Follow us

Ο Μάντζος απαντά στην Τσαπανίδου για Ανδρουλάκη: "Εκβιαζόμενος δεν είναι εκείνος που ανέδειξε τη θεσμική εκτροπή"

Ο κ. Μάντζος απευθυνόμενος με δηκτικό τρόπο στον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πώς τα στελέχη του -νέα και παλαιά- έχουν το ίδιο ταλέντο στο να κάνουν τις λέξεις να χάνουν το νόημά τους.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Αυστηρή και κατηγορηματική ήταν η απάντηση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρη Μάντζου, στις δηλώσεις της Πόπης Τσαπανίδου για τον Νίκο Ανδρουλάκη καθώς και στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη.

"Όλα τα άλλα σενάρια, που εναρμονισμένα διακινούν η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσαπανίδου και οι κ.κ. Πολάκης και Βαξεβάνης, συνιστούν "θεωρίες συνωμοσίας", τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ο κ. Μάντζος απευθυνόμενος με δηκτικό τρόπο στον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πώς τα στελέχη του -νέα και παλαιά- έχουν το ίδιο ταλέντο στο να κάνουν τις λέξεις να χάνουν το νόημά τους και υπογράμμισε:

"Εκβιαζόμενος" δεν είναι εκείνος που ανέδειξε τη θεσμική εκτροπή, δεν είναι εκείνος που, μαζί με το κόμμα του, ακολούθησε κάθε διαθέσιμη θεσμική οδό στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη, στη Βουλή των Ελλήνων και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για την αποκάλυψη της αλήθειας, στο όνομα της Δημοκρατίας.

Πρόσθεσε ότι "εκβιαζόμενοι" είναι όσοι βρίσκονται σήμερα "αιχμάλωτοι" των δικών τους επιλογών: Από τη μία, ο κ. Μητσοτάκης, που αντιμετωπίζει τη "Νέμεσι" των ρυπαρών δικτύων που οργάνωσαν τις υποκλοπές και τώρα τον εκδικούνται.

Και από την άλλη ο κ. Τσίπρας που βλέπει στα πρόσωπα των κ.κ. Παππά και Καλογρίτσα τις αναμνήσεις να ξαναγυρίζουν και να θυμίζουν τα περασμένα, της δικής του Κυβέρνησης και στο μοίρασμα όχι μόνο τηλεοπτικών αδειών, αλλά και μετοχών σε κανάλια. Αυτή είναι η αμείλικτη αλήθεια".

Διαβάστε Επίσης

Η δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου

"Με έκπληξη παρακολούθησα την προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον μου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Αφορμή το ερώτημα που έθεσα για το σκοπό των παρακολουθήσεων του μισού πολιτικού συστήματος από το παράκεντρο εξουσίας με ευθύνη του πρωθυπουργού. Ερώτημα που εκπορεύεται από την πεποίθησή μου ότι δεν υπήρξαν λόγοι εθνικής ασφάλειας για τις παρακολουθήσεις. Εξάλλου και ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει μιλήσει για προσπάθεια να τεθεί σε ομηρία το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Αν ο κ. Μάντζος έχει άλλη άποψη, ας το δηλώσει ξεκάθαρα.

ΥΓ Παραπέμπω τον κ. Μάντζο που έσπευσε να με χαρακτηρίσει συνωμοσιολόγo και ψεκασμένη, στις προ πέντε ημερών δηλώσεις του κ. Γερουλάνου. Είναι και αυτός ψεκασμένος συνωμοσιόλογος;"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 31 Μαρ 2023 | 17:41

Νίκος Ανδρουλάκης: Η "βαριά φανέλα" ΠΑΣΟΚ FC που δώρισε σε δημοσιογράφο και η ατάκα για το... πρωτάθλημα [εικόνες]

"Υπάρχουν χρώματα ιστορικά, μπορεί κάποια χρόνια να μην έχουν πάρει πρωτάθλημα, αλλά έχουν βαριές φανέλες" είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης για την εμφάνιση ΠΑΣΟΚ FC

ΕΠΙΘΕΣΗ 31 Μαρ 2023 | 13:37

"Είναι ο Ανδρουλάκης μπουζούκι;": Ο θυμωμένος Θανάσης Καρτερός της Αυγής επιτίθεται στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

"Τι κοινό έχεις με τη Ν.Δ. και αφήνεις να αιωρείται ότι θα σύρεις το ΠΑΣΟΚ στην αυλή της, αν φύγει ο Μητσοτάκης;" αναρωτιέται ο δημοσιογράφος της Αυγής.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 31 Μαρ 2023 | 08:44

To last dance του Νίκου Ανδρουλάκη στην Ευρωβουλή μετά από 9 χρόνια: Οι στιγμές που ξεχώρισαν

Η Πέμπτη ήταν μια ημέρα συναισθηματικά φορτισμένη για τον Νίκο Ανδρουλάκη, καθώς έκανε την τελευταία του ομιλία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 31 Μαρ 2023 | 07:30

Η στρατηγική Μητσοτάκη για τις πρώτες εκλογές και η απόσταση με Ανδρουλάκη που συνεχώς μεγαλώνει

Στην κυβέρνηση εκτιμούν ότι παρά τα αντιθέτως λεγόμενα, ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν θα πει "όχι" στην πρόταση της προοδευτικής διακυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 30 Μαρ 2023 | 22:41

Εκλογές 2023: Στα ψηφοδέλτια ΝΔ Καραμανλής και Στυλιανίδης, φήμες για Πύρρο Δήμα - Με Τσαπανίδου στο Επικρατείας ο ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με το Mega, είναι οριστική η υποψηφιότητα του Κώστα Αχ. Καραμανλή στις Σέρρες - Ακούγεται έντονα το όνομα του Πύρρου Δήμα - Στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Τσαπανίδου και Αποστολάκης

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 30 Μαρ 2023 | 13:13

Για το κράτος δικαίου η τελευταία ομιλία Ανδρουλάκη στην Ευρωβουλή: Η στάση της ΝΔ προσβάλει τον ελληνικό λαό

Ο κ. Ανδρουλάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την υποβάθμιση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα.

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ 30 Μαρ 2023 | 07:33

Από την κυβέρνηση "ηττημένων" στην κυβέρνηση... "τεράτων" - Τα καρφιά Μητσοτάκη σε Τσίπρα και Ανδρουλάκη

Την πολιτική "τερατογένεση" επανέφερε στον πολιτικό διάλογο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Περιοδεία του πρωθυπουργού στον Έβρο την Παρασκευή.

ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 29 Μαρ 2023 | 22:04

Πλεύρης: "Είναι προκλητικό το ΠΑΣΟΚ να μιλάει για κομματικούς διορισμούς"

Ο υπουργός Υγείας δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη για τους κομματικούς διορισμούς στο Δημόσιο.

ΟΔΗΓΟΣ 29 Μαρ 2023 | 16:42

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις εκλογές - Πού ψηφίζουμε, οι νέοι ψηφοφόροι, η εμπλοκή με τους ετεροδημότες και οι διερευνητικές

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις εκλογές της 21ης Μαΐου που θα διεξαχθούν με απλή αναλογική

ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 29 Μαρ 2023 | 14:52

Παραιτείται από ευρωβουλευτής ο Νίκος Ανδρουλάκης - Στη θέση του ο Νίκος Παπανδρέου

Ο Πρόεδος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ξεκίνησε τις διαδικασίες για την παραίτησή του από την θέση του ευρωβουλευτή.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 29 Μαρ 2023 | 14:50

Γ. Κατρούγκαλος: Αν βγαίνουν τα "κουκιά" για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ, αδύνατον να πει ο Ανδρουλάκης δεν θέλω Τσίπρα για πρωθυπουργό

"Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για να σχηματιστεί αυτή η κυβέρνηση", είπε για τη συνεργασία με ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Κατρούγκαλος

"ΟΧΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" 29 Μαρ 2023 | 12:38

Διαμαντοπούλου: Παράδοξη η θέση Ανδρουλάκη για πρωθυπουργό τρίτο πρόσωπο, αλλά "ναι" σε συνεργασία ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Δεν λέει "όχι" σε κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ - ΠΑΣΟΚ η Άννα Διαμαντοπούλου.

ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΒΙΝΤΕΟ 29 Μαρ 2023 | 10:11

Ο Αδωνις Γεωργιάδης ειρωνεύεται τον Ανδρουλάκη για τα αγγλικά του: "Αυτή την εκπροσώπηση θέλουμε;" [βίντεο]

Βίντεο του Νίκου Ανδρουλάκη, στο οποίο μιλάει αγγλικά, ανέβασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, χλευάζοντας την προφορά του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ.