
Την ώρα που οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο της Folli Follie- και την συμμετοχή των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου- έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας, νέες αποκαλύψεις φωτίζουν τη σκοτεινή αυτή υπόθεση. Σημειώνεται ότι μεταξύ των στοιχείων που έχουν αποκαλύψει οι έρευνες, είναι και e mail που εμφανίζουν τον τότε Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να είναι ενήμερος των ενεργειών που γίνονται και να έχει δώσει εντολή να υποστηριχθεί η εταιρεία. Αλλα στελέχη- όπως ο Μάκης Μπαλαούρας- εμφανίζονται ως μπροστάρηδες στις ενέργειεςε να γλυτώσει η εταιρεία που εξαπάτησε τους μετόχους της, ενώ αναζητείται πού κατέληξε ποσό της τάξης των 80 χιλιάδων ευρώ για τις ανάγκες στελέχους που θα βοηθούσε την εταιρεία να γλυτώσει από τις ποινικές ευθύνες.
Οπως προκύπτει τώρα από ανάρτηση στο site του Μάκη Μπαλαούρα, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε επιβεβαιωμένα στενές επαφές με την εταιρεία. Ετσι για παράδειγμα κατάφερε και οργάνωσε bazaar της Folli Follie στη Ζαχάρω, πόλη της εκλογικής του περιφέρειας, της Ηλείας. Το bazaar είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2018, σε μια φάση δηλαδή στην οποία βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη το σκάνδαλο της Folli Follie.

Μάλιστα, ο κ. Μπαλαούρας διαφήμισε εκείνη την πρωτοβουλία του με ανάρτησή του.

Εγραφε στο site του, makisbalaouras.gr:
Στις 20 και 21 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Σάββατο ώρα 19:00-21:00, και την Κυριακή ώρα 11:00-21:00, πραγματοποιήθηκε BAZAAR με επώνυμα προϊόντα της Folli Follie Group σε ΤΙΜΕΣ ΕΚΠΛΗΞΗ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζαχάρως.
Η ενέργεια αυτή ανήκει σε πρωτοβουλία του Βουλευτή κ. Μάκη
Μπαλαούρα, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην υλοποίηση της δωρεάς.
Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Ομίλου FFGROUP στην πρόσκληση χορηγίας. Ο Όμιλος FFGROUP ανέλαβε αποκλειστικά τη χορηγία σε επώνυμα προϊόντα του, για την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου Bazaar.
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ζαχάρως εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον κύριο Μπαλαούρα και στην εταιρία. "Η στήριξή σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας και προσδοκούμε σε μια προσφορά ζωής και αγάπης με συνέχεια και συνέπεια".

Υπενθυμίζεται ότι σε email υπαλλήλου της Folli Follie με παραλήπτη τον Tζώρτζη Κουτσολιούτσο και ημερομηνία 11 Μαΐου 2018 αναφέρεται, όπως προκύπτει από τη δικογραφία, ότι ο Μάκης Μπαλαούρας λειτουργεί ευνοϊκά για την εταιρεία: "Πραγματικά υπερβάλλει εαυτόν για τον όμιλο, είναι ο μπροστάρης", υποστήριζε ο υπάλληλος που έστειλε το μέιλ.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr