X

ΠΑΣΟΚ: Στηρίζει Ανδρουλάκη ο "παπα-Μιχάλης" - Η συνάντηση με τον ηθοποιό του "Σασμού" [βίντεο]

"Ευτυχώς στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουμε ανάγκη από σασμό" σχολίασε με χιούμορ ο Νίκος Ανδρουλάκης

Γράφει: TheToc team

Με τον "παπα-Μιχάλη" της τηλεοπτικής σειράς "Σασμός", κατά κόσμον Μιχάλη Αεράκη, συναντήθηκε στα Ανώγεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Μάλιστα, σε βίντεο που ανάρτησε στα social media ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε χαριτολογώντας ότι "ευτυχώς στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουμε ανάγκη από σασμό".

Όπως αναφέρει το creta24.gr, ο Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε στα Ανώγεια με αφορμή τα Υακίνθεια δίνοντας, μάλιστα, το παρών σε εκδήλωση στη μνήμη του "πρύτανη της καρδιάς μας", όπως είπε, Γιώργου Γραμματικάκη.

Ο κ. Ανδρουλάκης παρακολούθησε την εκδήλωση μαζί με τον Μιχάλη Αεράκη, με τον "παπα-Μιχάλη" να εξηγεί τους λόγους που πλήθος κόσμου τιμά με την παρουσία του το πολιτισμικό φεστιβάλ της περιοχής.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στήριξε ανοικτά τον Νίκο Ανδρουλάκη λέγοντας πως είναι "σημερινός και αυριανός πρόεδρος" όπως ανέφερε. Ο Μιχάλης Αεράκης έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Ανδρουλάκη λέγοντας πως είναι καθαρός και έντιμος πολιτικός γι' αυτό και θα είναι δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί.

"Κοκκίνισα" ήταν η απάντηση που έδωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης με αφορμή τα λόγια στήριξης από τον ηθοποιό και έσφιξαν τα χέρια.

Διαβάστε Επίσης