Ο Χαρδούβελης κρατά το κλειδί για τους ένστολους

Απο τα χέρια του Γκίκα Χαρδούβελη περνάει η απόφαση για την μισθολογική αποκατάσταση των ενστόλων. Το εννόησε σαφώς ο πρωθυπουργός επισκεπτόμενος σήμερα τη ΓΑΔΑ.

o-xardoubelis-krata-to-kleidi-gia-tous-enstolous
SHARE THIS
0
SHARES

Πολύ ικανοποιημένος και αισιόδοξος για την πορεία των ερευνών σχετικά με την τρομοκρατία εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την επίσκεψή του στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. 

 Ο πρωθυπουργός σύμφωνα με ανώτατη κυβερνητική πηγή εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ενημέρωση που του παρείχαν οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επιτυχή έκβαση στη μάχη κατά της τρομοκρατίας. 

Ο κ. Σαμαράς τόνισε με έμφαση ότι υπόθεση Μαζιώτη και οι έρευνες για τον Χριστόδουλο Ξηρό και άλλους καταζητούμενους για τρομοκρατία  δεν διαχωρίζονται.

«Θα ενημερωθώ απο τον Χαρδούβελη»  

Οσον αφορά στην εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ για τους ένστολους ερωτηθείς σχετικά ο πρωθυπουργός παρέπεμψε στην ενημέρωση που αναμένει απο τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδουβέλη και δεσμεύθηκε να υπάρξει απάντηση. 

Ωστόσο ο υπουργός Oικονομικών μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στο γενικό συμβούλιο του ΣΕΒ έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως τη δημοσιονομική πολιτική την αποφασίζει η πολιτική εξουσία και όχι η δικαστική  αφήνοντας αιχμές για τις πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας  και για τους ένστολους

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook