
Γεμάτη...προκλήσεις ήταν η συνέντευξη του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή στην τηλεόραση του Σκαϊ το πρωί της Κυριακής.
«Τα μέτρα δεν είναι πρόταση της κυβέρνησης, είναι αυτά που μας επιβλήθηκαν από το μνημόνιο, δεν εξειδικεύσαμε τίποτε, αν εξειδικεύαμε θα λέγατε ‘ζήτω’» είπε ο υπουργός και σημείωσε ότι ούτε ο Αποστόλου ούτε ο Τσίπρας ούτε εκείνος υποσχέθηκαν τίποτα στους αγρότες.
Είπε πάντως πως η κυβέρνηση «θα χρησιμοποιήσει ως όπλο τις αγροτικές κινητοποιήσεις» και εγγυήθηκε και πάλι τις συντάξεις.
Οταν ρωτήθηκε για την προεκλογική δέσμευση της κυβέρνηση Τσίπρα για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ μίλησε «όψιμες μνήμες» και κατέληξε πως η κυβέρνηση θα κριθεί γι’ αυτά που είπε στο τέλος της τετραετίας
Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής εξαπέλυσε δριμεία επίθεση τον Πολ Τόμσεν, κάνοντας λόγο για εκβιασμούς με αφορμή το άρθρο του στελέχους του ΔΝΤ που ζητεί νέα δημοσιονομικά μέτρα.
«Οι εκβιασμοί που επιχειρεί ο Τόμσεν δεν μπορούν να έχουν αποδοχή στην Ελλάδα, επί 11 φορές έκοψε τις συντάξεις στην Ελλάδα, άλλη η συνταγή που πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Τα μέτρα που επέβαλαν αυτοί οι κύριοι οδήγησαν τη χώρα σε ύφεση, η κυβέρνηση δεν θα μπει σε αυτή τη λογική» δήλωσε.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr