
Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή το χθεσινό βίντεο του πρωθυπουργού στο TikTok.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ειρωνεύεται τον κ. Μητσοτάκη λέγοντας πως παριστάνει τον "θείο που λέει εγώ θα κάτσω με τη νεολαία", και αντί να τους προσφέρει καλύτερες δουλειές και ποιότητα ζωής, τους υποτιμά.
"Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο θείος που λέει "εγώ θα κάτσω με τη νεολαία" και της μοιράζει φραγκοδίφραγκα αντί για εργασία, παιδεία, ποιότητα ζωής και προοπτική. Οι νέοι θέλουν αξιοκρατία, ευκαιρίες και σεβασμό. Μην τους υποτιμάτε" αναφέρει στην ανάρτησή του.
Υπενθυμίζεται ότι στον χθεσινό του βίντεο στο TikTok, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στους νέους σχετικά με το Youth Pass φορώντας ένα καπέλο ενώ έκανε και... σκείτ!
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο θείος που λέει "εγώ θα κάτσω με τη νεολαία" και της μοιράζει φραγκοδίφραγκα αντί για εργασία, παιδεία, ποιότητα ζωής και προοπτική.
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) December 4, 2023
Οι νέοι θέλουν αξιοκρατία, ευκαιρίες και σεβασμό.
Μην τους υποτιμάτε. pic.twitter.com/6SDaPJs76Y
Το χθεσινό βίντεο του Μητσοτάκη στο TikTok:
@kyriakosmitsotakis_ ❗️Μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου❗️#youthpass ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr