
Το πρώτο και πολύ ευρηματικό προεκλογικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας, έγινε γρήγορα ένα από τα πλέον δημοφιλή βίντεο στο χώρο του διαδικτύου και σχολιάστηκε έντονα στον χώρο των social media. Ποια είναι όμως η ομάδα που σκέφτηκε και έφτιαξε αυτό το πετυχημένο, όπως αποδεικνύεται, τηλεοπτικό σποτ;
Την πολιτική ευθύνη του τμήματος που έχει αναλάβει την προεκλογική καμπάνια του κόμματος έχει ο πανεπιστημιακός Στάθης Κουβελάκης. Όπως λέει ο ίδιος στα Νέα, τα οικονομικά του κόμματος είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και δεν υπήρχε δυνατότητα να απευθυνθούν σε επαγγελματίες, αλλά μόνο σε ανθρώπους που είχαν τη διάθεση για προσφορά. Το ίδιο ισχύει και για τους τεχνικούς και τον σκηνοθέτη που δούλεψαν στα γυρίσματα με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Η δημιουργική ομάδα είναι πολυμελής, αποτελείται από νεά παιδιά ηλικίας 25 έως 30 ετών, στελέχη και φίλους του κόμματος, αλλά η κύρια ευθύνη ανήκει στη Μαρίζα Θεοτοκάτου και στον Παντελή Τζομπανέλη, που πρόσφατα παραιτήθηκαν από μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ και στον Άρη Τόλιο.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr