Παπαγγελόπουλος για Μιωνή: Ναι τον συνάντησα, αλλά δεν τον εκβίασα

"Ο κ. Μιωνή μας παρακάλεσε να τον βοηθήσουμε στις δικαστικές του υποθέσεις επειδή θεωρούσε ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη ήταν αντισημιτική" λέει ο Παπαγγελόπουλος.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
παπαγγελόπουλος

Με δήλωσή του ο κ. Παπαγγελόπουλος υποστήριξε ότι η συνάντηση για την οποία λέει ο κ. Μιωνής, αφήνοντας αιχμές οτι έγινε αποδέκτης εκβιασμού, έγινε μετά από πιέσεις τις ισραηλινής κυβέρνησης στον κ. Παππά. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης υποστηρίζει οτι ο επιχειρηματίας θεωρούσε ότι η ελληνική Δικαιοσύνη ήταν αντισημιτική και ζήτησε τη βοήθεια της κυβέρνησης για δικαστικές του υποθέσεις.

Η δήλωση Παπαγγελόπουλου

Πριν από 4 χρόνια με παρακάλεσε ο κ. Παππάς να συναντηθούμε στο γραφείο του με τον κ Μιωνή επικαλούμενος πιέσεις από την Ισραηλινή Κυβέρνηση. Ο κ. Μιωνή μας παρακάλεσε να τον βοηθήσουμε στις εκκρεμείς δικαστικές του υποθέσεις επειδή θεωρούσε ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη ήταν αντισημιτική. Επίσης κατηγόρησε τους κ.κ. Βορίδη και Φιλιππάκη ως Ναζί και μέλη διεθνούς ναζιστικής οργάνωσης και ότι για αυτό τον καταδιώκουν.

Ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Προσπαθήσαμε να τον ηρεμήσουμε. Του διευκρινίσαμε ότι στην Ελληνική Δικαιοσύνη δεν υπάρχει δυνατότητα παρέμβασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για τον κ. Βορίδη του συστήσαμε να απευθυνθεί στη Ν.Δ. Γα τον κ. Φιλιππάκη, τον οποίο εγώ πρόσφατα είχα γνωρίσει, να διευθετήσει συμβιβαστικά τις διαφορές του. Πριν από 2 χρόνια πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση στο γραφείο του κ. Παππά μετά από παρακλήσεις πάλι του κ. Μιωνή. Σε αυτήν συμμετείχαν ο κ. Παππάς, εγώ, εκπρόσωπος του κ. Μιωνή, ο κ. Φιλιππάκης και άλλοι. Έχω την εντύπωση μάλιστα ότι ο κ. Μιωνή στη συνέχεια κάποια στιγμή έλαβε και επιταγή ως εγγύηση για τη διευθέτηση των ιδιωτικών διαφορών του με τον κ. Φιλιππάκh.

Πριν από ένα χρόνο ο κ. Μιωνή κατήγγειλε στις αρχές του Ισραήλ τον κ. Βορίδη για εκβιασμό και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση χωρίς την παραμικρή αναφορά στο πρόσωπό μου. Αξιοσημείωτο είναι ότι τα δημοσιεύματα για τις δραστηριότητες του κ. Μιωνή είχαν υπάρξει τουλάχιστον τρία χρόνια πριν γίνω υπουργός. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι για τους κ.κ. Παπασταύρου και Μιωνή με είχε παρακαλέσει να τους βοηθήσω και ο κ. Σαμαράς σε μια από τις συναντήσεις μας. Αυτά προς το παρόν για το δήθεν εκβιασμό σε βάρος του κ. Μιωνή και για το ήθος του που δεν δίστασε να μαγνητοφωνήσει παράνομα στο Μέγαρο Μαξίμου συνομιλία του με δύο υπουργούς σε συνάντηση για την οποία ο ίδιος επανειλημμένως είχε παρακαλέσει. Αυτά προς το παρόν.

Στη συνέχεια θα ασχοληθώ επισταμένως για το ρόλο και τις σχέσεις του κ. Μιωνή με τους κ.κ. Σαμαρά και Παπασταύρου.

Αποκαλύψεις μεγατόνων από τον Σάμπυ Μιωνή κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπολου.

Νωρίτερα, με το "καλημέρα" ο μάρτυρας Σάμπυ Μιωνή επιβεβαίωσε ενώπιον των μελών της προανακριτικής επιτροπής τις πληροφορίες που τον έφεραν να ρίχνει εκτοξεύει βόμβες κατά του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης.

Επί της ουσίας ο μάρτυρας φέρεται να δήλωσε ότι θα καταθέσει μήνυση κατά του Δ. Παπαγγελόπουλου, του εκδότη της εφημερίδας "Δημοκρατίας" Γ. Φιλιππάκη, του στενού συνεργάτη του κ. Τάρκα και της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου για σύσταση συμμορίας, δωροληψία και εκβιασμό.

Ο μάρτυρας φέρεται να ανέφερε ότι όλα όσα έζησε ήταν σαν ταινία τρόμου προσθέτοντας ότι ήταν θύμα μιας "εγκληματικής οργάνωσης, μιας συμμορίας με αρχηγό τον κ.Παπαγγελόπουλο και μέλη την κ.Παπαδάκου, τον κ. Φιλιππάκη και τον κ. Τάρκα".

Οι προαναφερόμενοι προσπάθησαν να τον εμπλέξουν στη λίστα Λαγκάρντ με τόνους λάσπη και τρομοκρατία. Το εκβιαστικό μέσο τους, εξήγησε, ήταν να του ζητηθεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από τον κ.Παπαγγελόπουλο για να κλείσει υποθέσεις.

Η επίμαχη περίοδος ξεκινά από το 2015 και μετά. Η εγκληματική οργάνωση του κ.Παπαγγελόπουλου τον στοχοποίησε για να τον εμπλέξει με τη λίστα Λαγκάρντ.

"Οι κατηγορούμενοι κατασκεύασαν κατηγορίες με πολλούς σκοπούς. Ένα απίστευτο ψέμα τους. Ο Παπαγγελόπουλος και η παρέα του ξεγέλασαν την τότε κυβέρνηση φτιάχνοντας ενα παραμύθι με δράκους και ψέματα. Αυτή η ομάδα και ήθελε να βγάλει χρήματα και βοηθούσε πολιτικούς σκοπούς", είπε.

Εξέφρασε επίσης την άποψη ότι ο Παπαγγελόπουλος υπό αυτή την σημαία έγινε υπουργός. "Όλη αυτή η υπόθεση ήταν μια κατασκευή. Ο Αγγελος Μεταξάς, συνέταιρός μου δικαιώθηκε όπως και ο Παπασταύρου (συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά)", πρόσθεσε.

Συνεχίζοντας κατηγόρησε τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και το κύκλωμα που είχε συστήσει ότι επιχείρησε να τον εμπλέξουν για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Εξηγώντας το πως στήθηκε η πλεκτάνη είπε ότι ο Τάρκας ήταν εκείνος που τον κατήγγειλε στις αμερικανικές αρχές με αποτέλεσμα οι Αμερικάνοι να αρχίσουν να ρωτούν για αυτόν. Ταυτόχρονα η εφημερίδα "Δημοκρατία" άρχισε να βγάζει ψεύτικα δημοσιεύματα ότι τον αναζητεί το FBI και διαρροές που τον εμφάνιζαν ως λαμόγιο και φοροφυγά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΝΔ, ο επιχειρηματίας αποκάλυψε ότι ο εκβιασμός έγινε παρουσία του πρώην υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την διάρκεια της κατάθεσης του υπήρξε μεγάλη ένταση όταν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να δημιουργήσουν επεισόδιο επειδή ο μάρτυρας συμβουλεύονταν τις σημειώσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μιωνή έκανε λόγο και για συμβιβασμό ο οποίος έγινε με την άλλη πλευρά μετά την καταδίκη της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου για να μην συνεχίσει εναντίον τους αλλά και εκείνοι να σταματήσουν τα ψευδή δημοσιεύματα.

Όμως όπως είπε ο συμβιβασμός δεν προχώρησε καθώς λίγους μόνους μήνες μετά τη συμφωνία οι Τάρκας και Φιλιππάκης έστειλαν ανώνυμη ογκώδη καταγγελία όπως ακριβώς οι δοσίλογοι στην Κατοχή στην εισαγγελία Διαφθοράς. Τον Ιούνιο του 2015 η Ελένη Τουλουπάκη εξέδωσε παράνομο ντροπιαστικό ένταλμα σύλληψης γιατί δήθεν θα διέφευγε από την χώρα ο συνεργάτης μου Άγγελος Μεταξάς, ενώ ο Μεταξάς έμενε στην Ελβετία.

Η συνάντηση με Παπαγγελόπουλο και Παππά

Σε ότι αφορά την συνάντηση με Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και Νίκο Παππά, ο Σάμπυ Μιωνή είπε ότι έγινε στις 10 Μαρτίου του 2016 στο Μέγαρο Μαξίμου με στόχο να πέσουν οι τόνοι. Μάλιστα ο ίδιος εξέφρασε την άποψη ότι η συνάντηση ήταν εις γνώση του Πρωθυπουργού. Εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα ότι ο Παπαγγελόπουλος ήταν συνεργάτης του εκδότη της "Δημοκρατίας". Στην συνάντηση ο Παππάς πρότεινε να αποσυρθούν τα παράνομα εντάλματα για τον Μεταξά και εκείνος (ο επιχειρηματίας) να αποσύρει με τη σειρά του τη μήνυση που είχε κάνει.

Στο σημείο αυτό ο Παπαγγελόπουλος ζήτησε χρήματα για τα δικαστικά έξοδα που είχε κάνει ο Φιλιππάκης. Ο Παππάς ξαφνιάστηκε και ενοχλήθηκε από το αίτημα του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης. Πάντως ο επιχειρηματίας είπε ότι δεν πρόκειται να δώσει ούτε ένα ευρώ στο εκδότη της εφημερίδας, κάτι που ενόχλησε τον Παπαγγελόπουλο ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο μάρτυρας δήλωσε ότι ήταν βέβαιος ότι ο Παπαγγελόπουλος ζητούσε χρήματα για λογαριασμό του Φιλιππάκη.

Κατέθεσε έγγραφο

Ο Σάμπυ Μιωνή κατέθεσε έγγραφο με το οποίο όπως είπε αποδεικνύεται ότι ο Τάρκας και ο Φιλιππάκης δεσμεύτηκαν εγγράφως ότι θα κλείσουν όλες τις υποθέσεις του.

Ουσιαστικά είπε ότι οι προαναφερόμενοι ήλεγχαν τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης. Παραφράζοντας δε την αντίστοιχη ατάκα του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για τη Novartis είπε ότι αυτό που έγινε από την εγκληματική οργάνωση ήταν το μεγαλύτερο παραδικαστικό κύκλωμα από συστάσεως του ελληνικού κράτους.

Νωρίτερα δίνοντας διευκρινήσεις για τον συμβιβασμό είπε ότι το ποσό που ζήτησε ο Παπαγγελόπουλος ήταν της τάξης των 350.000 ευρώ. Ο προσδιορισμός του ποσού αυτού έγινε τον Νοέμβριο του 2016 σε συνάντηση των δικηγόρων του με τους Φιλιππάκη και Τάρκα. Ζητούσαν 350.000 για να παραιτηθεί ο επιχειρηματίας από τις αγωγές του. Ο επιχειρηματίας διαμήνυσε πάντως σε όλους ότι η οικογένεια του είχε δώσει στο παρελθόν αγώνα κατά των φασιστών και ως εκ τούτου δεν θα έκανε πίσω. Στο μεταξύ ο Σάμπυ Μιωνή δικαιώθηκε στην αγωγή του με αποζωμίωση 375.000 ευρώ.

Μιωνή 1

Μιωνή 2

Μιωνή 3

Μιωνή 4

Μιωνή 5

Εμπλέκει και την Τουλουπάκη: Είναι μέλος της ομάδας

O Σάμπυ Μιωνή φέρεται να αναφέρθηκε και στο ρόλο της Ελένης Τουλουπάκη τονίζοντας ότι η εισαγγελέας Διαφθοράς είναι μέλος της ομάδας του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας είπε ότι έχει έγγραφα που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του και τα οποία θα καταθέσει στο δικαστήριο.

Μάλιστα ο μάρτυρας εξέφρασε την άποψη ότι η υπόθεση του είχε κοινά στοιχεία με τη Novartis

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε τον εξής διάλογο με βουλευτές:

Ιωάννης Μπούγας (πρόεδρος της επιτροπής) : Είπατε οτι διακρίνετε κοινά στοιχεία μεταξύ της υπόθεσής σας και της Νοβάρτις

Μάρτυρας: Καταγγελία στην Αμερική, ψευδομάρτυρες. Και μάλιστα τα ίδια πρόσωπα. Τουλουπάκη, Ντζούρας,...

Και η δική μου υπόθεση και η Νοβάρτις

Πρόκειται για μένα μία οργανωμένη προσπάθεια εγκληματικής οργάνωσης

Δημήτρης Μαρκόπουλος (ΝΔ): Στη συνάντηση του Μαξίμου τί διαπιστώσατε;

Μάρτυρας: Να ξεκαθαρίσω ότι προσωπικά δεν ανήκω σε κανένα κόμμα. Θέλω όμως να πω οτι ο Νίκος Παππάς ένιωσα ότι ντροπιάστηκε για όσα είπε ο Παπαγγελόπουλος αλλά και με το χαρτί που του έδειξα μετά. Ήταν πεσμένα τα φτερά του για όσα έκανε ο Παπαγγελόπουλος. Ο Παπαγγελόπουλος όμως τους είχε παραμυθιάσει, ένιωθα ότι είχε μεγάλη εξουσία και στα θέματα της Δικαιοσύνης θα έλεγα πως ήταν κράτος εν κράτει. Η τότε κυβέρνηση είχε υιοθετήσει ένα ψέμα για τον κ.Παπασταύρου, ο οποίος ήταν πολιτικό εργαλείο, και μετά προσπαθούσαν να το μαζέψουν.

Δημήτρης Μαρκόπουλος: Είπατε οτι έχετε στοιχεία για όσα μας καταθέτετε. Έχετε και ηχητικά ντοκουμέντα;

Μάρτυρας: Δεν υπάρχει λέξη που να σας έχω πει και να μην έχω αποδείξεις γι αυτό. Όποτε μου ζητηθεί από τη Δικαιοσύνη θα τα καταθέσω

Δημήτρης Μαρκόπουλος: Η Ελένη Τουλουπάκη είχε εμπλοκή;

Μάρτυρας: Σοβαρά μιλάτε; Προφανώς. Βγάζει παράνομα εντάλματα και όλα τα άλλα. Δεν συζητώ ότι η Τουλουπάκη ήταν μέλος αυτής της ομάδας. Είναι παιδί του Παπαγγελόπουλου και κολλητή της Παπαδάκου όπως η δεύτερη μου έχει πει.

Έχει αποδείξεις, λέει ο Μιωνή

Την ύπαρξη αποδεικτικού υλικού που μπορεί να επιβεβαιώσει τα όσα καταλογίζει στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλου αλλά και στην ομάδα που είχε συστήσει, παραδέχθηκε ο Σάμπυ Μιωνή. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την απάντηση έδωσε όταν τον ρώτησε σχετικώς ο Δημήτρης Μαρκόπουλος. Ο βουλευτής της ΝΔ τον ρώτησε αν διαθέτει ηχητικό υλικό ή κάτι άλλο που μπορεί να αποδείξει όλα όσα είπε στην προανακριτική επιτροπή. Ο επιχειρηματίας φέρεται να απάντησε ότι έκανε ότι ήταν απαραίτητο για να προστατευθεί. Είπε επίσης ότι θα προσκομίσει το υλικό αυτό και στην δικαιοσύνη.

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος τον ρώτησε και για τη συνάντηση στο Μαξίμου. Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής.

Μάρτυρας: έγινε στο γραφείο του Νίκου Παππά. Πήρε τηλέφωνο ο Παππάς και μάλλον η πρωτοβουλία ήταν του Φιλιππάκη. Έγινε η συνάντηση για να αποσυμπιεστεί η κατάσταση. Ήμουν εγώ, ο Παπαγγελοπουλος και ο Παππας. Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς είχαν καταλάβει ότι κάτι βρωμάει. Είχαν παραπλανηθεί από Παπαγγελόπουλο. Είχαν το εξής δίλημμα από τη μια είχαν πέσει σε παγίδα από την άλλη δεν ήθελαν να στενοχωρήσουν τον Παπαγγελόπουλο. Κατάλαβα ότι ο Παπαγγελόπουλος είχε πολύ δύναμη τους βοηθούσε πολύ στη Δικαιοσύνη.

Δημήτρης Μαρκοπουλος: ήταν κάτι σαν κράτος εν κράτει δηλαδή ο Παπαγγελόπουλος;

Μάρτυρας: Ο Τσιπρας γνώριζε τι συνέβαινε αισθανόταν άσχημα γι αυτό και προσπαθούσε να βρει λύση. Δεν τον ήλεγχαν.

Ο ίδιος σε άλλο σημείο της κατάθεσης του φέρεται να υποστήριξε ότι η Ελένη Τουλουπάκη επιχείρησε να πιέσει και φίλη του προκειμένου να καταγγείλει τον ίδιο και τον συνεργάτη του Ανδρέα Μεταξά. Εκείνη όμως, όπως είπε ο Μιωνή αρνήθηκε να συμπράξει και επειδή ήταν αριστερή κατηγόρησε την Τουλουπάκη ότι χρησιμοποιεί μεθόδους χούντας.

Ο Μιωνή είπε ότι το παραδικαστικό σύστημα αποτελείτο από τους Παπαγγελόπουλο- Τουλουπάκη- Ντζούρα και Καλούδη και είχε στόχο το οικονομικό όφελος, το πολιτικό όφελος λόγω της σχέσης του Παπασταύρου με τον Σαμαρά και τέλος την επιδίωξη να σταματήσουν την ακτιβιστική δράση του Σάμπυ Μιωνή

Η επίσημη ανακοίνωση των δικηγόρων του κ. Μιωνή για τη μήνυση

Κατατέθηκε, σήμερα, από τον εντολέα μας κ. Σάμπυ Μιωνή, ενώπιον του αρμοδίου κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, μήνυση κατά των 1) Δημητρίου Παπαγγελοπούλου, πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης 2) Ιωάννη Φιλιππάκη, εκδότη της εφημερίδας "Δημοκρατία” 3) Αλεξάνδρου Τάρκα, δημοσιογράφου και 4) Γιάννας Παπαδάκου, δημοσιογράφου για τα εγκλήματα: α) της απόπειρας εκβίασης σε βαθμό κακουργήματος, β) της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης ("συμμορίας") γ) της συνέργειας σε απόπειρα εκβίασης σε βαθμό κακουργήματος και δ) της δωροληψίας πολιτικού αξιωματούχου.-

Η μήνυση, υποστηρίζεται από πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων, ο δε κ. Μιωνής καταθέτει σήμερα, θεσμικά, ενώπιον της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων, που διερευνά την τυχόν τέλεση αδικημάτων που έχουν τελεστεί από τον κ. Δημήτριο Παπαγγελόπουλο.-

Ο κ. Μιωνής, ο συνέταιρός του κ. Άγγελος Μεταξάς και ο δικηγόρος του, κ. Σταύρος Παπασταύρου, έγιναν στόχος μιας εγκληματικής συμμορίας, που είχε σαφή επιδίωξη προσπορισμού παρανόμου οικονομικού οφέλους και, παράλληλα, εκμετάλλευσης της πολιτικής διάστασης της υπόθεσης.-

Στα πλαίσια αυτά, δημιουργήθηκαν, σε βάρος τους, σειρά εξωθεσμικών και και αντιδικονομικών ενεργειών, όπως η έκδοση παρανόμων ενταλμάτων συλλήψεως, η δημιουργία σειράς ποινικών δικογραφιών και αβασίμων φορολογικών καταλογισμών, που, τελικώς, κατέπεσαν στα Ελληνικά Δικαστήρια.-

Ο κ. Μιωνής, κατήγγειλε την ύπαρξη ενός από τα μεγαλύτερα παραδικαστικά κυκλώματα, που έδρασαν "από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους”, ήμαστε δε βέβαιοι ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα προστατεύσει το κύρος της για άλλη μια φορά και θα δράσει άμεσα, για την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων.-

Πέτρος Πανταζής

Δικηγόρος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ PFIZER - SANOFI 29 Ιαν 2021 | 14:44

Κορονοϊός - Εξελίξεις: Συμφωνία Pfizer - Novartis για συμπαραγωγή του εμβολίου

Συμφωνία των Pfizer – BioNTech με τη Novartis για συμπαραγωγή του εμβολίου για τον κορονοϊό

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 26 Φεβ 2021 | 23:33

ΝΔ για επίθεση στο Ίδρυμα Μητσοτάκη: Οι εχθροί της Δημοκρατίας στοχεύουν όσους την υπερασπίζονται

Η ανακοίνωση της ΝΔ για την επίθεσηυ με γκαζάκια στο Ίδρυμα "Κωνσταντίνος Μητσοτάκης"

26 Φεβ 2021 | 17:09

Η Τουρκία "ψάχνεται για καυγά"- Βγάζει το "Τσεσμέ" στο Αιγαίο, ξανάρχισε τις υπερπτήσεις

"Η Τουρκία δεν θα πετύχει να δημιουργήσει στην Ελλάδα το σύνδρομο Παβλόφ", δήλωσε ο Νίκος Δένδιας- Μεγάλη συγκέντρωση ναυτικών δυνάμεων στη Μεσόγειο.

ΑΠΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ 26 Φεβ 2021 | 16:36

Ταραντίλης: Τραμπούκικη επίθεση στο γραφείο του Αυγενάκη - Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται

"Η κυβέρνηση υπερασπίζεται απαρέγκλιτα τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Αυτό κάνει κι αυτό θα συνεχίσει να κάνει", τονίζει ο Χρήστος Ταραντίλης.

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Η ΕΙΡΗΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 26 Φεβ 2021 | 16:24

Παιδεραστία: Χυδαία ανάρτηση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρωθυπουργό - Η ΝΔ εγκαλεί τον Τσίπρα

Κάθε λεπτό που την κρατά στη θέση της, ο Αλέξης Τσίπρας χρεώνεται προσωπικά τις χυδαιότητες της κυρίας Κωνσταντίνου, τονίζει η ΝΔ.

ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ 26 Φεβ 2021 | 16:05

Ολοι οι ψεκασμένοι μαζί- Προσχώρησε στο κόμμα Τράγκα και η αρνητής του κορονοϊού Ραχήλ Μακρή

Ο Γιώργος Τράγκας παρουσίασε και το λογότυπο του κόμματός του που θα λέγεται Ελεύθεροι Ανθρωποι

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 26 Φεβ 2021 | 16:00

Μητσοτάκης στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Ανάγκη συνεργασίας της ΕΕ με το ΝΑΤΟ

Ενημερωτικό σημείωμα για τη συμμετοχή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη δεύτερη μέρα των εργασιών της τηλεδιάσκεψης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ 26 Φεβ 2021 | 14:40

Κορονοϊός: Ελπιδοφόρα νέα- Το εμβόλιο της Pfizer μειώνει τη μετάδοση μετά από την πρώτη δόση

Τα ευρήματά δείχνουν μείωση της αναλογίας των θετικών τεστ έπειτα από μία μόνο δόση του εμβολίου των Pfizer - BioNTech".

ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ 26 Φεβ 2021 | 14:36

Νέος γύρος προκλήσεων στο Αιγαίο: Υπερπτήση τουρκικών μαχητικών στο Αγαθονήσι

Τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν υπέρπτηση στα 22.700 πόδια πάνω απο το Αγαθονήσι.

ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ F16 26 Φεβ 2021 | 14:33

"Τσεσμέ": Βγήκε ξανά στο Αιγαίο – Πλέει προς την περιοχή της τουρκικής Navtex

Το τουρκικό ερευνητικό σκάφος έπλεε στις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής προς την περιοχή της παράνομης τουρκικής Navtex.

ΜΑΣΤΙΓΑ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ 26 Φεβ 2021 | 13:54

Εσπασαν και το γραφείο του Αυγενάκη στο Ηράκλειο για τον Κουφοντίνα [εικόνες]

Για τρομοκρατική επίθεση κάνει λόγο ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης μετά το σπάσιμο του γραφείου από αντιεξουσιαστές υπέρ του Κουφοντίνα.

ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ 26 Φεβ 2021 | 13:39

Θύελλα για άρθρο της ΕφΣυν που στοχοποιεί τον πρύτανη του ΑΠΘ- Τον χαρακτήρισε "καταδότη"

Θύελλα αντιδράσεων για άρθρο της ΕφΣυν εναντίον του πρύτανη του ΑΠΘ που τον χαρακτηρίζει "καταδότη"

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ 26 Φεβ 2021 | 13:35

Ξέσπασε βεντέτα - Πολάκης κατά Κούγια: "Αν δεν ανακαλέσεις τα περί σκευωρίας, θα σου κάνω εγώ μήνυση"

"Πόλεμος" δηλώσεων και απειλών έχει ξεσπάσει από χθες μεταξύ του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη και του γνωστού ποινικολόγου, Αλέξη Κούγια.