Ο Μίκης Θεοδωράκης μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Συνάντηση με τον Μίκη Θεοδωράκης είχε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.Συζήτησαν για την επικείμενη δίκη της «Χρυσής Αυγής».

o-mikis-theodwrakis-marturas-katigorias-sti-diki-tis-xrusis-augis
SHARE THIS
0
SHARES

Την πρόθεσή του να παραστεί ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη της “Χρυσής Αυγής” συζήτησε ο Μίκης Θεοδωράκης με τον ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του μουσικοσυνθέτη σήμερα .

Μαζί με τον κ. Κουτσούμπα,  ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Θανάσης Παφίλης.

Ο Μίκης Θεοδωράκης εξέφρασε  την πρόθεσή του «να συμβάλει στην αποκάλυψη της ναζιστικής οργάνωσης και των εγκλημάτων».

Οι κύριοι Θεοδωράκης και Κουτσούμπας συζήτησαν περαιτέρω τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης του ελληνικού λαού, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΚ

Συζητήθηκε επίσης η «στάση του Κόμματος και του λαϊκού κινήματος σε ιστορικές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της χώρας, όπως η Εθνική Αντίσταση, ο Δεκέμβρης του ’44, αλλά και οι μεγάλοι δημοκρατικοί αγώνες μέχρι σήμερα».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ενημέρωσε τον Μίκη Θεοδωράκη για την απόφαση του Κόμματος να πραγματοποιήθει εκδήλωση τιμής στον 'Έλληνα μουσικοσυνθέτη με αφορμή τη συμπλήρωση των 90 χρόνων του.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook