Παπαγγελόπουλος στη Βουλή: Επιχειρείται δολοφονία χαρακτήρα εις βάρος μου- Στόχος είναι ο Αλ. Τσίπρας

Βουλή- Παπαγγελόπουλος: "Ο πόλεμος της λάσπης και της κασέτας έχει φτάσει στο αποκορύφωμα" δήλωσε ο πρώην υπουργός

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Πως επιχειρείται δολοφονία χαρακτήρων εις βάρος του με στόχο τον Αλέξη Τσίπρα υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μιλώντας στη συνεδρίαση στην οποία θα αποφασιστεί η παραπομπή του ή όχι στο ειδικό δικαστήριο, αναφέροντας απευθυνόμενος προς τους πολιτικούς του αντιπάλους ότι "λειτουργήσατε σε βάρος μου σαν κατοχικό δικαστήριο και έκτακτο στρατοδικείο, ούτε καν με Ελληνες δοσίλογους δικαστές αλλά με απευθείας ναζιστές αξιωματικούς , Απώτερος στόχος των διωκτών μου είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ο πόλεμος της λάσπης και της κασέτας έχει φτάσει στο αποκορύφωμα. Κασέτες παντού κασέτες με παράνομες μαγνητοφώνησεις. Κασέτες στην πυροσβεστική, κασέτες στην ΕΥΠ, σε λίγο στα περίπτερα δεν θα αγοράζουμε άδειες κασέτες αλλά κασέτες με παράνομες μαγνητοφωνήσεις, για να τις ακούμε και να ικανοποιούμε κάθε είδους παράνομη επιδίωξη. Θα είναι ολέθριο λάθος αν συνεχιστεί αυτός ο δρόμος και εύχομαι πραγματικά να μη συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν μιλάω για τον εαυτό μου εγώ ξέρω ότι η πορεία μου έχει προαποφασιστεί. Σήμερα με την ψήφο σας θα στήσετε ή όχι στο εκτελεστικό απόσπασμα την ελευθερία της Δικαιοσύνης και του Τύπου", ανέφερε στη συνέχεια.

Παράλληλα ο κ. Παπαγγελόπουλος έκανε την πρόβλεψη ότι μετά τον ίδιον θα συνεχιστεί όπως είπε η δολοφονία χαρακτήρων και η στοχοποίηση αντιπάλων με πολιτικές διώξεις. Μάλιστα ο κ.Παπαγγελόπουλος παρομοίασε τον εαυτό του με τον Γιόζεφ Κ, πρωταγωνιστή στη δική του Κάφκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Παρακαλώ μέχρι και την τελευταία στιγμή να μου πουν γιατί κατηγορούμαι και απάντηση δεν παίρνω ούτε πρόκειται να πάρω. Βλεπουμε δολοφονίες χαρακτήρων στοχοποιησεις και πολιτικές διώξεις αντιπάλων. Εγώ ήμουν η αρχή αλλά δεν τους πολυ βγαίνω. Μια προσεκτική ανάγνωση του πορίσματος της πλειοψηφίας για όποιον ξέρει ελάχιστα νομικά θα καταλάβει τι θέλω να πω. Εγώ ήμουν η αρχή ακολούθησαν ο Νίκος Παππάς και η Όλγα Γεροβασίλη θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Οι κεραίες μου πιάνουν τον κ. Καλογήρου, τον κ. Βασιλειάδη κι άλλους. Εδώ είμαστε και θα τα δούμε. Αν χρειαστεί θα τους προσφέρω την εμπειρία μου από αυτή την άδικη και πρωτοφανή στοχοποίηση", τόνισε χαρακτηριστικά.

Παπαγγελόπουλος Βουλή

Απευθυνόμενος στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής ο κ. Παπαγγελόπουλος τους κάλεσε να αποφασίσουν εάν με την ψήφο τους θέλουν μια Δικαιοσύνη ελεύθερη ή μια Δικαιοσύνη υποταγμένη όπως είπε σε πολιτικές σκοπιμότητες ,ενώ θέλησε να καλύψει απολύτως την εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη αλλά και τους τέσσερις δημοσιογράφους και εκδότες που αναφέρονται ως συμμέτοχοι στα πόρισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Σήμερα με την ψήφο σας θα δείξετε αν πιστεύετε στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης ή επιδιώκετε μια δικαιοσύνη φοβισμένοι και υποταγμένη στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και σε πολιτικές σκοπιμότητες. Θα αποδείξετε αν θέλετε τον τύπο ελεύθερο να κρίνει και να ελέγχει την εξουσία ή θέλετε ένα τύπο μπουκωμένο από χορηγίες είτε διωκόμενο από κατά παραγγελία διώξεις. Θα αποδείξετε αν θα ποινικοποιείσετε την ερευνητική δημοσιογραφία και την αποκάλυψη σκανδάλων. Με την ψήφο σας μπορείτε να αποτρέψετε την συγκάλυψη μεγάλων οικονομικών σκανδάλων. Συλλογιστείτε πόσο επικίνδυνο είναι να διωχθούν μαζί με μένα εισαγγελείς και δημοσιογράφοι απλώς επειδή έκαναν τη δουλειά τους. Θα δημιουργήσετε ένα πολύ επικίνδυνο προηγούμενο”.

"Παράνομη η δίωξη Τουλουπάκη"

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης χαρακτήρισε παράνομη τη δίωξη της κ. Τουλουπάκη από τον εισαγγελέα Ζαχαρή, αναφέροντας ότι ο εισαγγελεας εκβιάστηκε για ροζ σκάνδαλο και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του πρώην οικονομικού εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου.

Παπαγγελόπουλος Βουλή

"Η άσκηση δίωξης κατά της κ. Τουλουπάκη είναι εντελώς παράνομη γιατί το πόρισμα του κ. Σοφουλάκη που έστελνε στο αρχείο την υπόθεση της, προηγήθηκε του πορίσματος του κ.Ζαχαρή. Είναι απλά νομικά , όσο απλά είναι τα νομικά τόσο τεράστια είναι η παρανομία που διαπράττεται. Ο κ. Ζάχαρης έχει εκβιαστεί για ροζ σκάνδαλο και δεν ξέρω αν υπέκυψε. Αν μου ασκηθεί σήμερα ποινική δίωξη θα πρέπει να παραπεμφθεί μαζί μου ως συμμέτοχος και ο εισαγγελέας Αθανασίου γιατί εξέτασε μόνος του τον κ. Παπασταύρου για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Αν ο κ. Αθανασίου λέει ότι είχα εγκληματική ομάδα μαζί με τους άλλους εισαγγελείς τότε έχει μια θέση δίπλα μου στο ειδικό δικαστήριο. Εξαπατούσε τον Άρειο Πάγο και τους συναδέλφους του λέγοντας ότι πάει σε συνέδριο στο εξωτερικό για υψίστης σημασίας θέμα που θα ήταν παρόντες εισαγγελείς από όλο τον κόσμο κι αυτός πήγαινε διακοπές.”

Σφόδρα ήταν τα πυρά που εξαπέλυσε και κατά του Σάμπι Μιωνή

Παράλληλα ο κ. Παπαγγελόπουλος καταφέρθηκε κατά του Σάμπι Μιωνή αναφέροντας χαρακτηριστικά:"Τι να πω για τον κ.Μιωνη; Πρόκειται για τέρας, για γίγαντα αξιοπιστίας. Λέει ότι του ζήτησα χρήματα όμως εγώ απλώς ρώτησα τον Μιωνή τι θα γίνει με τα δικαστικά έξοδα του Φιλιππάκη. Είναι μεγάλος πράκτορας. Μαγνητοφωνεί παράνομα συνομιλίες με πρόσωπα που παριστάνει ότι είναι φίλος τους και στη συνέχεια αλλοιώνει το περιεχόμενο τους για να φανεί ότι εγώ έπαιρνα λεφτά. Αλλά εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτά".

Παπαγγελόπουλος Βουλή

Ενώ στη συνέχεια αναφέρει για το ίδιο θέμα ότι "έθεσε σε κίνδυνο τις διεθνείς θέσεις της χώρας και τα οικονομικά συμφέροντα του ελληνικού κράτους. Στην συνομιλία που μαγνητοφώνησε παράνομα αναφέρεται σε τηλεφωνικές συνομιλίες των πρωθυπουργών Τσίπρα και Νετανιάχου, ζητά πληροφορίες για ονόματα πράκτορα του FBI και με αυτό τον τρόπο εθεσε σε κίνδυνο τη σχέση της Ελλάδος με το Ισραήλ τις Ηνωμένες πολιτείες κι άλλες χώρες".

Ο κ.Παπαγγελοπουλος επανέλαβε πολλές φορές ότι το πόρισμα ήταν προκατασκευασμένο και η συγγραφή του είχε ξεκινήσει πριν η προανακριτική ολοκληρώσει τις εργασίες της, ενώ δήλωσε ότι αν για ένα λόγο μπορεί να κατηγορήσει κανείς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αυτός είναι ότι είναι καλοί άνθρωποι σε βαθμό αφέλειας και ολοκλήρωσε την ομιλία του απευθυνόμενος στους βουλευτές της Νεας Δημοκρατίας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το πόρισμα αυτό θα μείνει στην κοινοβουλευτική ιστορία της Ελλάδος και στην νομική επιστήμη ως μαύρη σελίδα για την δημοκρατία και την απονομή της Δικαιοσύνης. Σήμερα αν αποφασίσετε με τη ψήφο σας να νομιμοποιήσετε την μίζα, δεν αποκλείεται ο λαός περιπαικτικά να μετατρέψει την λέξη δημοκρατία σε μιζοοκρατία και να κάνει και την ανάλογη μετατροπή και στο όνομα της παράταξης σας".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ" 07 Μαρ 2021 | 19:19

ΣΥΡΙΖΑ για επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης ξεσπούν πάνω στους πολίτες

"Όσο η αποτυχία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας και σε όλα τα μέτωπα ξεσκεπάζεται, τόσο οι Μητσοτάκης και Χρυσοχοϊδης θα ξεσπούν επάνω στους πολίτες" επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 07 Μαρ 2021 | 14:36

Ραντεβού με τις γυναίκες του πολιτισμού δίνει τη Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας

Την διαδικτυακή εκδήλωσ‬η με θέμα: "8 ΜΑΡΤΗ - Με τις Γυναίκες του Πολιτισμού για το δικαίωμα στην εργασία την εποχή της πανδημίας και του #metoo", διοργανώνει το Τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής/Φύλου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 07 Μαρ 2021 | 14:35

Πέντε "καραμανλικοί", πρώην υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ, επιτίθενται στον Μητσοτάκη με ρητορική... ΣΥΡΙΖΑ

Την κοινή δήλωση με σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης υπογράφουν οι κ.κ. Χρήστος Ζώης, Κρινιώ Κανελλοπούλου, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Σάββας Τσιτουρίδης και Ευάγγελος Αντώναρος.

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟ "ΧΤΥΠΗΜΑ" 07 Μαρ 2021 | 08:46

Νέο "κρούσμα" Σαμαρά στη ΝΔ: Ο διάλογος με την Τουρκία είναι ενδοτισμός, λέει ο Χρύσανθος Λαζαρίδης

Λίγο πριν τον νέο γύρο των διερευνητικών επαφών με την Τουρκία ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, επανέρχεται στην άποψη Σαμαρά ότι δεν γίνεται διάλογος με πειρατές

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ 06 Μαρ 2021 | 14:58

Σεισμός Ελασσόνας: Επίσκεψη Τσίπρα στο κατεστραμμένο Δαμάσι- "Αποζημιώσεις και εξάμηνη φορολογική απαλλαγή"

"Ότι προβλέπει ο νόμος για άμεση στήριξη των πληγέντων να γίνει γρήγορα. Να δοθούν οι αποζημιώσεις, να γίνουν αυτοψίες" τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 06 Μαρ 2021 | 13:03

Oι νέες ρυθμίσεις για το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας - Στη Βουλή το νομοσχέδιο

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τις ρυθμίσεις για το ΤΧΣ.

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ 06 Μαρ 2021 | 12:58

Κατατέθηκε στη Βουλή η επενδυτική συμφωνία με την "Ελληνικός Χρυσός"

Κυρώνεται και αποκτά ισχύ νόμου, η Επενδυτική Συμφωνία, που υπεγράφη στην Αθήνα στις 5 Φεβρουαρίου 2021, μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός Μονοπρόσωπη ΑΕ.

06 Μαρ 2021 | 11:43

Βλέποντας το ΚΙΝΑΛ να αυτοκτονεί

Βλέπουμε το ΚΙΝΑΛ να αυτοκτονεί καθημερινά, υποδυόμενο έναν ΣΥΡΙΖΑ plus.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 06 Μαρ 2021 | 10:00

Νέα δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα 13,7% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Συγκεκριμένα, η ΝΔ προηγείται με 36,4% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, που συγκεντρώνει ποσοστό 22,7%, σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 05 Μαρ 2021 | 13:52

Τσίπρας στο Θριάσιο: Ξανά δραματική η κατάσταση στα νοσοκομεία μετά το αποτυχημένο lockdown [εικόνες]

Eπίθεση για τον τρόπο με τον οποίον διαχειρίζεται την πανδημία η Κυβέρνηση, εξαπέλυσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε δήλωσή του μετά το πέρας της επίσκεψής του στο Θριάσιο νοσοκομείο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 05 Μαρ 2021 | 13:05

ΝΔ: Τι απαντά ο κ. Τσίπρας στις βαρύτατες καταγγελίες Κοντονή;

Ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Τ.Γαϊτάνη για τις δηλώσεις Κοντονή.

Η ΕΡΤ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ 05 Μαρ 2021 | 12:39

Έξαλλοι πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ με το Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ- Χρέωσαν το πανό υπέρ Κουφοντίνα στη νεολαία του κόμματος

Σκληρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ κατά της ΕΡΤ με αφορμή ρεπορτάζ για το πανό που σηκώθηκε στην πορεία για το Δημήτρη Κουφοντίνα

"ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ" 05 Μαρ 2021 | 11:54

Η Πελώνη "καρφώνει" τον Τσίπρα: Αφού πήρε θέση υπέρ του Κουφοντίνα τώρα σιωπά

"Πυρά" προς τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα εξαπέλυση η Αριστοτελία Πελώνη.