Τσίπρας: Ο Μπουτάρης μου ευχήθηκε να κερδίσω με μία ψήφο

Στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας και συναντήθηκε με τον Γιάννη Μπουτάρη. Τι σχολίασε ο Α. Τσίπρας και τι του απάντησε ο δήμαρχος Θεσ/νίκης.

plai---plai-tsipras---mpoutaris-sto-dimarxeio-thessalonikis
SHARE THIS
0
SHARES

Στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα Δευτέρα ο οποίος δίπλα – δίπλα με τον Γιάννη Μπουτάρη συζήτησαν τα ζητήματα της Αυτοδιοίκησης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο twitter.

 

Ο κ. Τσίπρας και η συνοδεία του ανέβηκαν στο γραφείο του δημάρχου Θεσσαλονίκης, όπου και τον περίμεναν όλοι οι αντιδήμαρχοι του δήμου. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρατήρησε μάλιστα, ότι ο Γιάννης Μπουτάρης έχει κάνει αλλαγές στη διαρρύθμιση του γραφείου του. «Σαν κάτι να άλλαξε εδώ μέσα» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά ο Α.Τσίπρας δήλωσε: «ο δήμαρχος μου ευχήθηκε να κερδίσω έστω και με μία ψήφο αλλά εγώ του είπα ότι θέλω τη νίκη με... περισσότερες!».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανέφερε ότι «πρέπει να βοηθήσουμε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στον αγώνα που έχει ξεκινήσει προκειμένου να μην τον αφήσει στη... μέση».

 
 
 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook