
Ανακοίνωση με την οποία εξαπολύει "πυρά" στην κυβέρνηση για την αποφυλάκιση του Μένιου Φουρθιώτη μετά από πέντε μήνες, εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για αναπάντητα ερωτήματα και καυτηριάζει το γεγονός ότι ανάμεσα στους περιοριστικούς όρους που επιβλήθηκαν, είναι και η απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: "Φαίνεται ότι κάποιοι προνόησαν ώστε να μην βρεθούν σε δυσάρεστες εκπλήξεις από τυχόν αποκαλύψεις".
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
"Μετά τους ύμνους στην γενική γραμματέα αντιεγκληματικής πολιτικής κα. Νικολάου και τα προκλητικά προνόμια εντός του σωφρονιστικού καταστήματος, όπως καταγγέλλουν οι συγκρατούμενοι του, ο τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης αποφυλακίζεται μετά από 5 μήνες πάρα τις βαρύτατες κατηγορίες. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ουδέποτε απάντησε για τις σχέσεις της με έναν άνθρωπο ο οποίος έφτασε στο σημείο να τραμπουκίσει ακόμα και υπουργό της εντός του γραφείου του. Γεγονός που είχε σαν συνέπεια την απομάκρυνση του... υπουργού.
Πέντε μήνες μετά τα αμείλικτα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Τι είναι αυτό που συνδέει την κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον τηλεπαρουσιαστή;
Σε κάθε περίπτωση, έχει ενδιαφέρον ότι ανάμεσα στους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν είναι και η απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων. Φαίνεται ότι κάποιοι προνόησαν ώστε να μην βρεθούν σε δυσάρεστες εκπλήξεις από τυχόν αποκαλύψεις".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr