Follow us

Παππάς: Σιγά τώρα, αν φύγει το ΔΝΤ δεν χρειάζεται νέα συμφωνία

«Αυτήν την στιγμή δεν θεμελιώνεται από τα δεδομένα που έχουν οι ευρωπαϊκοί θεσμοί ότι χρειάζονται νέα μέτρα», λέει ο υπουργός Ν. Παππάς.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Παππάς: Σιγά τώρα, αν φύγει το ΔΝΤ δεν χρειάζεται νέα συμφωνία

«Η συνεδρίαση του ΔΣ του ΔΝΤ στις 6 Φεβρουαρίου, είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσει και να μπει η συζήτηση επί των πραγματικών δεδομένων, ώστε κάθε πλευρά να πει ποια δεδομένα εμπιστεύεται: αυτά του ΔΝΤ ή των ευρωπαίων και κυρίως να το πει η γερμανική πλευρά, διότι το Ταμείο επιμένει ότι με βάση τα δικά του στοιχεία επιμένει για νέα μέτρα, ενώ η πραγματικότητα δεν είναι αυτή», τόνισε μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ο Νίκος Παππάς.

Όπως επανέλαβε πολλές φορές, «οι δανειστές δεν είναι ένα ενιαίο μπλοκ, έχουν διαφορές μεταξύ τους τόσο για το χρέος όσο και για το status στο οποίο βρίσκεται η οικονομία», υπογραμμίζοντας ότι «αυτήν την στιγμή δεν θεμελιώνεται από τα δεδομένα που έχουν οι ευρωπαϊκοί θεσμοί ότι χρειάζονται νέα μέτρα» και προσθέτοντας «έχουμε συμφωνία ως το 2018, η οποία λειτουργεί και δεν ανακύπτει από πουθενά η ανάγκη για νέα μέτρα, εκτός από άλλες χώρες που είναι σε προεκλογική περίοδο, όπως αυτές στην Κεντρική Ευρώπη».

«Είμαι κατηγορηματικός ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ληφθούν νέα μέτρα. Όποιος ισχυρίζεται ότι χρειάζονται, θα πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να μας πείσει» σημείωσε ο κ. Παππάς, επισημαίνοντας ότι «η Ελλάδα έχει τηρήσει τα συμφωνημένα, έχει αποδώσει δημοσιονομικά, έχει εμφανίσει καλύτερους δείκτες. Όλα τα δεδομένα καταμαρτυρούν ότι η ελληνική οικονομία μπορεί και ότι τα καταφέρνει, φαίνεται όμως πως κάποιοι δεν το παραδέχονται, διότι βαρύνονται από τα σφάλματα των δύο προηγούμενων προγραμμάτων.

Για τον ρόλο και την στάση του ΔΝΤ

«Η ελληνική πλευρά πριν την συμφωνία του Ιουλίου είχε επισημάνει την ανάγκη να υπάρξει ευρωπαϊκή λύση. Άλλοι ζήτησαν το ΔΝΤ και η Ελλάδα συμφώνησε για να προχωρήσει η συμφωνία. Τώρα οι ίδιοι έχουν πρόβλημα, με τις θέσεις του Ταμείου για την ανάγκη διευθέτησης του χρέους», επεσήμανε ο ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κι Ενημέρωσης.

Αναφορικά με μια ενδεχόμενη απόφαση του ΔΝΤ να μην μετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα, ο κ. Παππάς απάντησε «σιγά τώρα, δεν νομίζω ότι πρέπει να τρομοκρατούμε τον κόσμο. Μέχρι και ο κ. Σόιμπλε, που έχει πολιτευτεί εδώ και χρόνια με την θέση ότι το Ταμείο είναι απαραίτητο στα ελληνικά προγράμματα, αλλά για πρώτη φορά άρχισε να περιγράφει μια νέα κατάσταση, χωρίς το ΔΝΤ», συμπληρώνοντας ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι «χωρίς νέα συμφωνία. Δεν χρειάζεται νέα. Εμείς έχουμε συμφωνία με ESM, που είναι εν ισχύ και αποδίδει».

Σε ότι αφορά την διαπραγμάτευση για τα εργασιακά, ο κ. Παππάς είπε ότι «χρειάζεται ένα μέτωπο πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων, για να υπερασπιστούμε τις συλλογικές διαπραγματεύσεις και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων».

«Η εικόνα από την συζήτηση μέσα στο Eurogroup δεν είναι αυτή που κάποια μέσα ενημέρωσης, κυρίως διεθνή, επέλεξαν να αναπαράγουν. Κάποιοι δεν έχουν την τόλμη να δηλώσουν δημοσίως αυτά που οι ίδιοι διαρρέουν» είπε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κι Ενημέρωσης, σημειώνοντας ότι «στην Γερμανία κλιμακώνεται μια συζήτηση σε σχέση με το ελληνικό πρόγραμμα και την ανάγκη να μην υπάρξουν περαιτέρω μέτρα λιτότητας και ότι «το συντηρητικό κόμμα της Γερμανίας, το «αδελφό» κόμμα της ΝΔ, έχει καταστήσει εκ των πραγμάτων ως κεντρικό προεκλογικό θέμα το ελληνικό πρόγραμμα».

Για τον ΕΝΦΙΑ

«Αναγνωρίζουμε ότι η μεσαία τάξη περνάει δύσκολα. Τον ΕΝΦΙΑ τον κληρονομήσαμε. Όταν δεν μπορέσαμε να τον καταργήσουμε, πήγαμε σε εκλογές και ο λαός ενέκρινε το πρόγραμμα μας και ύστερα υπήρξε αναδιανομή των βαρών του φόρου» ανέφερε ο Νίκος Παπάς.

Για τον χώρο της Υγείας

Όσο αναφορά στον χώρο της Υγείας επεσήμανε χαρακτηριστικά πως «έχει γίνει πάρτι» και τόνισε πως «τις επόμενες ημέρες και τους επόμενους μήνες θα γίνουν αποκαλύψεις». «Οι εισφορές υπέρ της Υγείας είναι πόρος αγαθός, που πιάνει τόπο» συμπλήρωσε.

Ο Τσακαλώτος και τα σενάρια εκλογών

Σχετικά με τις πληροφορίες για ρήξη στις σχέσεις Τσακαλώτου – Τσίπρα, ο κ. Παππάς είπε ότι προέρχονται από «ευφάνταστα σενάρια, στα οποίο ποντάρει η ΝΔ, που τα εφηύρε για να απαλύνει τον πόνο της από την συζήτηση στην Βουλή για την διαπλοκή»

«Τα σενάρια πολιτικού εκτροχιασμού, τα σκέφτονται, τα πριμοδοτούν και τα συντηρούν στην επικαιρότητα κύκλιοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που εύχονται ακόμη μια καταστροφή. Καταστροφή δε θα γίνει, η αξιολόγηση θα κλείσει γρήγορα», τόνισε ο κ. Παππάς, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις, όπως αυτή της Metron Analysis για τον ΑΝΤ1, είπε «αυτές τις δημοσκοπήσεις μπορεί να τις πάρει ο κ. Μητσοτάκης να τις βάλει κάτω από το μαξιλάρι του και να ονειρεύεται ότι θέλει. Θα πάθει ότι και οι οπαδοί του στις εκλογές του Σεπτεμβρίου και στο δημοψήφισμα. Δεν υπάρχει το σενάριο της αριστερής παρένθεσης».

Για το τρολάρισμα για την Διαστημική Υπηρεσία

"Τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν ευφάνταστα και επιλέξαμε κι εμείς αν τα αναπαράγουμε" σχολίασε ο Νίκος Παπάς για το τρολάρισμα για την Διαστημική Υπηρεσία. "Το προβλημα" πρόσθεσε "είναι η θέση της ΝΔ. Είδα σχόλια του κ. Γεωργιάδη, είναι αντιπρόεδρος της Νδ, το ξεχνάει όταν έχει το κινητό στο χέρι".

Παράλληλα, σημείωσε πως ήταν "θετικός ο αντίκτυπος αυτής της πρωτοβουλίας στην επιστημονιοκή κοινόητα σε όλη την Ελλάδα, στην επιχεριηματική κοινότητα που αναπτύσσει προϊόντα και υπηρεσίες για το διάστημα" και τόνισε πως "η συγκρότηση της υπηρεσίας ευκαιρία για το πώς η έρευνα και η παραγωγή θα μπορέσει να συμβάλλει στην ανάπτυξη της χώρας".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Γιατί όλοι μιλάνε για αυτό το νέο εστιατόριο στην Ομόνοια;

Το μεγάλο σουξέ της νέας χρονιάς έχει αισθητική που σου γλυκαίνει την καρδιά και μαγειρική άποψη που ιντριγκάρει, ψάχνοντας το μίτο που ενώνει τη σύγχρονη ελληνική γεύση με τις ανατολίτικες επιρροές της.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ 20 Δεκ 2025 | 16:50

Νίκος Γιαννόπουλος για τον ξυλοδαρμό από τον Νίκο Παππά: "Όποιος με αποκαλεί μέθυσο θα βρεθεί στα δικαστήρια"

Ο δημοσιογράφος δηλώνει έτοιμος να προχωρήσει σε δικαστική διαμάχη, εναντίον εκείνων που τον αποκαλούν "προκλητικό" ή "μέθυσο".

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ MEGA 19 Δεκ 2025 | 22:31

Γιαννόπουλος: Ο Παππάς λέει ψέματα - Και με χτύπησε από πίσω και με γρονθοκόπησε [βίντεο]

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου θα προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα και μήνυση κατά του Νίκου Παππά

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19 Δεκ 2025 | 10:52

Ο προκλητικός Νίκος Παππάς εμφανίστηκε στη... Σκορδά: "Ζητάω συγγνώμη - Δεν έχει ούτε γρατζουνιά ο Γιαννόπουλος"

Ο ευρωβουλευτής δήλωσε ότι δεν γρονθοκόπησε τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο, ούτε τον χτύπησε από πίσω. Εκανε λόγο για σπρώξιμο και χαστούκι.

ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ 18 Δεκ 2025 | 16:39

Γιαννόπουλος για επίθεση Παππά: Μου έστελνε μηνύματα να τα βρούμε - Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνουμε μ' αυτά

Ο δημοσιογράφος αφηγήθηκε όσα έγιναν τη νύχτα της Τρίτης 16/12 στο Στρασβούργο, όταν του επιτέθηκε ο Νίκος Παππάς

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 18 Δεκ 2025 | 16:16

Νίκος Παππάς: Πληροφορίες ότι βρίσκεται στην Αθήνα - Φυγαδεύτηκε μέσω Γερμανίας για να γλιτώσει το αυτόφωρο

Ο Νίκος Παππάς διαφεύγει τη σύλληψη για τη βίαιη επίθεση στον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο.

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 18 Δεκ 2025 | 12:26

Καρφιά Σακελλαρίδη σε Τσίπρα για τον "νταή" Νίκο Παππά: Τον ήθελε και υποψήφιο για Δήμαρχο της Αθήνας...

"Αυτή η "μεμονωμένη" ψηφίδα αποτελεί ένα κομμάτι της συνολικότερης εικόνας του προβλήματος της απαξίωσης της Αριστεράς, που σήμερα δεν πείθει και δεν εμπνέει, παρά τα φτιασιδώματα και τις επιστροφές".

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 18 Δεκ 2025 | 10:28

Άφαντος ο νταής Νίκος Παππάς μετά τις μπουνιές κατά δημοσιογράφου - Διαφωνεί με τη διαγραφή του ο Πολάκης

Ο Π. Πολάκης πρότεινε να επανεξεταστεί το ενδεχόμενο της διαγραφής του Νίκου Παππά - Τα μηνύματα που έστειλε "στην ηγεσία της Κουμουνδούρου".

"ΑΝΑΙΤΙΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ" 17 Δεκ 2025 | 23:51

Γιαννόπουλος για Παππά: Δεν θέλω να με πλησιάσει ξανά, είναι επικίνδυνος - Θα πάω μέχρι τέλους τον νομικό αγώνα [βίντεο]

"Ο Νίκος Παππάς "δεν μπορεί να κουμαντάρει τον θυμό και την οργή του - Θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι παιδί", σχολίασε ο δημοσιογράφος

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ VIRAL 17 Δεκ 2025 | 22:14

"Εργα και ημέρες" του Νίκου Παππά: Οι βρισιές σε δημοσιογράφους, η επίθεση σε διαιτητή και οι χυδαιότητες

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Παππάς πρωταγωνιστεί αρνητικά σε επεισόδιο, αφού το... βιογραφικό του είναι γεμάτο από ύβρεις, επιθέσεις και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς

ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 17 Δεκ 2025 | 20:41

Προκλητικός ο Παππάς για τον ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: "Δεν θα αναλύσω σε ποια κατάσταση ήταν - Αντέδρασα λάθος"

"Από σεβασμό στο γεγονός ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είναι πατέρας δύο παιδιών, δεν θα αναλύσω δημόσια τουλάχιστον το τι έγινε", έγραψε ο Νίκος Παππάς

ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 17 Δεκ 2025 | 20:18

Ο Άδωνις "καρφώνει" τον Παππά για τον ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: "Γενναίο παλικάρι, κρύβεται μην τον συλλάβουν"

"Τον βρήκε ο Αλέξης Τσίπρας, τον έβαλαν στο ψηφοδέλτιο και τον ψήφισαν χιλιάδες διότι λέει "τους άρεσε η μαγκιά του", έγραψε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Νίκο Παππά

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 17 Δεκ 2025 | 19:30

Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που γρονθοκόπησε ο Παππάς: "Πώς να μη σε χτυπήσω έτσι όπως είσαι;"

Η πρώτη αντίδραση του δημοσιογράφου που χτύπησε ο Νίκος Παππάς - Πώς έγινε το επεισόδιο, τι του είπε ο ευρωβουλευτής

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 17 Δεκ 2025 | 18:41

Π. Μαρινάκης για το περιστατικό βίας του Ν. Παππά και τη διαγραφή του από ΣΥΡΙΖΑ: "Είναι αργά για… δάκρυα"

"Έπρεπε να χειροδικήσει για να αναγκαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ να τον διαγράψει", σημειώνει ακόμη ο κ. Μαρινάκης και προσθέτει: "Τώρα, όμως, είναι αργά για… δάκρυα"

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 17 Δεκ 2025 | 17:18

Εκτός Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς: Γρονθοκόπησε Ελληνα δημοσιογράφο στο Στρασβούργο

Ο Νίκος Παππάς χτύπησε δημοσιογράφο σε μπαρ στο Στρασβούργο και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου

«ΙΘΑΚΗ» 24 Νοε 2025 | 12:31

Νίκος Παππάς για βιβλίο Τσίπρα και την "απαράδεκτη επιπολαιότητα": Απεφάνθη ο λαός για τη συμμετοχή μου στα ψηφοδέλτια

"Δεν έχει ραγίσει το γυαλί με τον Τσίπρα. Έχουμε άψογη πολιτική σχέση", τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ 15 Νοε 2025 | 00:09

Fitch Ratings: Αναβάθμισε σε "ΒΒΒ" την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας - Με σταθερές προοπτικές

"Η αναβάθμιση της Fitch σημαίνει ότι η Ελλάδα αλλάζει επίπεδο", σημειώνει ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κυριάκος Πιερρακάκης

ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ 11 Νοε 2025 | 12:46

Το "συγγνώμη" του Αλέξη Τσίπρα στους καναλάρχες για τις άδειες: "Λάθος η μετωπική σύγκρουση και η διαδικασία"

Ο Αλέξης Τσίπας αφιερώνει 14 σελίδες από το βιβλίο του στις τηλεοπτικές άδειες και τη "μάχη" με τους καναλάρχες.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 16 Οκτ 2025 | 10:37

Πιερρακάκης στη σύνοδο του ΔΝΤ: Η Ελλάδα θα μειώσει το δημόσιο χρέος της από το 210% του ΑΕΠ σε 137,6% το 2026

Όπως ανέφερε ο υπουργός, οι επικαιροποιημένες προβλέψεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αναθεωρούν προς τα πάνω τον ρυθμό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

ΥΨΗΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΕΟΣ 15 Οκτ 2025 | 17:18
ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ 14 Οκτ 2025 | 18:57

ΔΝΤ: Ανάπτυξη 2% για την ελληνική οικονομία το 2026 και μείωση του πληθωρισμού στο 2,5%

Η παγκόσμια ανάπτυξη αναμένεται να επιβραδυνθεί από 3,3% το 2024 σε 3,2% το 2025 και 3,1% το 2026

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 11 Οκτ 2025 | 09:28

Το δημόσιο χρέος επιστρέφει στα προμνημονιακά επίπεδα του 2009 – Τα άμεσα οφέλη και το σχέδιο πρόωρης αποπληρωμής

θα διαμορφωθεί το επόμενο έτος σε 359 δισ. ευρώ ή 137,6% του ΑΕΠ (μείωση κατά 7,8 ποσοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ έναντι του 2025), όταν ήταν 147,8% του ΑΕΠ το 2010.

"ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥΣΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ». 07 Οκτ 2025 | 16:21

Παππάς: Να προχωρήσουμε σε εκλογική συνεργασία χωρίς καθυστερήσεις - Επικεφαλής εκλεγμένος από τον αριστερό και προοδευτικό κόσμο

"Δεν πρέπει να υπάρξει καθυστέρηση και πρέπει να υπάρξει εκλογή επικεφαλής από τον προοδευτικό κόσμο", τόνισε ο Νίκος Παππάς.

ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 30 Σεπ 2025 | 16:03

Νίκος Παππάς για την επίθεση στο Κολωνάκι: Λόγω θέσης και εμπειρίας δεν πλακώνομαι πλέον στα πεζοδρόμια

"Δεν είναι το πεδίο μου ούτε τα δικαστήρια, ούτε οι αστυνομίες, θα την αποσύρω την μήνυση", είπε ο πρώην μπασκετμπολίστας και νυν ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 Σεπ 2025 | 07:07

Ο Νίκος Παππάς δέχθηκε φραστική επίθεση σε εστιατόριο στο Κολωνάκι - Μήνυση από τον ευρωβουλευτή

Στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος κατέληξαν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, ένας 34χρονος Πολωνός και μία 35χρονη Ελληνίδα.

ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ 09 Σεπ 2025 | 23:34

Η Ουκρανία υπέβαλε επίσημα αίτημα στο ΔΝΤ για ένα νέο πρόγραμμα δανεισμού

Η Ουκρανία δαπανά περίπου το 60% του συνολικού προϋπολογισμού της για να χρηματοδοτήσει την πολεμική προσπάθεια

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ 27 Αυγ 2025 | 10:35

Γαλλία: Στο χείλος του γκρεμού η κυβέρνηση Μπαϊρού - Οι αντιδημοφιλείς περικοπές και το "φάντασμα" του ΔΝΤ

Ο προϋπολογισμός του Μπαϊρού για το 2026 περιλαμβάνει δισεκατομμύρια ευρώ σε περικοπές, με στόχο να καθησυχάσει τους πιστωτές και να μειώσει το έλλειμμα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ 09 Ιουλ 2025 | 13:41

Ξεκινά η αξιολόγηση των νοσοκομείων από τους ασθενείς: 35 ερωτήσεις για φροντίδα, επικοινωνία, καθαριότητα, σίτιση

Το εργαλείο παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 18 Ιουν 2025 | 23:44
ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ 18 Ιουν 2025 | 14:27

"Δεν θα μας δείρετε κιόλας, κύριε 13-0 - Σιγά τα αίματα": Η αντίδραση του Μητσοτάκη στις φωνές του Παππά στη Βουλή [βίντεο]

Ο Νίκος Παππάς διέκοψε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον πρωθυπουργό να απαντά λέγοντας "Σιγά τα αίματα, δεν θα μας δείρετε κιόλας, σιγά κύριε 13-0".

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 16 Ιουν 2025 | 09:11

Το "φάντασμα" Τσίπρα πάνω από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Οι απουσίες, οι αποχές και η συμμαχία Φάμελλου, Πολάκη και Παππά

Στο δίλημμα "επίδειξη ισχύος" στην ηγεσία ή "μέτωπο" κατά πρωτοβουλίας και μανιφέστου Τσίπρα, Πολάκης και Παππάς επέλεξαν ξεκάθαρα το δεύτερο.

"ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ" 27 Μαϊ 2025 | 13:34

Συνδικαλιστής της ΟΛΜΕ στον Παπαχλιμίτζο: "Αν συμφωνείτε με την αξιολόγηση, δεν θα έπρεπε να έχετε εκπομπή στην ΕΡΤ"

Το σχόλιο του συνδικαλιστή της ΟΛΜΕ Ανδρέα Καργόπουλου προκάλεσε αμηχανία στο στούντιο της ΕΡΤ.

"ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ" 21 Μαϊ 2025 | 16:46

Έως τις 31 Μαΐου παρατάθηκε η προθεσμία αξιολόγησης δημοσίων υπηρεσιών από τους πολίτες

Δικαίωμα πρόσβασης στην ψηφιακή εφαρμογή έχουν όλα τα ενήλικα φυσικά πρόσωπα.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ «45ΛΕΠΤΕΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ» 19 Μαϊ 2025 | 12:52
ΚΑΜΙΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 16 Μαϊ 2025 | 12:10

Δυόμισι χιλιάδες εκπαιδευτικοί αρνήθηκαν ή παρεμπόδισαν τη διαδικασία αξιολόγησής τους - Παραπέμφθηκαν στο πειθαρχικό

Καμία υπαναχώρηση από τον νόμο της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, διαμηνύει η υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη

ΣΥΡΙΖΑ 15 Μαϊ 2025 | 13:05

Παππάς: Στο επόμενο Πόθεν Έσχες θα φανεί για ποιους ήρθε η ύποπτη κυβερνητική τροπολογία για τις offshore

O Νίκος Παππάς χαρακτήρισε "ύποπτη" την κυβερνητική τροπολογία που επιτρέπει τη συμμετοχή συζύγων και συγγενών πρώτου βαθμού των πολιτικών σε εταιρείες του εξωτερικού.

ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ 08 Μαϊ 2025 | 13:25

Νίκος Παππάς για Light: "Καταδικάζουμε το τραγούδι αλλά δεν θα καταδικάσουμε το παιδί για μία άτυχη στιγμή"

"Είναι ένα παιδί προοδευτικό που έχει ιδέες, δεν είναι τυχαίο που τον επέλεξε ο ΛΕΞ να συνεργαστούν. Ας του δώσουμε μια ευκαιρία, είναι νέος άνθρωπος", είπε ο Νίκος Παππάς.

36 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 07 Μαϊ 2025 | 06:03

Πώς θα βαθμολογούμε τα δημόσια νοσοκομεία: Από τους χρόνους αναμονής μέχρι το φαγητό και την καθαριότητα

Οι πολίτες που επισκέπτονται τα δημόσια νοσοκομεία θα μπορούν στη συνέχεια και να τα βαθμολογούν.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ 06 Μαϊ 2025 | 12:49

Μητσοτάκης: Πέντε εκατ. πολίτες θα αξιολογούν το Δημόσιο – Διαδικασία λίγων λεπτών για βαθμολόγηση 45 υπηρεσιών

Το ερωτηματολόγιο θα αποτελείται από περίπου 50 ερωτήσεις και θα καλύπτει περίπου 45 υπηρεσίες και φορείς.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 06 Μαϊ 2025 | 12:14
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 30 Απρ 2025 | 15:56

Λιβάνιος: Πότε ξεκινά η αξιολόγηση του Δημοσίου από τους πολίτες

Αναφορικά με τις αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Θεόδωρος Λιβάνιος τόνισε οτι είναι προτιμότερο να υπάρχουν συνεργασίες, πριν τις εκλογές παρά μετά.

ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 28 Απρ 2025 | 18:38

Στο "μικροσκόπιο" του ΔΝΤ μπαίνουν οι ελληνικές τράπεζες - Η πρώτη αξιολόγηση μετά το 2006

Η άσκηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της τακτικής αξιολόγησης των χωρών από το ΔΝΤ, και για την Ελλάδα θα είναι η πρώτη φορά που θα διεξαχθεί από το 2006.

ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 27 Απρ 2025 | 10:02

Ξεκινά αυτή την εβδομάδα η αξιολόγηση του Δημοσίου από τους πολίτες - Πώς θα γίνεται η βαθμολόγηση

Η διαδικασία της αξιολόγησης των δημόσιων υπηρεσιών από τους πολίτες θα επαναλαμβάνεται δύο φορές τον χρόνο, τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο.

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ 26 Απρ 2025 | 08:10

Οι πολίτες βαθμολογούν το Δημόσιο της ταλαιπωρίας - Πώς θα γίνεται

Οι πολίτες από την Τετάρτη το μεσημέρι θα μπορούν να μπουν σε μία ηλεκτρονική πλατφόρμα και να διατυπώσουν τη γνώμη τους για την εμπειρία με το δημόσιο και τα στελέχη του.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 25 Απρ 2025 | 13:09

Μητσοτάκης: Οποιος εκπαιδευτικός αρνείται να αξιολογηθεί, δεν πρέπει να έχει θέση στο Δημόσιο - Παράθυρο για μείωση της ύλης

"Αν κάποιος αρνείται να αξιολογηθεί, δεν πρέπει να έχει θέση στο δημόσιο", τόνισε από το υπουργείο Παιδείας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ 25 Απρ 2025 | 09:54

Διευθύντρια ΔΝΤ σε Πιερρακάκη: Αυτό που βλέπουμε στην Ελλάδα είναι αυτό που θέλουμε να δούμε παντού

"Αυτό που βλέπουμε στην Ελλάδα είναι αυτό που θέλουμε να δούμε παντού", σημειώνει η διευθύντρια του ΔΝΤ.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 24 Απρ 2025 | 12:17

Λιβάνιος: Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινά η αξιολόγηση του Δημοσίου από τους πολίτες

Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινά η αξιολόγηση του Δημοσίου από τους πολίτες, ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος, μιλώντας στην ΕΡΤ.

ΡΕΥΣΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ 22 Απρ 2025 | 17:26

Το ΔΝΤ αναθεωρεί προς τα κάτω τις προβλέψεις του για την παγκόσμια οικονομία - Ποιες χώρες θα επηρεαστούν από τους δασμούς

Το ΔΝΤ αναμένει ότι η παγκόσμια ανάπτυξη θα ανέλθει στο 2,8% φέτος, ποσοστό αναθεωρημένο προς τα κάτω κατά 0,5% σε σύγκριση με την εκτίμηση του Ιανουαρίου.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ 14 Απρ 2025 | 18:42

Καμπανάκι ΔΝΤ για τον εμπορικό πόλεμο και τους δασμούς του Τραμπ: "Μπορεί να οδηγήσει σε χρηματιστηριακό κραχ"

Το ΔΝΤ καλεί τους χρηματοπιστωτικούς θεσμούς να κρατήσουν αρκετά κεφάλαια και ρευστότητα ώστε να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενες απώλειες λόγω γεωπολιτικών κινδύνων.

09 Απρ 2025 | 11:52

ΠΑΣΟΚ: Ο ΥΠΟΙΚ πανηγυρίζει κάνοντας επιλεκτική ανάγνωση της έκθεσης του ΔΝΤ

Ο Τομέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής τονίζει ότι απαιτείται επεξεργασμένο σχέδιο και όραμα για την οικονομία.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ 07 Απρ 2025 | 18:23

Θετική η έκθεση ΔΝΤ για την Ελλάδα: Προβλέπει ανάπτυξη 2,1% για φέτος - Ζητά συγκράτηση στις αυξήσεις μισθών

Σύμφωνα με το ΔΝΤ, "μια ισχυρότερη και πιο επίμονη από το αναμενόμενο αύξηση των μισθών θα μπορούσε να τροφοδοτήσει περαιτέρω τον πληθωρισμό των υπηρεσιών".

ΒΟΥΛΗ 03 Απρ 2025 | 17:31

Σκληρή κόντρα Γεωργιάδη - Κωνσταντοπούλου για Χ.Α : "Την προστάτευε μέσα στο κοινοβούλιο" - "Αρνητής του Ολοκαυτώματος"

"Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν εκείνη που υποστήριζε και προστάτευε την ΧΑ μέσα στο κοινοβούλιο σε κάθε συνεδρίαση" είπε ο κ. Γεωργιάδης - "Σε εμένα ύφος δεν σας παίρνει"

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΑΣΟΚ 28 Μαρ 2025 | 09:36

Εκτός γραμμής η Κατερίνα Μπατζελή: Τοξική και λανθασμένη η δήλωση του ΠΑΣΟΚ για τον Νίκο Παππά ως "κύριο 13-0"

Η Κατερίνα Μπατζελή δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να κατρακυλάει σε τέτοιου τύπου τοξικότητες.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 27 Μαρ 2025 | 18:22

Έντονη αντίδραση ΠΑΣΟΚ για τις δηλώσεις Παππά: "Θα συνεχίσει να παραμένει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ένας τοξικός υβριστής;"

"Για άλλη μια φορά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύουν ότι παραμένουν αμετανόητοι, βυθισμένοι στην τοξικότητα και στα παιχνίδια του παρασκηνίου", αναφέρει το ΠΑΣΟΚ

ΣΥΡΙΖΑ 27 Μαρ 2025 | 11:23

Νίκος Παππάς: Η θέση Ανδρουλάκη για τα "αθροίσματα" μπορεί να εξηγηθεί μόνο αν κάποιος του έβαλε βέτο

"Η διατύπωσή του ότι αν αθροιστούμε θα μειωθούν συνολικά οι δυνάμεις, παραβιάζει την κοινή λογική και τα μαθηματικά" υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 23 Μαρ 2025 | 08:19

Το πρόβλημα με τη "χαλαρή" αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων - Τι εντοπίστηκε μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Το προσωπικό του δημοσίου τομέα πάντως αξιολογείται κάθε έτος και τις επομενες μέρες ολοκληρώνεται η διαδικασία για την αξιολογική περίοδο 2024.

ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ 17 Μαρ 2025 | 13:02

Αντιδράσεις για τη δήλωση του Νίκου Παππά για Βορίδη: "Θα φοβόμαστε μην μας τουφεκίσει κανένας λιμενικός"

Αντιδράσεις για το σχόλιο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά για την τοποθέτηση του Μάκη Βορίδη στο Υπουργείο Μετανάστευσης

ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ 16 Μαρ 2025 | 11:39

Νίκος Παππάς για ανασχηματισμό: Την επόμενη φορά ο πρωθυπουργός να τους αλλάζει... κούρεμα ή γραβάτα, για να μην κουράζει

Είναι δίκαιος αρχηγός, όλα τα πρωτοπαλίκαρα τα ‘βόλεψε’", σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

ΟΙΚΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ 14 Μαρ 2025 | 23:49

Η Moody’s αναβάθμισε την Ελλάδα στην επενδυτική βαθμίδα Baa3 με σταθερές προοπτικές

O Moody's είναι ο μόνος από τους τρεις μεγάλους αμερικανικούς οίκους αξιολόγησης που δεν είχε δώσει έως τώρα την επενδυτική βαθμίδα στην Ελλάδα.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 06 Μαρ 2025 | 14:09

Τέμπη - Σκληρή κόντρα στη Βουλή με Σκέρτσο, Φάμελλο και Τσακαλώτο¨"Εσείς κάνατε συγκάλυψη στο Μάτι" - "Άντε φύγε από δω"

Ο Άκης Σκέρτσος έδειξε από το κινητό του τηλέφωνο τη φωτογραφία με την σύσκεψη που είχε συγκαλέσει ο Τσίπρας το μοιραίο βράδυ στο Μάτι και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για συγκάλυψη

02 Μαρ 2025 | 10:16

Προσδοκίες για νέες αναβαθμίσεις μέσα στο 2025- Στο επίκεντρο η ετυμηγορία της Moody΄s

Στο υπουργείο Οικονομικών εκτιμούν ότι το 2025 θα είναι έτος νέων αναβαθμίσεων.

ΝΕΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ 27 Φεβ 2025 | 17:18

Κεδίκογλου κατά Παππά: Μου είχε πετάξει καρέκλα σε ΚΕ επειδή είχα κάνει δηλώσεις που δεν του άρεσαν

Χυδαιότητα καταλόγισε ο Συμεών Κεδίκογλου στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά, λέγοντας ότι "χρησιμοποιεί γλώσσα καταγωγίου Τρούμπας δεκαετίας’ 60".

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 26 Φεβ 2025 | 20:41

Χυδαιότητα από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παππά: "ΝΔ φυτώριο δολοφόνων, παιδοβιαστών" - Άλλαξε την ανάρτηση μετά τον σάλο

Για άνευ προηγουμένου υβριστικό παραλήρημα κατηγορεί τον Νίκο Παππά ο Παύλος Μαρινάκης - Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ 15 Φεβ 2026 | 23:44

Πολάκης: ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ να αγοράσουν μαζί τις φωτογραφίες από την εκτέλεση των 200 ηρώων κομμουνιστών

Για "ελάχιστο δείγμα τιμής, μνήμης και ενότητας μπροστά στην Ιστορία μας", κάνει λόγο μέσω ανάρτησής του ο Παύλος Πολάκης

ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 15 Φεβ 2026 | 20:57

Καισαριανή: Βανδαλισμός στο μνημείο των 200 - Ο πολιτικός κόσμος ζητά να αποκτηθούν οι φωτογραφίες

"Η ιστορική μνήμη δεν σβήνει όσο κι αν ενοχλεί κάποιους", σημειώνει ο Δήμος Καισαριανής που ζητά την απόκτηση των ντοκουμέντων

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ 15 Φεβ 2026 | 20:21

Κώστας Καραμανλής για Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη: Σπουδαία γυναίκα που γκρέμισε στερεότυπα

Η πορεία της Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη "χαρακτηρίστηκε από ευγένεια, μετριοπάθεια, θεσμική υπευθυνότητα και σοβαρότητα", σύμφωνα με τον Κώστα Καραμανλή

15 Φεβ 2026 | 17:03

ΝΔ για την απώλεια της Αννας Ψαρούδα-Μπενάκη: Την αποχαιρετούμε με σεβασμό και ευγνωμοσύνη

"Η διαδρομή της Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη στα κοινά χαρακτηρίστηκε από θάρρος, οξυδέρκεια, πολιτική σοφία και αφοσίωση στο καθήκον", τονίζει η Νέα Δημοκρατία

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΟΕΣ 15 Φεβ 2026 | 14:24

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα δώσει αυτόνομο την εκλογική μάχη - Ο λαός έχει ανάγκη μία δημοκρατική αλλαγή με σχέδιο

"Τον δικό μας αγώνα να τον δώσουμε έως το τέλος με πολιτική αυτονομία. Να συνεχίσουμε αταλάντευτα μια πορεία αρχών και αξιών. Για να είναι στο τέλος η νίκη μας νίκη του ελληνικού λαού".

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΙΡΙΑΛ 15 Φεβ 2026 | 12:19

Γεωργιάδης για Κωνσταντοπούλου: Θα της κάνω μήνυση αύριο - Είναι τεράστιος κίνδυνος για τη Δημοκρατία

"Γιατί όποιος την κάνει παρέα την σιχαίνεται και γιατί την σιχαίνεται; Γιατί κάνει μπούλινγκ, βρίζει, όπως διαβάζουμε σήμερα στην Μπαμ αφήνει απλήρωτους εργαζόμενους", είπε.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 15 Φεβ 2026 | 10:36

Μητσοτάκης: Οι πολίτες θέλουν μια Ελλάδα εθνικής αυτοπεποίθησης, όχι εθνικής υστερίας -Θέλουμε κανονική σχέση με την Τουρκία

"Με τον Πρόεδρο Ερντογάν είχαμε μια ειλικρινή και ουσιαστική συζήτηση, για όσα μας φέρνουν πιο κοντά, αλλά και για όσα μας χωρίζουν", λέει μεταξύ άλλων.

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 15 Φεβ 2026 | 08:43

Πότε θα ανακοινώσει ο Αλέξης Τσίπρας το νέο κόμμα

Το δήλωσε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας από τα Γιάννενα: Η ανασύνθεση της προοδευτικής παράταξης απαιτεί χρόνο.

HORECA 2026 14 Φεβ 2026 | 15:22

Επίσκεψη Μητσοτάκη στην HORECA 2026: "Μια έκθεση-σημείο αναφοράς για τον ελληνικό τουρισμό"

Ο πρωθυπουργός περιηγήθηκε στα περίπτερα της έκθεσης και συνομίλησε με επαγγελματίες, εκθέτες και επισκέπτες για τις τάσεις που διαμορφώνονται στην τουριστική αγορά.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ 14 Φεβ 2026 | 12:55

Αναστάσης Παπαληγούρας: Θλίψη στην κηδεία του πρώην υπουργού της ΝΔ – Συντετριμμένη η κόρη του, Λένα

Ο πρώην βουλευτής της Κορίνθου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών το πρωί της Πέμπτης

P-TEC 14 Φεβ 2026 | 09:35

Διάσκεψη Ασφάλειας Μονάχου: Συγχαρητήρια από την κυβέρνηση Τραμπ την Ελλάδα για τον Κάθετο Διάδρομο και τις ενεργειακές συμφωνίες

Ο σύμβουλος του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε την ενέργεια ως "εργαλείο επίτευξης της ειρήνης στην Ουκρανία".

ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 14 Φεβ 2026 | 09:05

Κυρανάκης: "Με διαφάνεια, λογοδοσία και σαφές χρονοδιάγραμμα αποκαθιστούμε την εμπιστοσύνη στον σιδηρόδρομο"

Σε 17 μήνες από σήμερα ξεκινά η σταδιακή έλευση των πρώτων ολοκαίνουργιων συρμών της Hellenic Train - Αναβαθμίζεται ο Προαστιακός

ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ 14 Φεβ 2026 | 07:57

Έρχεται μετωπική κυβέρνησης με Ζωή Κωνσταντοπούλου - "Τέρμα η ανοχή"

Η κυβέρνηση σηκώνει το γάντι στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και δηλώνει τέλος η "ανοχή"

ΒΟΥΛΗ 13 Φεβ 2026 | 19:46

Νομοσχέδιο για ΣΣΕ: Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία - Με ευρύτερη πλειοψηφία αρκετά από τα άρθρα του

Το σχέδιο νόμου επί της Αρχής και στο σύνολό του ψηφίσθηκε με 158 "υπέρ" έναντι 134 "κατά", επί 292 ψηφισάντων.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 13 Φεβ 2026 | 19:33

Καρυστιανού για συλλαλητήριο αγροτων: "Η κοινωνία μίλησε... κάθαρση παντού"

Η Μαρία Καρυστιανού αναφέρεται στην κοινωνία, λέγοντας ότι "έχει μία απαίτηση... κάθαρση παντου".

ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 13 Φεβ 2026 | 18:58

ΠΑΣΟΚ κατά Παναγόπουλου: "Να διευκολύνει" και να μην διεκδικήσει ξανά την προεδρία της ΓΣΕΕ

"Για την προάσπιση του κύρους και της αξιοπιστίας του συνδικαλιστικού κινήματος, ο κ. Παναγόπουλος οφείλει να διευκολύνει, παραιτούμενος των φιλοδοξιών του να ηγηθεί της ΓΣΕΕ", αναφέρει το ΠΑΣΟΚ

ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ "ΚΑΡΦΙΑ" 13 Φεβ 2026 | 18:13

Συνεργάτες Στουρνάρα για Τσίπρα: "Ηθελαν να βάλουν χέρι στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων"

"Για την ταμπακιέρα, κουβέντα", απαντούν συνεργάτες του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος στον Αλέξη Τσίπρα - "Η σκευωρία έσπασε με κρότο"

ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ 13 Φεβ 2026 | 17:16

Μητσοτάκης: Σημαντική ημέρα για το ΕΣΥ και το ΚΑΤ που εκσυγχρονίζονται - Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου

Το Ίδρυμα Π. & Αλ. Κανελλοπούλου θα στηρίξει οικονομικά τον πλήρη εκσυγχρονισμό του νοσοκομείου

ΕΡΕΥΝΑ 13 Φεβ 2026 | 16:56

Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ για τις καταγγελίες Κωνσταντοπούλου… μέσω sms στον Χρυσοχοΐδη, σχετικά με τις δηλώσεις Άδωνι

Η Κωνσταντοπούλου εξέφραζε την ενόχλησή της επειδή ο Γεωργιάδης πληροφορήθηκε από αστυνομικό για τη μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 13 Φεβ 2026 | 16:18

Γερουλάνος: Δικαιώθηκα που έλεγα ότι έχουμε μικρό παράθυρο λόγω των κομμάτων Καρυστιανού και Τσίπρα

Όσα σχολίασε για τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Γερουλάνος.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 13 Φεβ 2026 | 16:16

Ανδρουλάκης σε... Δούκα, Γερουλάνο και Διαμαντοπούλου: Nα καταλάβετε ότι οι εσωκομματικές εκλογές έχουν τελειώσει

"Ο λαός θέλει από εμάς στις εθνικές εκλογές να κλείσει το κεφάλαιο "κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας", είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ 13 Φεβ 2026 | 15:32

Αγρια κόντρα Στουρνάρα- Τσίπρα : Μιλά αυτός που έγραψε βιβλίο χωρίς να πει λέξη για τα "capital controls"...

"Η Ιθάκη του δεν μιλάει για τα capital control, τις κλειστές τράπεζες και το τρίτο μνημόνιο", αναφέρουν κύκλοι του Γιάννη Στουρνάρα

ΣΤΟΧΟΣ Η 3 ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΤΕ 13 Φεβ 2026 | 13:41

Ο Τσίπρας απαντά στις καταγγελίες Στουρνάρα ότι τον εκβίαζε για την Τράπεζα Αττικής: "Αθλιότητα, στερούνται σοβαρότητας"

Ως διαπιστευτήριο στον Κ. Μητσοτάκη με στόχο την 3η θητεία στην Τράπεζα της Ελλάδας, χαρακτήρισε τη συνέντευξη του διοικητή της ΤτΕ ο πρώην πρωθυπουργός

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 13 Φεβ 2026 | 13:16

Μητσοτάκης για την εξάρθρωση κυκλωμάτων από ΑΑΔΕ και ΕΛΑΣ: Η "Νομιμότητα Παντού" είναι για εμάς διαρκής δέσμευση

Ο Πρωθυπουργός εξήρε τη δουλειά της ΕΛ.ΑΣ., λέγοντας ότι "οι επιτυχίες αυτές δεν είναι μεμονωμένες".

ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ 13 Φεβ 2026 | 13:06

Ιστορική στιγμή η επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων- Ενισχύεται το πλαίσιο προστασίας

Η χώρα καταγράφει πρωτιά στην αύξηση απασχόλησης σε ΕΕ και ΟΟΣΑ και η κυβέρνηση επιλέγει να ενισχύσει θεσμικά το πλαίσιο προστασίας.