Ο πόλεμος των βίντεο! Η απάντηση της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στο Μαξίμου από την Πειραιώς με τον ίδιο τρόπο. Με βίντεο δηλώσεων του πρωθυπουργού και του Π. Καμμένου για το όνομα της ΠΓΔΜ.

o-polemos-twn-binteo-i-apantisi-tis-nd-ston-suriza
SHARE THIS
0
SHARES

Με ένα βίντεο, διάρκειας 37 δευτερολέπτων, στο οποίο καταγράφονται δηλώσεις Τσίπρα και Καμμένου για το Σκοπιανό απαντά η Νέα Δημοκρατία στο αντίστοιχο βίντεο του Μεγάρου Μαξίμου με τις δηλώσεις των Αντώνη Σαμαρά, Ντόρας Μπακογιάννη και Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για το ίδιο θέμα.  

Το μόνο που συνδέει Τσίπρα και Καμμένο εκτός από τις καρέκλες είναι το έλλειμμα ντροπής 

   

"Αφού υπενθυμίσουμε στην κυβέρνηση ότι είναι κυβέρνηση κι ότι βρισκόμαστε στο 2018 ας της θυμίσουμε και δύο δηλώσεις που έγιναν μόλις την προηγούμενη εβδομάδα. Τις έκαναν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος και δείχνουν ότι το μόνον που τους συνδέει πλέον - εκτός από τις καρέκλες της εξουσίας - είναι το έλλειμμα του συναισθήματος της ντροπής", τονίζει, στην ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με τον τρόπο αυτό, η οδός Πειραιώς περνάει στην αντεπίθεση, στοχεύοντας να αναδείξει, εκ νέου, το χάσμα στο εσωτερικό της συγκυβέρνησης όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό της πΓΔΜ.

Το βίντεο της Νέας Δημοκρατίας ξεκινά με ένα απόσπασμα από δήλωση του πρωθυπουργού. "Απομένει, ωστόσο, πολύς δρόμος να καλυφθεί, για να φτάσουμε σε μία αμοιβαία αποδεκτή λύση σύνθετης ονομασίας, με γεωγραφικό ή χρονικό προσδιορισμό που θα ισχύει έναντι όλων", αναφέρει ο κ. Τσίπρας. Στη συνέχεια, το βίντεο της αξιωματικής αντιπολίτευσης εστιάζει σε μία από τις πολλές αναφορές του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων. "Δεν υποχωρούμε στον ελληνικό όρο Μακεδονία. Και, βεβαίως, ο ελληνικός όρος Μακεδονία είναι και το "new Μακεδονία" και το "upper Μακεδονία" και το "κάτω Μακεδονία"", υποστηρίζει ο κ. Καμμένος, με το "γαλάζιο βίντεο να τελειώνει με ένα ερώτημα: "Τελικά, η πρόταση της κυβέρνησης ποια είναι;".

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook