Ο νέος πίνακας που διάλεξε ο Μητσοτάκης για την αίθουσα του υπουργικού

Έναν ακόμη εξαιρετικό πίνακα του εξαιρετικού έλληνα ζωγράφου Γιάννη Μόραλη επέλεξε για την αίθουσα του υπουργικού συμβουλίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

o-neos-pinakas-pou-dialekse-o-mitsotakis-gia-tin-aithousa-tou-upourgikou
SHARE THIS
0
SHARES

Έναν ακόμη εξαιρετικό πίνακα του διάσημου έλληνα ζωγράφου Γιάννη Μόραλη επέλεξε για την αίθουσα του υπουργικού συμβουλίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό μαρτυρούν οι νέες φωτογραφίες που είδαν την Δευτέρα το φως της δημοσιότητας. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

 

Η αδυναμία του πρωθυπουργού στον μεγάλο έλληνα ζωγράφο είναι γνωστή καθώς πριν από περίπου ένα χρόνο είχε επισκεφθεί μαζί με τη σύζυγό του την αναδρομική έκθεση του στο Μουσείο Μπενάκη στην Πειραιώς. Τότε μάλιστα είχε κάνει και μια σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram. 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ακόμη ότι τη Δευτέρα η πολυαναμενόμενη δημοπρασία The Greek Sales από τον οίκο Bonhams ανέδειξε τον Γιάννη Μόραλη, πιο ακριβό Έλληνα ζωγράφο, αφού το έργο του «Η Πανσέληνος Μ» πουλήθηκε στην τιμή των  350.062 λιρών  ( 408.188) ξεπερνώντας και το ανώτερο όριο της εκτίμησής του, που ήταν 200.000 -300.000 λίρες.

Ανάλογες τιμές είχαν υπάρξει το 2007 με έργα των Φασιανού και Τσαρούχη, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη δημοπρασία είχαν Έλληνες επιχειρηματίες. Και τα υπόλοιπα έργα του Γιάννη Μόραλη πουλήθηκαν σε τιμές υψηλότερες της εκτίμησής τους.

 

Φωτογραφίες: Intimenews, Eurokinissi

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook