμένου να μην δυσαρεστήσουν την πλευρά της CCC και του ιδιοκτήτη της - Samer Khouri", αναφέρει ο κ. Καλογριτσας στο υπόμνημά του που αποκάλυψε ο Αντ1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι λέει

Ο κ. Καλογρίτσας :

- Αναφέρεται και σε άλλα στελέχη του Μαξίμου με τα οποία συνομιλούσε

- Λέει πως τον πρόδωσαν για να μην διαταράξουν τη σχέση με τους Χούρι

- Αποκαλεί "συνεταίρους" White House και Χούρι

- Επιβεβαιώνει πως με παρότρυνση αυτών των στελεχών και του Νίκου Παππά, συναντήθηκε και ζήτησε χρήματα από Μαρινάκη και Κοντομηνά

- Αναφέρεται στον Κυπριακό λογαριασμό που περιγράφει ο Χούρι σε μειλ του και γνωρίζουν οι "Επικεφαλής, ο Λευκός Οίκος και η White Porscha"

- Αποκαλύπτει πως το Μαξίμου ήδη είχε φτιάξει ομάδες εργασίας από (προφανώς) δημοσιογράφους για να στελεχώσει το νέο κανάλι.

- Επιβεβαιώνει πως με παρότρυνση του Νίκου Παππά, όταν κρίθηκε αντισυνταγματικός ο διαγωνισμός έδωσε τα 3 εκατομμύρια ευρώ των Χούρι "για να ανοίξει το έντυπο Documento".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η περιγραφή

Ο ίδιος ο επιχειρηματίας περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο, όπως λέει, πείστηκε να μπει μπροστινός στο εγχείρημα:

"…Όπως προκύπτει από τα εκτιθέμενα στην άνω έγκλησή μας πραγματικά περιστατικά, η εταιρεία μας – "ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε.", καθώς και ο Χρήστος Καλογρίτσας, η οικογένειά του και οι επιχειρήσεις τους και η ανώνυμη εταιρεία "ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.", υπέστησαν στην κυριολεξία πλήρη οικονομική και επιχειρηματική καταστροφή και ανεπανόρθωτο διασυρμό, εξαιτίας του ότι ο Χρήστος Καλογρίτσας αποδίδοντας εμπιστοσύνη προς διόλου τυχαία πρόσωπα, ήτοι προς τα αναφερόμενα στην άνω έγκλησή μας ανώτατα στελέχη (White House, όπως στις μεταξύ τους επαφές και mail αποκαλούνταν), των οποίων εκτελούσε πιστά εντολές λόγω των γνωστών τοις πάσι στενότατων σχέσεών του με την αριστερά και ειδικά με το κόμμα τους, ως επίσης - και δια των εγγυήσεων που του παρείχαν οι ανωτέρω - προς τον β΄ εγκαλούμενο Samer Khoury (Σάμερ Χούρυ), συνιδιοκτήτη και εκπρόσωπο του Διεθνούς Ομίλου της "CCC - CONSOLIDATED CONTRACTORS GROUP SAL" ("CCC”), παραπείστηκε από τις διαβεβαιώσεις των ανωτέρω ότι έχει ήδη συναφθεί και δη σε ανώτατο επίπεδο, συμφωνία με την άνω εταιρεία του και τον νόμιμο εκπρόσωπο αυτής, Samer Khoury (Σάμερ Χούρυ), για τη συμμετοχή της εν λόγω εταιρείας ως αφανούς εταίρου σε αφανή εταιρεία με εμφανή εταίρο ελληνική εταιρεία, ρόλο τον οποίο τα εν λόγω στελέχη ζήτησαν από τον Χρήστο Καλογρίτσα να παίξει μια νεοιδρυθησόμενη εταιρεία της οικογένειάς του, επιλεγείσας προς αυτόν τον σκοπό της επί τούτου συσταθείσας ως άνω ανώνυμης εταιρείας - "ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.", η οποία πράγματι συστάθηκε την 10.08.2016.

- Ειδικότερα, το φθινόπωρο του 2015, ο κ. Χρήστος Καλογρίτσας κλήθηκε από μία ομάδα σημαντικών στελεχών, η ευθύνη της οποίας (ομάδας) είχε ανατεθεί στον κατά τον οικείο χρόνο Υπουργό Επικρατείας, κ. Νίκο Παππά, Υπεύθυνο ως εκ της άνω ιδιότητάς του για τα θέματα που αφορούν στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και στην εποπτεία των νομικών προσώπων και φορέων που υπάγονται σε αυτή, καθώς και σε θέματα Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης……… και του ζητήθηκε λόγω των στενών σχέσεων και της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του και αντιστρόφως να τους "δανείσει" το αριστερό καθαρό επιχειρηματικό του όνομα και μόνο και να μπει "μπροστινός" και μόνο για τη συμμετοχή σε Διαγωνισμό που θα διενεργούνταν για τηλεοπτικές άδειες, προκειμένου μέσω αυτού να καταφέρουν να λάβουν μία τηλεοπτική άδεια, την οποία θεωρούσαν απαραίτητο μέσο για την υποστήριξη της πολιτικής τους.

Η εντολή τους ήταν σαφής: ο Χρήστος Καλογρίτσας θα έβαζε το όνομά του και μόνο, ενώ αυτοί θα εισέφεραν τα χρήματα και θα είχαν την πλήρη ευθύνη, οργάνωση, διοίκηση και εποπτεία του όλου εγχειρήματος.

Μάλιστα ήδη είχαν επιλέξει εκείνα τα στελέχη που θα υλοποιούσαν αυτό το εγχείρημα και τα οποία ήδη είχαν αρχίσει να εργάζονται για την επίτευξη αυτού του σκοπού, συγκροτώντας μάλιστα και ομάδες εργασίας που εργάζονταν εντατικά προς αυτήν την κατεύθυνση.

Είναι σημαντικό μάλιστα να σημειωθεί ότι στην αρχή (φθινόπωρο του 2015), τα στελέχη, με υπεύθυνο τον Νίκο Παππά, ενημέρωσαν τον Χρήστο Καλογρίτσα ότι η απόφασή τους ήταν να υλοποιήσουν το παραπάνω σχέδιο μόνοι τους. Ωστόσο, κατά τον μήνα Αύγουστο του 2016, ο Νίκος Πάππας κάλεσε τον Χρήστο Καλογρίτσα και τον ενημέρωσε ότι υπήρξε μία κατά δήλωσή τους ασήμαντη διαφοροποίηση, καθώς είχαν έρθει σε συμφωνία με την εταιρεία "CCC - και ιδίως με τον βασικό ιδιοκτήτη της - Samer Khoury (Σάμερ Χούρυ) να συμπράξουν μαζί τους για τις ανάγκες συμμετοχής στον άνω διαγωνισμό, με σκοπό να λάβουν από κοινού την άνω τηλεοπτική άδεια, διαβεβαιώνοντας όμως παράλληλα τον Χρήστο Καλογρίτσα ότι τίποτα επί της ουσίας δεν αλλάζει από τον αρχικό σχεδιασμό, καθώς οι ίδιοι θα παρέμεναν τα "αφεντικά” του όλου εγχειρήματος. Γι’ αυτό και ο Νίκος Παππάς τον παρακάλεσε να μην αλλάξει τη στάση του από αυτό το γεγονός.

Ούτως, ο Νίκος Παππάς κάνοντας χρήση της ιδιότητάς του, έπεισε τον Χρήστο Καλογρίτσα να τους εμπιστευτεί, να μπει "μπροστά", να πείσει τον υιό του να συμμετέχει σε μία εταιρεία που θα συμμετείχε στον διαγωνισμό, -χωρίς βέβαια να τον ενημερώσει (τον υιό του) για όλες τις λοιπές παραμέτρους, οι οποίες ήταν γνωστές μόνο στον Χρήστο Καλογρίτσα, ως πρόσωπο απολύτου εμπιστοσύνης τους- και να είναι ο "μπροστινός" σε αυτό το εγχείρημα, το οποίο στην ολότητά του θα χρηματοδοτούσαν.

Ο Χρήστος Καλογρίτσας πράγματι πείσθηκε να τους εμπιστευθεί "τυφλά", αφού κατά το επίμαχο αυτό χρονικό διάστημα (Αύγουστος 2016), δεν γνώριζε κανέναν από τους ιδιοκτήτες, τους λοιπούς μετόχους και τα διοικητικά στελέχη της εταιρείας "CCC ούτε και βέβαια τον Samer Khouri (Σάμερ Χούρι), με τον οποίο ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή τον μήνα Αύγουστο του 2016, όταν τον επισκέφτηκε μαζί με τον Κυριάκο Τόμπρα σε κλεισμένο ραντεβού στο σκάφος του, προκειμένου να γνωριστούν για πρώτη φορά, δηλαδή να δει για πρώτη φορά ο ένας τον άλλον και, τρόπον τινά, να "σφίξουν τα χέρια" επί της συμφωνίας που ήδη είχαν κλείσει ο Νίκος Παππάς με τον Samer Khouri, κατόπιν των "οδηγιών" που είχαν λάβει αμφότεροι, Χρήστος Καλογρίστας και Samer Khouri (Σάμερ Χούρι), από τον Νίκο Παππά. Έτσι, στην πρώτη τους αυτή συνάντηση, στο σκάφος του Samer Khoury (Σάμερ Χούρι), ο τελευταίος είπε στον κ. Χρήστο Καλογρίτσα, παρουσία του κ. Τόμπρα, ότι είναι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία του με τους ιθύνοντες του εγχειρήματος και ότι ήταν πάντα όνειρό του να φτιάξει στην Ελλάδα ένα μικρό Al Zazeera.

- O Χρήστος Καλογρίτσας παρασυρόμενος από την εμπιστοσύνη του προς τα ανώτατα στελέχη, δέχθηκε τις δηλώσεις και διαβεβαιώσεις τους, ότι δεν υπήρχε τίποτα μεμπτό στην όλη διαδικασία, ότι όλα θα πήγαιναν μια χαρά και ότι δεν θα αντιμετώπιζαν κανένα πρόβλημα, πολλώ δε μάλλον αφού η εταιρεία CCC και ο ιδιοκτήτης της, Samer Khoury (Σάμερ Χούρυ), ήταν πρόσωπα όλως αξιόπιστα και φερέγγυα που θα τηρούσαν τη συμφωνία που οι ίδιοι είχαν κάνει μαζί τους…".

ΠΗΓΗ Capital.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ 23 Οκτ 2020 | 20:55

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 18% της ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ - Επτά στους 10 ανησυχούν για τις τουρκικές προκλήσεις

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης με 23 μονάδες διαφορά από τον Τσίπρα - Μεγάλη απόσταση και της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Ο ΥΠΟΙΚ 23 Οκτ 2020 | 19:04

Live η συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Σταϊκούρα

Τρεις ημέρες θα διαρκέσει η συζήτηση της πρότασης μομφής - Την Κυριακή η ψηφοφορία.

ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER 23 Οκτ 2020 | 13:51

Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει στο στόχαστρο τον Χρυσοχοΐδη για την εξαφάνιση Παππά

Η εξαφάνιση Παππά έχει πυροδοτήσει την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που βάλει κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 21 Οκτ 2020 | 15:34

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μας "παίζουν" τα ΜΜΕ- Ζητεί να κληθεί σε ακρόαση στη Βουλή ο πρόεδρος του ΕΣΡ

Διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ για τον αποκλεισμό του- όπως αναφέρει- από τα ΜΜΕ

ΣΕΛΦΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ 21 Οκτ 2020 | 13:42

Η βόλτα του Αλέξη Τσίπρα στην Κοζάνη και ο διάλογος με τον ιδιοκτήτη ψησταριάς [βίντεο]

Με ιδιοκτήτη ψησταριάς συνομίλησε ο Αλέξης Τσίπρας στη βόλτα του στην Κοζάνη.

ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟΨΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 20 Οκτ 2020 | 17:52

Ο Κοντονής διαφωνεί (εκ των υστέρων) και με το σκάνδαλο Novartis- Αλλα έλεγε όμως στο παρελθόν

Σε δηλώσεις του ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης εμφανίζεται να είχε διαφωνήσει με τις επιλογές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για το σκάνδαλο Novartis

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ 19 Οκτ 2020 | 12:22

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Σωτήρης Βαλντέν καρφώνει τον Τσίπρα για τα 12 μίλια: "Ανεύθυνη και δημαγωγική θέση"

Με άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς Σωτήρης Βαλντέν καρφώνει τον Αλέξη Τσίπρα

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 19 Οκτ 2020 | 10:54

Τσίπρας: "Δύσκολες στιγμές" για την Κύπρο μετά την εκλογή του Τατάρ στα Κατεχόμενα

"Δύσκολες στιγμές" για την Κύπρο εκτιμά ο Αλέξης Τσίπρας πως θα έρθουν μετά την εκλογή Τατάρ στα Κατεχόμενα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ 18 Οκτ 2020 | 17:24

ΣΥΡΙΖΑ: Ενώ οι τράπεζες χαρίζουν εκατ. σε μεγαλοσχήμονες, η κυβέρνηση καταργεί την προστασία της α' κατοικίας

Για κατάργηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας, ενώ "οι τράπεζες χαρίζουν εκατομμύρια σε μεγαλοσχήμονες", κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση.

ΚΟΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΓΔΑΝΟ 17 Οκτ 2020 | 20:03

ΝΔ: "Καθιστούμε τον ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνο για την ασφάλεια του Κωνσταντίνου Μπογδάνου"

"Την ώρα που η πλειοψηφία των ΜΜΕ αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωσή τους, η ιστοσελίδα ιδιοκτησίας Μπογδάνου απολαμβάνει δημόσια χρηματοδότηση", αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ REAL FM 16 Οκτ 2020 | 14:09

Επιμένει ο Αλέξης Τσίπρας: Πρέπει να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 μίλια- Είναι δικαίωμά μας

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον πρωθυπουργό να ασκήσει το δικαίωμα της χώρας μας για επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια.

38% ΓΙΑ ΝΔ 16 Οκτ 2020 | 11:38

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Προβάδισμα ΝΔ με 19,9 μονάδες - Ιστορικό χαμηλό για ΣΥΡΙΖΑ

Η νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll. Πώς κρίνουν οι πολίτες κυβέρνηση και αντιπολίτευση για Χρυσή Αυγή, πανδημία και ελληνοτουρκικά.

ΓΙΑ ΤΟΝ ALPHA ΚΑΙ ΤΟ OPEN 15 Οκτ 2020 | 20:00

Δημοσκοπήσεις Marc και Alco: Μεγάλο προβάδισμα ΝΔ με 19,7 και 15,3 μονάδες - Χαώδης η διαφορά Μητσοτάκη με Τσίπρα

Το κυβερνών κόμμα προηγείται με διψήφιο ποσοστό έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και στις δύο δημοσκοπήσεις