Παπαχριστόπουλος: Θα κρατήσω την έδρα μόνο αν με διαγράψουν

Κληθείς αν θα είναι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε πως αυτό είναι κάτι που «θα το αποφασίσω την ώρα εκείνη».

papaxristopoulos-tha-kratisw-tin-edra-mono-an-me-diagrapsoun
SHARE THIS
0
SHARES

Θα παραδώσει την έδρα του αμέσως μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, εκτός αν τον διαγράψει ο Πάνος Καμμένος. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 λίγο πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση των ΑΝΕΛ, ο ίδιος είπε πως «είμαι και θα παραμείνω βουλευτής των ΑΝΕΛ, μέχρι να τελειώσει όλο αυτό», αποκλείοντας το ενδεχόμενο προσχώρησής του σε Κοινοβουλευτική Ομάδα άλλου κόμματος, μην αποκλείοντας όμως να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ διέψευσε σενάρια σχετικά με τον πρόεδρο του κόμματός του, αναφέροντας πως μένει στις δημόσιες δηλώσεις Καμμένου, ότι δηλαδή θα καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και πως δεν πρόκειται να στηρίξει πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας.

«Εγώ διαφωνώ με την άποψή του για τις Πρέσπες, όμως ο Καμμένος δεν είναι υποκριτής», σχολίασε σχετικά και εκτίμησε ότι «θα είναι ήρεμα τα πνεύματα», λέγοντας στη συνέχεια πως «έγινε θόρυβος δυσανάλογος με τα γεγονότα».

«Είμαι ο τελευταίος που θα ρίξει λάδι στη φωτιά. Η ψυχραιμία είναι η καλύτερη συνταγή για αυτήν την κατάσταση», είπε κληθείς να απαντήσει για το αν θα είναι στη συγκυβέρνηση οι ΑΝΕΛ μετά από δύο μέρες.

«Κανείς δεν ψέγει κανέναν επειδή έχει διαφορετική θέση και θέλει να αποχωρήσει, δε θα ψέξει κανέναν αν θέλει να αποχωρήσει από τη βουλευτική θέση», δήλωσε ερωτηθείς για το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό του κόμματός του και τόνισε ότι, «δε ρίχνεις την κυβέρνηση που φτιάχτηκε για να πολεμήσει τη διαπλοκή. Η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει το έργο της».

«Εκλέχθηκα με τους ΑΝΕΛ και δε θα αλλάξω κόμμα», ξεκαθάρισε και επαναλαμβάνοντας ότι δε θα προσχωρήσει σε καμία ΚΟ και ότι ποτέ ο Πάνος Καμμένος δεν του ζήτησε να παραδώσει την έδρα του, είπε ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος μόνο στην περίπτωση που διαγραφεί από το κόμμα του.

Κληθείς αν θα είναι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε πως αυτό είναι κάτι που «θα το αποφασίσω την ώρα εκείνη».

 

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook