X

Ο Μητσοτάκης μαγείρεψε με τον Πάνο Ιωαννίδη και έπαιξε μπάσκετ με τον Παπαλουκά στο Ζάππειο [εικόνες]

Ο πρωθυπουργός παρευρέθηκε στην παρουσίαση της "Εθνικής Δράσης κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας".

Γράφει: TheToc team

Στην παρουσίαση του προγράμματος "Εθνική Δράση κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας" που διοργανώνεται από το Υπουργείο Υγείας και το Γραφείο της UNICEF στην Ελλάδα στο Ζάππειο Μέγαρο, βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην ομιλία του, τόνισε τη σημασία της υγιεινής διατροφής, αλλά και της άθλησης για την υγεία των παιδιών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρωθυπουργός επιδόθηκε σε έναν άτυπο διαγωνισμό σουτ με τον διεθνή μπασκετμπολίστα Θοδωρή Παπαλουκά.

Στη συνέχεια, έβαλε ποδιά και γάντια και μαζί με τον σεφ Πάνο Ιωαννίδη ετοίμασαν υγιεινά γεύματα.

Ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης έδειξε πώς, με απλά, υγιεινά υλικά και συστατικά είναι δυνατόν να ετοιμάσουμε γευστικές συνταγές. Με τον πρωθυπουργό μαγείρεψαν μία υγιεινή παραλλαγή του παραδοσιακού γύρου με πίτα.