Στην Ελλάδα παρέμεινε τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δεν θα μεταβεί στο Νταβός για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.
Ο πρωθυπουργός επρόκειτο χθες να μεταβεί στην ελβετική πόλη ωστόσο, αρχικά ανέβαλε την αναχώρηση του ταξιδιού του με σκοπό, όπως ανέφεραν από την κυβέρνηση να διασφαλιστεί η ομαλή διαχείριση της κατάστασης στο εσωτερικό της χώρας, με την κακοκαιρία.
Στη συνέχεια αναβλήθηκε και η βραδινή αναχώρηση για το Νταβός, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας, με αποτέλεσμα το Μέγαρο Μαξίμου να εξετάζει το ενδεχόμενο ο Κυρ. Μητσοτάκης να μεταβεί στην Ελβετία το πρωί της Πέμπτης ώστε να παρευρεθεί σε μέρος του προγράμματος του Οικονομικού Φόρουμ.
Τελικά ο πρωθυπουργός δεν θα αναχωρήσει για την Ελβετία και στις 10:30 θα προεδρεύσει σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου με αντικείμενο το ζήτημα της ευλογιάς και των μέτρων βιοασφάλειας για την αντιμετώπιση της ζωονόσου.
Αργότερα, το μεσημέρι ο Κυρ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στις Βρυξέλλες προκειμένου να λάβει μέρος στην άτυπη Σύνοδο/δείπνο των ηγετών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr