Οι διάλογοι-φωτιά έβαλαν στο «στόχαστρο» τον Πανούση

Επίθεση κατά του Γ.Πανούση εξαπέλυσαν κυβέρνηση και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον φάκελο με διαλόγους-φωτιά που παρέδωσε στη Δικαιοσύνη

Οι διάλογοι-φωτιά έβαλαν στο «στόχαστρο» τον Πανούση

Μέλος Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ: Μην ανησυχείς. Εμείς το είπαμε θα φέρουμε νόμο για την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας. Να τα τελειώνουμε όλα αυτά. Και για τον Σάββα (Ξηρό) και για το θέμα με το DNA.

Ηγετικό μέλος Πυρήνων: Εμείς θα συνεχίσουμε την απεργία πείνας και θα το πάμε μέχρι τέρμα.

Μέλος Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ: Είπαμε θα γίνει νομοθέτημα. Αυτό έχει τελειώσει.

Αυτή η συνομιλία, που εμπεριέχεται στον φάκελο που παρέδωσε ο Γιάννης Πανούσης στη Δικαιοσύνη, καταγράφεται τον Μάρτιο του 2015, από τον «κοριό» της ΕΛ.ΑΣ., όταν μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς έχουν ξεκινήσει απεργία πείνας, αιτούμενοι την κατάργηση μιας σειράς νόμων, των φυλακών τύπου Γ, την απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού και την κατάργηση της διάταξης για βίαιη λήψη του DNA. Σχεδόν παράλληλα εξελισσόταν η κατάληψης της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με αντίστοιχα αιτήματα.

Μερικές μέρες αργότερα ακολουθεί νέα συνομιλία ανάμεσά τους, μετά την αθέτηση… υποσχέσεων, όπου ξεκινά η απόδοση ευθυνών για την καθυστέρηση στον τότε υπουργό Γιάννη Πανούση.

Ηγετικό μέλος Πυρήνων: (Εκνευρισμένος) Τι γίνεται γιατί δεν προχωράμε; Δεν γίνεται τίποτα.

Μέλος Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ: Βλέπεις δεν είμαστε μόνοι μας. Έχουμε και τον… υπερ-υπουργό (Πανούσης). Και αυτός δεν είναι και δικός μας.

Ηγετικό μέλος Πυρήνων: (Βρίζει ακατάπαυστα τον Γιάννη Πανούση εκτοξεύοντας και απειλές κατά της ζωής του, ενώ αναφερόμενος σε απόπειρα εμπρηστικής επίθεσης στο γραφείο του πρώην υπουργό τον Φεβρουάριο του 2009 λέει: καλά του είχαμε κάνει τότε)

Στις αρχές Απριλίου σταματά η απεργία πείνας, ενώ μερικές μέρες μετά λήγει και η κατάληψη της πρυτανείας με την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων.

Ηγετικό μέλος Πυρήνων: Μας κοροϊδέψατε ρε αλήτες. Πουλημένοι είστε και εσείς και αυτός ο π…… ο Πανούσης κάνει ότι θέλει.

Μέλος Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ: (Συνεχίζει να αποδίδει ευθύνες για την καθυστέρηση των «συμφωνηθέντων» στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση, και τις προσπάθειες που γίνονται για την απομάκρυνσή του).

Ποιοί είναι οι «πολιτικοί»;

Το συγκεκριμένο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα από τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που συμπεριλαμβάνονται, σύμφωνα με πολιτικές και δικαστικές πηγές, στα στοιχεία που κατέθεσε χθες ο καθηγητής κ. Γιάννης Πανούσης στην Εισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη. Πρόκειται για ένα δραστήριο μέλος της Κ.Ε., που συμμετέχει σε κινήματα κοινωνικής αμφισβήτησης, για τους ανέργους, τους μετανάστες, τους Ρομά, τους άστεγους, τους ανθρώπους με αναπηρία, τα θύματα αστυνομικής αυθαιρεσίας, είναι μέλος της «Πρωτοβουλίας για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων», ενώ συμμετείχε ενεργά στην πρωτοβουλία για τους πρώτους γάμους ομόφυλων ζευγαριών στην Τήλο. Σε επίσκεψή του στις φυλακές Δομοκού, τον περασμένο Μάρτιο, μαζί με πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να δουν ποινικούς κρατουμένους και έγκλειστους για υποθέσεις τρομοκρατίας, δήλωσε σύμβουλος του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Νίκου Παρασκευόπουλου.

Στα συγκεκριμένα στοιχεία που κατέθεσε ο πρώην υπουργός, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, συμπεριλαμβάνεται η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε επισκεφθεί τις φυλακές Δομοκού μαζί με το μέλος της κεντρικής επιτροπής, και είχε κατ’ ιδίαν συζήτηση με το μέλος της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είχε αποκαλύψει ο «Ελεύθερος Τύπος», ξεκίνησε τη διαδρομή της συμμετέχοντας σε φοιτητικά κινήματα και κατηγορήθηκε για βομβιστική επίθεση και κατοχή εκρηκτικών υλών τη δεκαετία του ‘80. Η πρώην βουλευτής μετά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για την επίσκεψή της στις φυλακές, είχε δηλώσει ότι στόχος της επίσκεψή της ήταν η καταγραφή των προβλημάτων που απασχολούσαν εργαζόμενους και κρατούμενους, ενώ αρνήθηκε τις κατηγορίες για σχέσεις με τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Λίγες ημέρες αργότερα από το βήμα της Βουλής είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τις αναφορές τις σε θύμα της 17Ν.

Ένα άλλο ιδρυτικό μέλος συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ, και του Δικτύου για τα Κοινωνικά και Πολιτικά Δικαιώματα, φαίνεται να είναι ανάμεσα στα «ονοματεπώνυμα» των στοιχείων που κατέθεσε ο κ. Πανούσης, μαζί με ένα ακόμη δραστήριο μέλος της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποιός έκανε την «επαφή»;

Στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ., εκτιμούν πως η επαφή των φυλακισμένων Πυρήνων με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ή τουλάχιστον η «σύσφιξη» των σχέσεων, προήλθε από τον 67χρονο ιδιώτη, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στην υπόθεση με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., στελέχη της ΕΥΠ, που ελέγχονται για τη διασύνδεση με τα κυκλώματα δουλεμπόρων. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που εμφάνιζε «μεγάλη πολιτική επιρροή» και διασυνδέσεις με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και ΕΥΠ, τον περασμένο Μάρτιο φερόταν σε συνομιλίες που είχαν καταγραφεί από τον «κοριό», να κάνει λόγο για «τελείωμα» του Γιάννη Πανούση μέσα σε 4 μήνες! Σε άλλες συνομιλίες φερόταν να παρεμβαίνει στις κρίσεις και τοποθετήσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. με «επιθυμίες» που φαίνεται να υλοποιήθηκαν.

Σημειώνεται ότι για αυτήν την υπόθεση ο κ. Πανούσης κλήθηκε από την Εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς κ. Ελένη Ράϊκου, προκειμένου με επιπλέον στοιχεία να βοηθήσει τις ανακριτικές έρευνες.

Ο 67χρονος, στην κατάθεσή του σε αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, φαίνεται να παραδέχθηκε την πολύχρονη επαφή του με τον ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., όχι όμως και τις συνομιλίες του με τον «χοντρό», δηλαδή τον αξιωματικό στο Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, κάτι που διαψεύδεται από τις δεκάδες τηλεφωνικές επαφές τους, οι οποίες εντοπίστηκαν στο πλαίσιο της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου.

Υποστήριξε ότι είχε μία «συνεργασία» με το Αλλοδαπών, προκειμένου οι μετανάστες, για τους οποίους ενδιαφερόταν, να βρουν δουλειά στην εταιρεία του. «Εγώ το έκανα για ανθρωπιστικούς λόγους. Μάλιστα τους έδινα δουλειά στην κατασκευαστική εταιρεία μου. Τον κ. Κ………. (αξιωματικός Αλλοδαπών) δεν τον ξέρω. Έχω δει μόνο την υπογραφή του σε ένα χαρτί απέλασης αλλοδαπού» υποστηρίζει στην κατάθεσή του.

Συνομιλίες «διωγμών»

Οι αποκαλύψεις των διαλόγων τηλεφωνικών συνομιλιών ανάμεσα στον 67χρονο ιδιώτη και τον αξιωματικό του Τμήματος Απελάσεων, που καταγράφηκαν την περασμένη Άνοιξη, είναι ενδεικτικοί της ευκολίας δράσης του «δικτύου».

Αξιωματικός Αλλοδαπών: Άκου πρέπει να γίνει οπωσδήποτε, ο Π……… πρέπει οπωσδήποτε να μη φύγει. (Η εξήγηση είναι ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός υπέγραφε χωρίς να ρωτά για τις αποφυλακίσεις των μεταναστών). Να φύγει οπωσδήποτε όμως ο Λ…….. . Ξέρω εγώ τι σου λέω και γιατί. Έτσι να τα κάνεις τα πράγματα και οπωσδήποτε πρέπει να έρθει στο Αλλοδαπών ο Γ………. . Να το ρυθμίσεις οπωσδήποτε.

Ιδιώτης: Το έχω έτοιμο και κανονισμένο. Μη ξεχνάς ότι έχω φίλους.

Σε άλλο διάλογο επιδίωξης «απομάκρυνσης» αναφέρουν:

Αξιωματικός Αλλοδαπών: Άκουσε εδώ να ξέρεις ότι η αχίλλειος πτέρνα για μας δεν έχει καθαρίσει. Από τους αδιάφθορους πρέπει να φύγουν και οι δύο. Να τεθεί το θέμα στον υπουργό.

Ιδιώτης: Έχει αναλάβει πρωτοβουλία ο «ψηλός» και θα το καθαρίσει.

Στις 3 Μαρτίου 2015, ο αξιωματικός του Αλλοδαπών συνομιλεί με τον ιδιώτη:

Αξιωματικός: Πρέπει οπωσδήποτε να απομακρυνθεί από το Αλλοδαπών ο Φ………(προηγούμενος διοικητής) και πρέπει να απομακρυνθεί ακόμη ένας υποδιευθυντής. Πρέπει να αναλάβει ο Γ………. και πρέπει να απομακρυνθούν και δύο σύμβουλοι του υπουργού.

Ιδιώτης: Συμφωνώ έτσι θα γίνει και να δεις και ότι και η πολιτική ηγεσία θα κατευθυνθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Μετά τις κρίσεις των ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και πριν τις τοποθετήσεις έχει καταγραφεί μία άλλη συνομιλία.

Ιδιώτης: Θα αναλάβει να το διευθετήσει ο «ψηλός», αλλιώς θα τελειώσει εσωκομματικά. Και άλλωστε σε ένα τετράμηνο θα αλλάξει ο υπουργός.

Αξιωματικός: Πρέπει να φέρεται τον Γ……….. στο Αλλοδαπών.

Ιδιώτης: Ναι, έτσι θα γίνουν τα πράγματα.

Το σοβαρό ζήτημα που ανέκυπτε από αυτές τις συνομιλίες, ήταν το γεγονός ότι πολλές από τις επιδιώξεις τους έγιναν πραγματικότητα. Ο προηγούμενος και μη «αρεστός» διοικητής του Αλλοδαπών αποστρατεύτηκε και τη θέση του πήρε ο αξιωματικός που μνημόνευαν στις συνομιλίες τους.

«Πανούσης, ο κατά φαντασία... πρωθυπουργός»

Ο καθηγητής Εγκληματολογίας κ. Πανούσης, στις 18 Φεβρουαρίου 2009, είχε γίνει στόχος περίπου 50 κουκουλοφόρων που είχαν εισβάλει σε αίθουσα του Κτιρίου «Κωστής Παλαμάς» (Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Αθηνών), επιτέθηκαν εναντίον του και τον προπηλάκισαν ενώ ήταν ομιλητής σε εκδήλωση. Είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου μετά τις πρώτες βοήθειες και ιατρικές εξετάσεις είχε πάρει εξιτήριο. Μία εβδομάδα νωρίτερα ήταν ένας από τους πολλούς στόχους εμπρηστικών επιθέσεων της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς». Μέλη της είχαν τοποθετήσει εμπρηστικό μηχανισμό στο γραφείο του, ωστόσο μία φοιτήτρια τον είχε εντοπίσει εγκαίρως και εξουδετερώθηκε.

Χθες το μεσημέρι, φίλοι και αλληλέγγυοι της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, ανάρτησαν κείμενο στο athensindymedia με τίτλο «ΠΑΝΟΥΣΗΣ Ο ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ…ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ». Στην συγκεκριμένη ανακοίνωση μεταξύ άλλων γράφουν: «Η φιλοδοξία του Πανούση ήταν μία και αυτή τον έθρεφε…Ο κύκλος του και οι παρασκηνιακοί συμβουλάτορές του, του είχαν εγγυηθεί ότι ο Σύριζα σύντομα θα κατέρρεε και θα προέκυπτε οικουμενική κυβέρνηση συναίνεσης. Τον είχαν πείσει ότι το πρώην «προοδευτικό» προφίλ του σε συνδυασμό με την εσωτερική αντιπολίτευση που ασκεί στο Σύριζα, θα τον καθιστούσαν πλέον το μοναδικό πρόσωπο κοινής αποδοχής για το αξίωμα…του πρωθυπουργού…»

Σε ένα από τα υστερόγραφα αναφέρουν: Ο Πανούσης εγκαινιάζοντας το νέο επάγγελμά του ως συγγραφέας κακογραμμένων νουάρ μυθιστορημάτων, ισχυρίζεται ότι κατέχει στοιχεία και συνομιλίες για να κάνει πιο πειστικό το ψέμα του. Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το βιβλίο του και προφανώς τα αποκυήματα φαντασίας που θέλει να παρουσιάσει ως στοιχεία και συνομιλίες, είναι το κατάλληλο διαφημιστικό τρυκ για την προώθηση των πωλήσεών του».

Τόσκας: «Να δούμε αν είναι αξιόπιστες πληροφορίες»

«Εγώ δεν νομίζω ότι κινδυνεύει η ζωή του κ. Πανούση και δεν έχουμε τέτοια πληροφόρηση» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας σε συνέντευξή του στον Real.

«Με τον κ. Πανούση συνομιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε για κάποιες εκδοχές, αλλά πρόκειται για εκδοχές. Πρέπει να δούμε από πού πήρε τις πληροφορίες και αν είναι μικρής αξιοπιστίας. Πάντως καλώς έκανε και πήγε στην δικαιοσύνη. Αφού τα γνώριζε όλα αυτά γιατί δεν έκανε τίποτα όταν ήταν υπουργός» αναρωτήθηκε ο Νίκος Τόσκας λέγοντας πως ο κ. Πανούσης δεν τον είχε ενημερώσει όλο αυτό το διάστημα, ενώ δεν του είπε τίποτα και όταν αποχώρησε από το υπουργείο.

Ο κ. Τόσκας δήλωσε αποφασισμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ: «Εγώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων και θα προχωρήσω σε αλλαγές και δεν πρόκειται να δεχθώ παρεμβάσεις στο έργο μου». Ο κ. Πανούσης βγαίνοντας από το γραφείο της κ. Ράϊκου είχε δηλώσει πως η «οποιαδήποτε αλλαγή στην ηγεσία της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων θα πρέπει να θεωρηθεί ως απόπειρα συγκάλυψης»…

Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ κατά Πανούση

Σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη διερωτάται γιατί ο κ. Πανούσης δεν ενημέρωσε επί επτά μήνες την κυβέρνηση και την δικαιοσύνη και γιατί δεν έδρασε ως πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ και της αντιτρομοκρατικής. Εκφράζει δε την πεποίθηση ότι η δικαιοσύνη θα διερευνήσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα η κα Γεροβασίλη δήλωσε: «Ο κ. Πανούσης θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και να εξηγήσει γιατί επί επτά μήνες δεν ενημέρωσε ούτε τη δικαιοσύνη ούτε την κυβέρνηση για όλα αυτά που σήμερα καταγγέλλει. Αντ’ αυτού μοιράζει «διαλόγους» στα μέσα ενημέρωσης. Πρέπει ακόμα να εξηγήσει γιατί ως αρμόδιος υπουργός και πολιτικός προϊστάμενος τόσο της ΕΥΠ όσο και της Αντιτρομοκρατικής δεν έδρασε άμεσα εφόσον εκτιμούσε ως σοβαρές και αξιόπιστες τις πληροφορίες στις οποίες σήμερα αναφέρεται. Είμαι βέβαιη ότι η δικαιοσύνη θα διερευνήσει όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης.»

Πάνος Λάμπρου: Ημουν ειδικός συνεργάτης του υπ. Δικαιοσύνης

Σε ό,τι αφορά στις συνομιλίες στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με φυλακισμένο ηγετικό μέλος των Πυρήνων που παρουσιάστηκαν χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων το Μega, ο Πάνος Λάμπρου μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε ανακοίνωση κατηγορώντας το κανάλι για «επιχείρηση συκοφάντησης».

Ο κ. Πάνου δηλώνει ότι χρόνια ασχολείται με τα κοινωνικά και πολιτικά κινήματα, και ειδικά με τα δικαιώματα των φυλακισμένων, και ότι συνέδραμε το υπ. Δικαιοσύνης ως ειδικός συνεργάτη. «Στο πλαίσιο αυτής μου της ιδιότητας επισκέφτηκα σχεδόν το σύνολο των ελληνικών φυλακών, όπου συνομιλούσα με μεγάλο αριθμό κρατουμένων, και το ίδιο έκανα κάθε φορά που απεργίες πείνας απειλούσαν τη ζωή των κρατούμενων», τονίζει το μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ και διερωτάται γιατί ο κ. Πανούσης «προσπαθεί να δημιουργήσει ζήτημα γύρω από το πρόσωπό μου τώρα, μετά την απομάκρυνσή του». Τέλος ο κ. Λάμπρου αναφέρει: «Ο δρόμος προς τη δικαιοσύνη είναι ανοιχτός για όλους».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ 23 Σεπ 2020 | 12:27

Φίλης: Έξω από την ηθική της αριστεράς οι απόψεις Τζάκρη

"Στην ηθική της αριστεράς και του προοδευτικού κόσμου δεν μπορεί να κατηγορείται κανένας για απάτρις" είπε ο Νίκος Φίλης για τις δηλώσεις της Θεοδώρας Τζάκρη.

ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK 23 Σεπ 2020 | 09:55

Φουρτούνες στον ΣΥΡΙΖΑ για το εθνικιστικό παραλήρημα της Τζάκρη - Έντονες αντιδράσεις από Φίλη, Καββαδία και Μπίστη

Οι δηλώσεις της Θεοδώρας Τζάκρη προκάλεσαν τα βέλη του Νίκου Φίλη, του Νίκου Μπίστη και της Αννέτας Καββαδία, που της απάντησαν στα περί "άπατρι και διεθνιστή" Μητσοτάκη.

ΠΥΡΑ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ 22 Σεπ 2020 | 17:16

Σκληρή κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ στα λασπόνερα της Καρδίτσας με φόντο "αγανακτισμένους" και "στημένα πλάνα"

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα ο "πόλεμος" ανακοινώσεων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις καταστροφές στην Καρδίτσα.

ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 22 Σεπ 2020 | 15:53

Τηλεργασία-Βρούτσης: Συνολική ρύθμιση με νομοσχέδιο τον Οκτώβριο

O υπουργός Εργασίας ανακοίνωσε την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε συνολική ρύθμιση του πλαισίου που διέπει την τηλεργασία

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 22 Σεπ 2020 | 12:30

Ξεπέρασε και τον Βελόπουλο η Τζάκρη: Ο Μητσοτάκης είναι... άπατρις και διεθνιστής

Ιδιαίτερα σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό επεφύλαξε η θεοδώρα Τζάκρη (ΣΥΡΙΖΑ), χαρακτηρίζοντάς τον άπατρι και διεθνιστή.

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 21 Σεπ 2020 | 13:01

Έξαλλος ο Κούλογλου: Καταγγέλλει "λίστα Πέτσα" και στον ΣΥΡΙΖΑ για αποκλεισμό του Tvxs από τη συνέντευξη Τσίπρα

Άρθρο στο Tvxs του Στέλιου Κούλογλου που καυτηριάζει το γεγονός ότι το μέσο αποκλείστηκε από τη συνέντευξη Τσίπρα επειδή ασκούσε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 19 Σεπ 2020 | 19:29

Τσίπρας ΔΕΘ: Η χώρα χρειάζεται μια νέα κοινωνική συμφωνία - Σχέδιο 11 άμεσων μέτρων έκτακτης ανάγκης

Ο Αλέξης Τσίπρας προσδιόρισε τρεις παραδοχές-βάση για οποιοδήποτε βιώσιμο σχέδιο ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας

"ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ" 18 Σεπ 2020 | 10:47

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ παίζει στα ζάρια τη δημόσια υγεία - Αιχμές κατά Γεωργιάδη για τις μάσκες

Αυστηρή κριτική του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση: Η Ν.Δ. επιλέγει να παίξει στα ζάρια τη δημόσια υγεία.

TΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ 17 Σεπ 2020 | 20:27

Δημοσκόπηση Alco: Διαφορά 16,9% ΝΔ από ΣΥΡΙΖΑ - "Νταμπλ σκορ" Μητσοτάκη επί Τσίπρα για καταλληλότερος πρωθυπουργός

Tα ευρήματα της νέας δημοσκόπησης για τον μήνα Σεπτέμβριο δείχνουν τη ΝΔ να λαμβάνει 39,1%, έναντι 22,2% του ΣΥΡΙΖΑ

ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ 17 Σεπ 2020 | 16:01

ΝΔ: Ζητά τη διαγραφή Λιάκου από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις "απαράδεκτες" δηλώσεις για τη Μόρια

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Λιάκου εξαπέλυσε η ΝΔ, καλώντας τον κ. Τσίπρα να τον διαγράψει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ 17 Σεπ 2020 | 14:30

Ο Στέλιος Κούλογλου (ΣΥΡΙΖΑ) απαντά στον Λιάκο: "Εγω πάντως δεν θα έβαζα φωτιά στη Μόρια..."

Απάντηση του ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου στον καθηγητή Λιάκο που δήλωσε ότι και αυτός θα έβαζε φωτιά στη Μόρια

"ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ" 17 Σεπ 2020 | 10:59

Αίσθηση από ανάρτηση του καθηγητή Λιάκου: Κι εγώ θα έβαζα φωτιά στη Μόρια - Πρέπει να υπερασπιστούμε τους νεαρούς Αφγανούς

Ο Αντώνης Λιάκος είναι καθηγητής και μέλος της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Λιάκος τάσσεται υπέρ των αλλοδαπών που κατηγορούνται για τη φωτιά στη Μόρια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 16 Σεπ 2020 | 14:25

ΝΔ: Το brand της πολιτικής απάτης το έχει κατοχυρώσει αμετάκλητα ο ΣΥΡΙΖΑ

Κανένας δεν πρόκειται να πάρει το brand της πολιτικής απάτης από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει η ΝΔ