X

Παντρεύεται ο Βασίλης Κοντοζαμάνης με κουμπάρο τον Μάκη Βορίδη

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιµάζεται να ανέβει το καλοκαίρι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαµάνης με την αγαπημένη του, Νατάσα Φραγκουδάκη.

Γράφει: TheToc team

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιµάζεται να ανέβει το φετινό καλοκαίρι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαµάνης με την αγαπημένη του, Νατάσα Φραγκουδάκη.

Κουµπάρος του ζευγαριού θα είναι ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, τον οποίο συνδέει στενή φιλία µε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό.

Το ευχάριστο γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος ο κ. Βορίδης, στο περιθώριο εκδήλωσης της ΔΗΜΤΟ Β. Κυνουρίας, στο Αστρος, όπου βρέθηκαν και οι δύο, καθώς είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα του κ. Κοντοζαμάνη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret των "Παραπολιτικών, πέρα από τους συγγενείς και τους φίλους του ζευγαριού, προσκλητήριο για τον γάµο έχουν λάβει υπουργοί της κυβέρνησης, βουλευτές και στελέχη του κυβερνώντος κόµµατος και φυσικά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.