X

Tσίπρας σε Μπούτα: Δεν θα μας πάρουν τον ήλιο και το τσίπουρο

Ο Αλέξης Τσίπρας πήρε δώρο από τον κάμπο και από τα χέρια του Β. Μπούτα ένα μπουκάλι τσίπουρο. Τι είπε στον «σκληρό» της Νίκαιας.

Γράφει: TheToc team

Με ένα μπουκάλι τσίπουρο επιβράβευσε ο «σκληρός» του Περισσού Βαγγέλης Μπούτας τα καλά λόγια του Αλέξη Τσίπρα στη χθεσινή συνεδρίαση στη Βουλή.

Ο Βαγγέλης Μπούτας σχολίασε: «αν περάσουν τα μέτρα θα είναι το τελευταίο γνήσιο». «Μετά "μαϊμού"...» πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Όποτε για να έχουμε γνήσιο πράμα (πρέπει) και να υπάρχουν και τα αμπέλια» πρόσθεσε. Στο ίδιο χαλαρό κλίμα του διαλόγου, ο κ. Τσίπρας είπε: «Μη στεναχωριέσαι, το μόνο που δεν μπορούν να μας πάρουν είναι τον ήλιο και το τσίπουρο».

Και κάπου εδώ σταματούν οι αβρότητες μεταξύ των δύο ανδρών, αφού ο επικεφαλής του αγροτικού μπλόκου στη Νίκαια Βόλου, παλιά καραβάνα άλλωστε στον αγροτοσυνδικαλισμό και στην πολιτική, δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω, τουλάχιστον αν η κυβέρνηση δεν αποσύρει την πρότασής της για το ασφαλιστικό και το φορολογικό και δεν αρχίσει το διάλογο από μηδενική βάση.