Παπαμιμίκος: Ναι στη συναίνεση όχι σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού

Αισιόδοξος ότι υπάρχει περιθώριο συναίνεσης ώστε να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές, εμφανίστηκε ο γραμματέας της ΝΔ. Όχι σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού.

papamimikos-nai-sti-sunainesi-oxi-se-kubernisi-eidikou-skopou
SHARE THIS
0
SHARES

«Υπάρχει περιθώριο συναίνεσης για να αποφύγουμε τις εκλογές» υποστήριξε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος. Παράλληλα απέρριψε κάθε σενάριο για κυβέρνηση ειδικού σκοπού.

Ο κ. Παπαμιμίμος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, δήλωσε ότι «υπάρχουν τα περιθώρια συναίνεσης, με τις απαραίτητες κινήσεις από όλες τις πλευρές. Πρέπει να προέχει ο ρεαλισμός. Θέλω να πιστεύω ότι μπορεί να υπάρχει - και υπάρχει - ένα πεδίο συναίνεσης από όλες τις πλευρές. Βεβαίως, πάνω σε μία καθαρά πολιτική βάση, πάνω σε μία πολιτική πλατφόρμα».

Αναφερόμενος στο σενάριο για κυβέρνηση ειδικού σκοπού υπογράμμισε: «Δεν πρόκειται να μπούμε σε συζήτηση για κυβέρνηση ειδικού σκοπού και άλλα τέτοια που ακούγονται. Υπάρχουν διάφορα θέματα τα οποία βάζουν οι βουλευτές. Όταν υπάρξει κάτι συγκεκριμένο και συγκροτημένο μπορούμε να το συζητήσουμε και να συμφωνήσουμε σε μία συγκεκριμένη πολιτική πλατφόρμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook