Ο Τζήμερος προσβάλει και τον νεκρό Γρηγορόπουλο

Ο Τζήμερος προσβάλει και τον νεκρό Γρηγορόπουλο...

o-tzimeros-prosbalei-kai-ton-nekro-grigoropoulo
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Θάνος Τζήμερος μας έχει συνηθίσει με τις προσβλητικές του αναφορές. Αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε και τον εαυτό του. Με αφορμή τις πορείες για τον Γρηγορόπουλο, έκανε μια ανάρτηση που μπλέκει τις δολοφονίες Γρηγορόπουλου και Παύλου Φύσσα.

Και για μεν τον δολοφονημένο Γρηγορόπουλο γράφει- έστω και αν δεν αναφέρει όνομα...- ότι ήταν ένα παιδί “διαλυμένης οικογένειας που έψαχνε να βρεί νόημα στην ζωή του με επαναστατική γυμναστική”... για δε τον Παύλο Φύσσα, επίσης χωρίς να αναφέρει το όνομά του πιθανώς για να αποφύγει τις μηνύσεις, ότι ήταν ένας “τροβαδούρος αισχρών στίχων και κήρυκας του μίσους”.

Και όλα αυτά για να επιτεθεί στην αριστερά, ότι χαρακτηρίζει ήρωες ανθρώπους, όχι με κριτήριο τη ζωή τους και τα επιτεύγματά τους αλλά από το πώς πέθαναν…

Τι έγραψε ο Θάνος Τζήμερος:

Για το αξιακό σύστημα της αριστεράς, ο "ήρωας" δεν κρίνεται από το πώς έζησε, αλλά από το πώς πέθανε. Ήρωας ένα αξιολύπητο παιδί διαλυμένης οικογένειας που έψαχνε να βρει νόημα στη ζωή του με επαναστατική γυμναστική, ήρωας και ένας τροβαδούρος αισχρών στίχων, κήρυκας του μίσους.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook