Τα ονόματα, οι διάλογοι φωτιά & το μήνυμα στο Facebook

Ερχονται στο φως της δημοσιότητας στοιχεία που κατέθεσε ο πρώην υπουργός στην εισαγγελία του Αρειου Πάγου.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Τα ονόματα, οι διάλογοι φωτιά & το μήνυμα στο Facebook

Απροβλεπτες διαστάσεις λαμβάνει το θέμα των καταγγελιών του Γιάννη Πανούση, καθώς έρχονται στο φως της δημοσιότητας στοιχεία που κατέθεσε ο πρώην υπουργός στην εισαγγελία του Αρειου Πάγου.

Τηλεφωνική επικοινωνία στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με φυλακισμένο ηγετικό μέλος των Πυρήνων της φωτιάς έφερε στο δημοσιότητα το Μega.

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: Θα τα δούμε όλα. Θα τα δούμε νομοθετικά: Σάββα Ξηρό, DNA, αποφυλακίσεις, όλα

Μέλος των Πυρήνων: Τίποτα δεν κάνετε

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είμαστε μόνο εμείς, υπάρχει και ο «υπερυπουργός» και αυτός δεν είναι δικός μας

Μέλος των Πυρήνων: Καλά κάναμε τότε και του βάλαμε βόμβα. Μας κοροϊδέψατε, δεν κάνατε τίποτα από αυτά που είπαμε

Το μήνυμα Πανούση μέσω του Facebook

Λίγες ώρες μετά την κατάθεσή του στην Εισαγγελία ο Γιάννης Πανούσης με ανάρτηση στο Facebook, τονίζει ότι «Υπάρχουν στιγμές και καταστάσεις που η αίσθηση του Χρέους σε δυναμώνει για να υπερβείς ανθρώπινα συναισθήματα φόβου και κινδύνων (προσωπικών και οικογενειακών).»

Αναλυτικά η ανάρτηση Πανούση:

«Μόνη ασπίδα μου η κοινωνία
Το’ χω ξαναγράψει..Δεν διαθέτω ακόντιο ή βέλη, γιατί δεν σκοπεύω να επιτεθώ σε κανένα.
Αυτή η υπαρξιακή επιλογή δεν πρέπει όμως να εκλαμβάνεται ως αδυναμία ή ως γενική αμυντική στάση ζωής.
Υπάρχουν στιγμές και καταστάσεις που η αίσθηση του Χρέους σε δυναμώνει για να υπερβείς ανθρώπινα συναισθήματα φόβου και κινδύνων (προσωπικών και οικογενειακών).
Αυτά βιώνω κι αυτά πράττω τώρα.
Για σας, για μας, για όλους».

Τα ονόματα, οι διάλογοι φωτιά & το μήνυμα στο Facebook

Η κατάθεση στην Εισαγγελία

Τα στοιχεία που κατέθεσε ο Γ. Πανούσης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου «ἐχουν ζουμί» και θα οδηγήσουν σε περαιτέρω ποινικές ενέργειες. Αυτό υποστηρίζουν άνθρωποι του περιβάλλοντος του πρώην υπουργού.

Ο ίδιος ο Γ. Πανούσης εξερχόμενος του Αρείου Πάγου ὀπου κατέθεσε τα στοιχεία που διαθέτει, ανάμεσα στα οποία φέρεται πως είναι και απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, δήλωσε: «Το σύνολο των στοιχείων το κατέθεσα για να το αξιολογήσει η Δικαιοσύνη. Η άποψη μου είναι ότι προκύπτουν ποινικές ευθύνες. Αυτό όμως θα το δει η Δικαιοσύνη. Το πολιτικό σύστημα δεν μπόρεσε να κάψει τα καρκινώματα του και έτσι τώρα είναι η ώρα της Δικαιοσύνης».

Πληροφορίες εμφανίζουν τον κο Πανούση να υποδεικνύει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ένα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος ως «έχοντες ευθέως σχέσεις» με τους κρατουμένους ως μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Πανούσης κατέθεσε στοιχεία με συγκεκριμένα ονόματα πολιτικών και μη προσώπων που είτε εμπλέκονται στις απειλές που όπως καταγγέλλει δέχθηκε είτε ήταν γνωστές σε αυτούς. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στα στοιχεία που κατέθεσε περιλαμβάνονται και απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες. Πληροφορίες εμφανίζουν τον κο Πανούση να υποδεικνύει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ένα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος ως «έχοντες ευθέως σχέσεις» με τους κρατουμένους ως μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων,

Πρόκειται για στοιχεία που σύμφωνα με τον πρώην υπουργό γνωρίζει ο Αλεξης Τσίπρας καθώς, όπως δηλώνει ο κος Πανούσης «είχα ενημερώσει σχετικά τον Διοικητή της ΕΥΠ». «Είναι η ώρα της Δικαιοσύνης αφού το πολιτικό σύστημα δεν μπόρεσε να κάψει τα καρκινώματά του», δηλώνει τώρα ο κος Πανούσης.

Τι κατέθεσε στην Εισαγγελέα Διαφθοράς

Περίπου μισή ώρα έμεινε στο γραφείο της εισαγγελέως διαφθοράς, Ελένης Ράικου, ο Γιάννης Πανούσης. Μετά την συνάντηση του με την κα Κουτζαμάνη επισκέφτηκε και την Εισαγγελία διαφθοράς καθώς έχει κληθεί να καταθέσει στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας για διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ.

Σε δήλωσή του εξερχόμενος, ανέφερε: «επισκέφθηκα την εισαγγελέα διαφθοράς η οποία μου ζήτησε να προσθέσω στοιχεία σε έρευνα που διενεργεί για κυκλώματα στο λιμενικό και ενδεχομένως σε ΕΥΠ και αστυνομία που εκμεταλλεύονται μετανάστες. Έδωσα στοιχεία και νομίζω ότι είναι διαφωτιστική αυτή η πτυχή της υπόθεσης. Αναμένεται η τελική κρίση της εισαγγελίας, κατά τη γνώμη μου υπάρχει υπόγεια διασύνδεση με συγκεκριμένα πρόσωπα. Ακολούθησα τη γνώμη του πρωθυπουργού που πιστεύει ότι σε αυτά τα θέματα πρέπει να ακολουθούμε τη δικαστική οδό. Θεωρώ ότι οποιαδήποτε μετακίνηση ή κρίση των προσώπων αυτών αυτή τη περίοδο θα ήταν άστοχη. Υπάρχουν ονόματα είναι γνωστά τα στοιχεία, τα γνωρίζουν.

Στην ερώτηση εάν είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα η κυβέρνηση και εάν τον κάλυψε ο κ Πανούσης απάντησε: «Εγώ δεν ανήκω στη κυβέρνηση δεν είναι θέμα συγκίνησης σέβομαι τους θεσμούς. Ο πρωθυπουργός με τίμησε δύο φορές. Μια που με έβαλε στη κυβέρνηση και μια που με έβγαλε για να με προστατέψει».

Με άλλες δηλώσεις σε ΜΜΕ ο κος Πανούσης έχει υποστηρίξει πως οι σε βάρος του απειλές άρχισαν από τον περασμένο Απρίλιο.

Τα ονόματα, οι διάλογοι φωτιά & το μήνυμα στο Facebook - εικόνα 2

Γεροβασίλη: Γιατί δεν έδρασε ως υπουργός;

Σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη διερωτάται γιατί ο κ. Πανούσης δεν ενημέρωσε επί επτά μήνες την κυβέρνηση και την δικαιοσύνη και γιατί δεν έδρασε ως πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ και της αντιτρομοκρατικής. Εκφράζει δε την πεποίθηση ότι η δικαιοσύνη θα διερευνήσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα η κα Γεροβασίλη δήλωσε: «Ο κ. Πανούσης θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και να εξηγήσει γιατί επί επτά μήνες δεν ενημέρωσε ούτε τη δικαιοσύνη ούτε την κυβέρνηση για όλα αυτά που σήμερα καταγγέλλει. Αντ’ αυτού μοιράζει «διαλόγους» στα μέσα ενημέρωσης. Πρέπει ακόμα να εξηγήσει γιατί ως αρμόδιος υπουργός και πολιτικός προϊστάμενος τόσο της ΕΥΠ όσο και της Αντιτρομοκρατικής δεν έδρασε άμεσα εφόσον εκτιμούσε ως σοβαρές και αξιόπιστες τις πληροφορίες στις οποίες σήμερα αναφέρεται. Είμαι βέβαιη ότι η δικαιοσύνη θα διερευνήσει όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης.»

Πάνος Λάμπρου: Ημουν ειδικός συνεργάτης του υπ. Δικαιοσύνης

Σε ό,τι αφορά στις συνομιλίες στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με φυλακισμένο ηγετικό μέλος των Πυρήνων που παρουσίασε το Μega, ο Πάνος Λάμπρου μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε ανακοίνωση κατηγορώντας το κανάλι για «επιχείρηση συκοφάντησης».

Ο κ. Πάνου δηώνει ότι χρόνια ασχολείται με τα κοινωνικά και πολιτικά κινήματα, και ειδικά με τα δικαιώματα των φυλακισμένων, και ότι συνέδραμε το υπ. Δικαιοσύνης ως ειδικός συνεργάτη. «Στο πλαίσιο αυτής μου της ιδιότητας επισκέφτηκα σχεδόν το σύνολο των ελληνικών φυλακών, όπου συνομιλούσα με μεγάλο αριθμό κρατουμένων, και το ίδιο έκανα κάθε φορά που απεργίες πείνας απειλούσαν τη ζωή των κρατούμενων.» τονίζει το μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ και διερωτάται γιατί ο κ. Πανούσης «προσπαθεί να δημιουργήσει ζήτημα γύρω από το πρόσωπό μου τώρα, μετά την απομάκρυνσή του». Τέλος ο κ. Λάμπρου αναφέρει: «Ο δρόμος προς τη δικαιοσύνη είναι ανοιχτός για όλους».

Το ρεπορτάζ του TheTOC

Ο πρώην υπουργός πέρασε την πόρτα του Αρείου Πάγου στις 11:00 το πρωί συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλη Αλεξανδρή, για να καταθέσει τα ονόματα από τον ΣΥΡΙΖΑ που εμπλέκονται –σύμφωνα με τα όσα έχει καταγγείλει στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα- με ποινικούς κρατούμενους και έγκλειστους στις φυλακές Κορυδαλλού που συνδέονται με την τρομοκρατία και απειλούν την ζωή του και την οικογένεια του.

Το Μέγαρο Μαξίμου όμως επιθυμεί να οδηγηθεί η υπόθεση στην δικαιοσύνη. Αυτό λοιπόν και θα κάνω, θα δώσω τα ονόματα στην Δικαιοσύνη.

Ο πρώην υπουργός μίλησε στο The TOC και υπογράμμισε ότι στόχος του ήταν να υπάρξει πολιτική λύση στο θέμα δηλαδή να εντοπιστούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που διατηρούν τις επαφές με τους κρατουμένους και να απομακρυνθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ με εντολή του Πρωθυπουργού και Προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

«Το Μέγαρο Μαξίμου όμως επιθυμεί να οδηγηθεί η υπόθεση στην δικαιοσύνη. Αυτό λοιπόν και θα κάνω, θα δώσω τα ονόματα στην Δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά. Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα πρόσωπα από τον ΣΥΡΙΖΑ που εμπλέκονται στην υπόθεσή του ο κ. Πανούσης άφησε να εννοηθεί ότι είναι μέλη της ΚΕ και πρώην βουλευτής ενώ σημείωσε ότι ο Πρωθυπουργός έχει γνώση της υπόθεσης όπως και ο Διοικητής της ΕΥΠ κ. Γ. Ρουμπάτης. Παράλληλα ο κ. Πανούσης ξεκαθαρίζει ότι στην υπόθεση του δεν εμπλέκονται πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανήκουν τώρα στην Λαϊκή Ενότητα του Π. Λαφαζάνη.

Τα Νέα στο σημερινό τους πρωτοσέλιδό ισχυρίζονται ότι ο κ. Πανούσης θα κατονομάσει σήμερα δύο βουλευτές και ένας μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Κλήση σε Πανούση από την Ελένη Ράικου

Εντός της ημέρας η εισαγγελέας διαφθοράς Ελένη Ράικου στέλνει κλήση στον πρώην υπουργό προστασίας του πολίτη Γιάννη Πανούση προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας στο πλαίσιο της έρευνας που ήδη διενεργείται για τη διαφθορά στους κόλπους της αστυνομίας.

Τα ονόματα, οι διάλογοι φωτιά & το μήνυμα στο Facebook - εικόνα 3

Αφορμή στάθηκαν οι καταγγελίες του πρώην υπουργού για όσα συμβαίνουν στην αστυνομία αλλά και η αναφορά του ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής του. Στην έρευνα για τη διαφθορά στην αστυνομία, που διενεργείται εδώ και αρκετούς μήνες, θα προστεθούν και όσα στοιχεία έχει να εισφέρει ο πρώην υπουργός, ο οποίος αναμένεται σήμερα να επικοινωνήσει με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη προκειμένου να κλειστεί ραντεβού και να παραδοθεί στη δικαιοσύνη ο φάκελος με τα στοιχεία του.

Πέραν των κινήσεων που θα καθοριστούν από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μετά την παράδοση του φακέλου από τον Γιάννη Πανούση, τις επόμενες ώρες θα κλειστεί το ραντεβού του πρώην υπουργού και με τους εισαγγελείς διαφθοράς.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από την πορεία που θα ακολουθήσει μετά την παράδοση των στοιχείων που διαθέτει στην ανώτατη εισαγγελική λειτουργό, η κ. Ράικου καλεί στο πλαίσιο αυτοτελούς έρευνας τον κ. Πανούση , η οποία έχει ξεκινήσει σε ανύποπτο χρόνο. πολύ καιρό δηλαδή πριν ο ίδιος προβεί στις επίμαχες καταγγελίες που αγγίζουν και ζητήματα διαφθοράς στο χώρο της Αστυνομίας. Η κατάθεσή του θα έχει βαρύνουσα σημασία καθώς λόγω της θέσεώς του, ως υπουργός, θα είναι σε θέση να εισφέρει συγκεκριμένα στοιχεία στις αρχές, όπως εκτιμούσαν δικαστικές πηγές.

Η κλήση από την κ. Ραίκου αναμένεται να φύγει εντός της ημέρας οπότε και θα ορίζεται το ραντεβού του κ. Πανούση με την εισαγγελία για το συγκεκριμένο σκέλος των δηλώσεών του.

Τα ονόματα, οι διάλογοι φωτιά & το μήνυμα στο Facebook - εικόνα 4

Τι λέει η πλευρά του πρώην υπουργού

Κύκλοι προσκείμενοι στον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης, αναφέρουν στο The TOC.gr ότι ο Γ. Πανούσης δεχόταν απειλές για την ζωή του από την εποχή που ήταν στο υπουργείο, καθώς στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που διατηρούσαν επαφές με ποινικούς και κρατούμενους οι οποίοι συνδέονται με την τρομοκρατία είχαν δεσμευτεί στους ίδιους για μία σειρά αλλαγών στους όρους κράτησης.

Όμως οι δεσμεύσεις, όπως για παράδειγμα για αποφυλάκιση κάποιων εξ αυτών- δεν μπορούσαν να υλοποιηθούν και ο εύκολος στόχος ήταν ο Γ. Πανούσης για να χαρακτηριστεί υπεύθυνος για την μη εφαρμογή τους, όπως αναφέρουν οι ίδιοι κύκλοι συμπληρώνοντας ότι κάποια μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μπαινόβγαιναν στον Κορυδαλλό.

Τα ονόματα, οι διάλογοι φωτιά & το μήνυμα στο Facebook - εικόνα 5

Τέλος σημειώνουν ότι δεν έχει τυχαίο πως η χθεσινή ανάρτηση στο Indymedia έχει στοιχεία απολογίας αφού ο συγγραφέας αναφέρει ότι οι κρατούμενοι δεν έχουν σχέση με πολιτικά πρόσωπα και βουλευτές. Το Μέγαρο Μαξίμου έχει ενοχληθεί από την στάση του Γ. Πανούση ενώ αναταραχή έχει προκληθεί στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ από τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης.

Μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας συζητούν στο παρασκήνιο τόσο την ουσία των δηλώσεων Πανούση και προβληματίζονται για τον χρόνο που επέλεξε ο πρώην υπουργός για να δημοσιοποιήσει τις αποκαλύψεις. Αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εκτιμούν τον Γ. Πανούση για την πολιτική και πανεπιστημιακή του διαδρομή, εκφράζουν φόβους ότι πίσω από τη συγκεκριμένη υπόθεση μπορεί να ξετυλιχτεί ένα κουβάρι πολιτικών ευθυνών από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που θα φέρει σε δύσκολη θέση το κυβερνών κόμμα.

Τα ονόματα, οι διάλογοι φωτιά & το μήνυμα στο Facebook - εικόνα 6

Αξίζει να σημειωθεί ότι επί υπουργίας Γ. Πανούση είχε ξεσπάσει σφοδρή σύγκρουση των μελών της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης που ζητούσαν την απομάκρυνσή του. Ανοιχτό μέτωπο είχε ο Γ. Πανούσης και με τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β. Διαμαντόπουλο ο οποίος εντάχθηκε στη ΛΑΕ όταν τον Μάιο του 2015 είχαν αντιπαρατεθεί σκληρά μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τον Γ. Πανούση να ισχυρίζεται ότι «ο Διαμαντόπουλος μαζεύει υπογραφές να με διώξει», και τον Διαμαντόπουλο να απαντά στον υπουργό: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Ποτάμι: Να απαντήσει ο κ. Τσίπρας στις καταγγελίες για παρακράτος

"Όταν ένας πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη καταγγέλλει "παρακράτος και καρκινώματα" υπάρχει ζήτημα λειτουργίας της δημοκρατίας στη χώρα", τονίζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι για τις νέες δηλώσεις του Γ. Πανούση και συνεχίζει:

Η Δικαιοσύνη θα διερευνήσει τις ποινικές ευθύνες. Εγείρεται, όμως, μείζον πολιτικό θέμα το οποίο η κυβέρνηση δεν μπορεί να συνεχίσει να παριστάνει ότι το αγνοεί. Οι καταγγελίες ήταν όντως σε γνώση του Πρωθυπουργού; Αν «ναι» τι έκανε όλους αυτούς τους μήνες; Ο κ. Τσίπρας πρέπει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από το γνωστό και από το παρελθόν «ας πάει στη Δικαιοσύνη» και να πάρει καθαρή θέση. Η λειτουργία παρακράτους (η ύπαρξη του οποίου στο παρελθόν είχε συνδεθεί με την ακροδεξιά) κάνει κάθε δημοκρατικό πολίτη να νοιώθει ρίγη στη σπονδυλική του στήλη".


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 28 Σεπ 2020 | 19:01

Kοινή δήλωση Ελλάδας-ΗΠΑ: Η "ορθή επανάληψη" έσβησε τη λέξη "ιστορική" από τη Συμφωνία των Πρεσπών

Για τραγέλαφο κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, διπρόσωπη χαρακτηρίζει τη ΝΔ το ΚΙΝΑΛ με αφορμή την απάλειψη της λέξης από την κοινή δήλωση.

ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 28 Σεπ 2020 | 16:30

Πέτσας σε Τσίπρα για τη νέα καμπάνια κατά του κορονοϊού: Εμείς δεν έχουμε μπροστινούς σαν τον Καλογρίτσα, θέλουμε να σώσουμε ζωές

Άμεση ήταν η αντίδραση Πέτσα στην κριτική Τσίπρα για την νέα καμπάνια κατά του κορονοϊού και τη χρηματοδότηση των καναλιών

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 28 Σεπ 2020 | 15:14

Τσίπρας: Τώρα που φουντώνει η οργή των πολιτών, δίνετε λεφτά στα κανάλια για να αποκρύψουν την πραγματικότητα

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι η κυβέρνηση σπεύδει να δώσει επιπλέον 2 εκατ. στα κανάλια για την προβολή μηνυμάτων για την πανδημία, ενώ υποχρεούνται να τα προβάλλουν δωρεάν.

"ΦΕΟΥΔΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ" 28 Σεπ 2020 | 13:09

Καρφιά Κοντονή κατά Τσίπρα: Έχουμε φαινόμενα αρχηγισμού - Τα προβλήματα δεν λύνονται με πειθαρχικά

Ο κ. Κοντονής σε συνέντευξή του τόνισε πως υπάρχουν φέουδα μέσα στο κόμμα, ενώ σημείωσε πως τα προβλήματα δεν λύνονται με πειθαρχικά.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΥΡΙΖΑ 28 Σεπ 2020 | 12:52

Ηλιόπουλος: Ανάγκη η κυβέρνηση να προχωρήσει σε άμεση επίταξη των ιδιωτικών ΜΕΘ

Η κυβέρνηση σπατάλησε το χρόνο που κέρδισε η κοινωνία, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 28 Σεπ 2020 | 12:40

Βούτσης: "Ούτε κατά διάνοια" ενδεχόμενο διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ - Δε νομίζω ότι είναι διχαστικό το κλίμα

"Πρωθυπουργό περιορισμένης ευθύνης", που αποποιείται τις ευθύνες του, χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Νίκος Βούτσης.

ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΚΙΤΣΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ 28 Σεπ 2020 | 12:13

Αρπάχτηκαν στον αέρα Μπογδάνος - Γιαννούλης: "Ακροδεξιό απολειφάδι" - "Είστε συνεργάτες της Χρυσής Αυγής"

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί ανάμεσα στον Κ. Μπογδάνο της ΝΔ και τον Χρήστο Γιαννούλη του ΣΥΡΙΖΑ για τις καταλήψει. Το σκίτσο που δείχνει μαθητές σαν πίθηκους.

ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ 26 Σεπ 2020 | 19:13

ΣΥΡΙΖΑ: "Μια κυβέρνηση που επιλέγει να κατηγορεί τους πολίτες, έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα"

"Πολύ γρήγορα θα φανεί ότι η κοινωνία δεν έχει ανάγκη αυτή την κυβέρνηση", τονίζει ο κ. Ηλιόπουλος.

ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 53 26 Σεπ 2020 | 11:15

Καζάνι που "βράζει" ο ΣΥΡΙΖΑ: Δεν κάνει πίσω ο Τσίπρας στο εσωκομματικό "αντάρτικο"

Το πραγματικό "μπρα ντε φερ" είναι μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

«ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ» 25 Σεπ 2020 | 16:51

Πέτσας σε ΣΥΡΙΖΑ: Βγάλτε το κεφάλι από την άμμο, υπάρχει παγκόσμια έκρηξη κρουσμάτων κορονοϊού

Σε στρουθοκαμηλισμό απέδωσε τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για την εξέλιξη της υγειονομικής κρίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ «ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ» 25 Σεπ 2020 | 16:01

Οι νέες "βόμβες" Καλογρίτσα κάνουν άνω κάτω τον ΣΥΡΙΖΑ - Η απάντηση Παππά

Στους ισχυρισμούς του Χρ. Καλογρίτσα για τον ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ στη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών απάντησε ο Νίκος Παππάς.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 25 Σεπ 2020 | 15:11

Ξαναχτύπησε η Ζαννέτ Τσίπρα μετά την επίθεση σε Τσακαλώτο: "Δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη, δικές μου οι απόψεις"

Σε νέα ανάρτησή η Ζαννέτ Τσίπρα τονίζει ότι "δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη, οι απόψεις μου εκφράζουν εμένα αποκλειστικά".

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΞΑΝΘΟ 25 Σεπ 2020 | 13:05

Επίσκεψη Τσίπρα στον Ευαγγελισμό: "Η κυβέρνηση δείχνει εγκληματική αμέλεια στο ΕΣΥ" [εικόνες - βίντεο]

Toν φόβο ότι "με την εγκληματική αμέλεια που δείχνει η κυβέρνηση το ΕΣΥ πολύ γρήγορα θα επιβαρυνθεί" εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας από τον Ευαγγελισμό