Πηγές ΝΔ: Ο Μεϊμαράκης τα είπε για τον Βορίδη όχι τον Κυριάκο

Οσα είπε ο Μεϊμαράκης σήμερα για τους τζάμπα μάγκες και μη ψήφιση των μέτρων πήγαιναν στον Βορίδη και όχι στον Κυριάκο διευκρινίζουν πηγές της ΝΔ.

piges-nd-o-meimarakis-ta-eipe-gia-ton-boridi-oxi-ton-kuriako
SHARE THIS
0
SHARES

Οσα είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σήμερα για τους τζάμπα μάγκες και μη ψήφιση των μέτρων πήγαιναν στον Βορίδη και όχι στον Κυριάκο διευκρινίζουν πηγές της ΝΔ.

 «Ο  πρώην πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης μας ενημέρωσε, πως τα όσα είπε αναφέρονταν σε δηλώσεις του Μάκη Βορίδη και αφορούσαν το 2015 και την τότε στάση της ΝΔ στη Βουλή, και δεν είχαν καμία σχέση με τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του» διευκρίνιζαν μετά το θόρυβο που προκλήθηκε, πηγές της ΝΔ.  

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη και κληθείς να δικαιολογήσει την στάση που τηρεί σήμερα το κόμμα του ,δεν ψηφίζουμε μέτρα ενώ είχε ψηφίσει το 30 μνημόνιο απάντησε:  Προσωπική μου άποψη τότε, την οποία εξέφρασα στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι ότι δεν έπρεπε να έχουμε ψηφίσει το 3ο μνημόνιο. Ομως επικράτησε εκεί η εξής σκέψη, γιατί υπήρξε η κρατούσα γνώμη στο εσωτερικό της ΝΔ ότι επειδή τότε η κυβέρνηση δεν είχε πλειοψηφία στη Βουλή, επειδή τότε διακινδυνεύαμε πράγματι το να πτωχεύσει η χώρα, η κρατούσα γνώμη υποστήριξε ότι έπρεπε να υπερψηφιστεί το συγκεκριμένο πακέτο μέτρων».

Στο ερώτημα αν τώρα κινδυνεύσει η πλειοψηφία ποια θα είναι η αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ψηφοφορία ο κ. Βορίδης απάντησε: «Δεν θα ψηφίσουμε όχι γιατί δεν βρισκόμαστε στη δραματική κατάσταση που βρισκόμασταν τότε. Θα αφήσουμε την κυβέρνηση να πέσει να πάμε σε εκλογές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook