
Σε σαφή προειδοποίηση ότι αν αγνοηθεί το 30% των ψηφοφόρων της ΝΔ που επέλεξαν τους Απόστολο Τζιτζικώστα και Άδωνι Γεωργιάδη, τότε η διάσπαση θα γίνει πραγματικότητα προχώρησε ο Τάκης Μπαλτάκος.
Σε δήλωσή του για τα αποτελέσματα του α' γύρου των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ, ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά τονίζει χαρακτηριστικά:
«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος επειδή επιτέλους καταγράφηκε η δυναμική της Δεξιάς πτέρυγας της ΝΔ σε ένα ποσοστό 30%, το οποίο αποτελεί δάπεδο και όχι οροφή», αναφέρει στη δήλωσή του και προσθέτει με νόημα: «Ένα τέτοιο ποσοστό δεν μπορεί να αγνοηθεί... Εάν αγνοηθεί, ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία ενός υγιούς και αμιγούς Δεξιού κόμματος, υπό την κατάλληλη ηγεσία».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr