Παραλήρημα Μπαχτσελί: Κουτσή πάπια ο Τσίπρας, θα θαφτεί στη θάλασσα

«Ο Τσίπρας πρέπει να σταματήσει τις προκλήσεις και να κοιτάξει την ιστορία του. Θα πρέπει να λάβει μαθήματα από τους παππούδες του που τους πετάξαμε στη θάλασσα».

paralirima-mpaxtseli-koutsi-papia-o-tsipras-tha-thaftei-sti-thalassa
SHARE THIS
0
SHARES

Νέο εθνικιστικό παραλήρημα από τον πρόεδρο του Κόμματος Εθνικιστικών Κινήσεων, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, με αφορμή τη δημόσια αντιπαράθεση Τσίπρα - Ερντογάν για τις τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ. 

«Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά. Ο Τσίπρας δήλωσε προκλητικά ότι αν επιμείνουμε στις γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο θα υπάρξει τίμημα. Η κουτσή πάπια ο Τσίπρας είπε πως θα μας εμποδίσουν. Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να γνωρίζει ότι δεν έχει γεννηθεί ακόμη ο πειρατής που θα ανακόψει την πορεία μας στη Μεσόγειο και το Αιγαίο», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ο Τσίπρας πρέπει να σταματήσει τις προκλήσεις και να κοιτάξει την ιστορία του. Θα πρέπει να λάβει μαθήματα από τους παππούδες του που τους πετάξαμε στη θάλασσα. Αν δεν τα πάρει, τότε πρέπει να είναι ήδη έτοιμος να γκρεμοτσακιστεί και να θαφτεί μέσα στη θάλασσα και να τον καταπιεί η θάλασσα. Δεν γνωρίζουμε Έλληνες, Ξέλληνες, όπου είναι να πάμε, θα πάμε. Θα συντρίψουμε όποιον μπαίνει στον δρόμο μας. Προκαλώ τον Τσίπρα να βγει μπροστά μας στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο και να δει το τι θα πάθει».

Φωτο: EPA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook